Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

arkadaşlar araştırmanıza ben de katılayım dedim.Ben Bursa acıbademi öneriyorum.1.denemem maalesef negatifti.2.denemeyi de hemen yaptık,Allaha çok şükür şu anda hamileyim,ama hamile olmasaydım da tavsiye ederdim.Çünkü Şahin bey çok pozitif,güleryüzlü ve yanında rahat edebildiğim biri.Ekip arkadaşları da aynı şekilde insanı rahat ettiriyor.Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah..

merhaba arkadaşlar , bende bursa acı badem de ilk tüp denememi yaptım şu an transferin 7. günündeyim ..sonuç nagatif veya pozitif her ne olursa olsun çok iyi bi merkez seviyeli ve güler yüzlü bi ekibi olduğunu düşünüyorum ..

hoşgeldin nihancım özlettin kendini hihoyyyt
nasıl geçti tatil?görüşmeyeli neler yapıyosun?

doktorları, laboratuar ekibiyle ve teknik donanımıyla kesinlikle MEMORıAL hastanesini tavsiye ediyorum..
tüm ekip işinin çok çooook ehliler..
araştırma yapan arkadaşlarıma doktor kadar laboratuar ekibininde önemli olduğunu göz önünde tutmalarını tavsiye ederim..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
sevgiyle kalın..

laparaskopi oldum artık tüp bebek için süreç başlatıcaz.ist.da 4-5 tüp bebek merkezini aradı çok yardımcı olmadılar ama ankara anatolia yardımıma koştu yarın sorumlu kişi ile yüzyüze görüşücez.3.750 tl istiyorlar anatolia hakkında duyduklarınızı ve giden varsa ltf bilgi versin.:1shok:

Bencede tüp ekip önemli bence bu işi en iyi yapan merkez alman hastanesi zaten kendilerini kanıtlamış bir ekip bahceci
ALMAN HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİ KESİNLİKLE TÜM ARKADAŞLARA ÖNERİYORUM

teleskop şimdiden hayırlı olsun canım tedavin.bende eskişehirli olarak ilk tüp denememi gürganda yaptırmıştım.anatolianın ve gürganın doktorları hacettepeden.tecrübe olarak tabiki bişey diyemem sonuçta proflar ikisi de.ama çok kalabalık merkez olduğunu biliyorum ve doktorlarla birebir tedavi sırasında pek görüşemiyosun o da aklında bulunsun.birde senin ilk tedavin mi olacak canım?eğer tüp bebek raporu çıkarma imkanın varsa raporlu çok daha uygun fiyata tedavi görebilirsin.

arkadaşlar sasmsun ilkadım tüp bebek merkezine giden var mı.lütfen yardımcı olun.buraya gitsem mi çok kararsızım hiç bir bilgi yok haklarında yardııııııııııııııııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…