Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

arkadaşlar ben iki merkez arasında kaldım.maya tüp bebek hakkında bilgisi olan varmı.
birde benim doktorum kavaklıdere tüp bebek merkezinde yapıyor.kavaklıdere hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.bu 3. denemem olacak.

kimseler uğramamış arkadaşlar nerelerdesiniz???
senacım benim bir arkadaşım mayada yaptırmıştı.sanırım %50 indirim yapmışlar.memnun kalmıştı kendisi.inşallah 3.denemen olumlu olur canım.

şifa hastaneler grubunu kesinlikle önermiyorum 2 aşılama 1 tüp bebek denemem orda oldu berbat bi tecrübeydi.2. denemem ankara özel tüp bebek merkezi kubilay hoca tek kelimeyle mükemmel.eğer ankarada yaşıyorsanız arkadaşlar bi deneyin derim ben çok memnun kaldım.

:lepi:önerilen merkezler:lepi:

1) umut tüp bebek merkezi - 5 kişi
2) memorial - 5 kişi
3) alman hastanesi - 4 kişi
4) brüksel kadın sağlığı - 2 kişi
5) acıbadem bursa - 1 kişi
6) florance - 1 kişi
7) hş clinic - 1 kişi
8) ankara özel tüp bebek merkezi - 1 kişi

klava:önerilmeyen merkezlerklava:

1) istanbul tüp bebek - 5 kişi
2) gürgan clinic ankara - 4 kişi
3) umut tüp bebek merkezi - 3 kişi
4) memorial - 2 kişi
5) amerikan hastanesi - 1 kişi
6) acıbadem - 1 kişi
7) akdeniz üniv. - 1 kişi
8) medicana - 1 kişi
9) eurofertil - 1 kişi
10)yeditepe üniv. - 1 kişi
11)ankalife - 1 kişi
12)medical park bahçelievler - 1 kişi
13)şifa hastaneler grubu - 1 kişi

umut tüp bebek merkezini öneriyorum çünkü her detayla inceden inceye ilgilenip şansı en yüksek tutmak için tüm önlemleri alıyorlar başlamadan önce:lepi:
yine umut tüp bebek merkezini önermiyorum çünkü sgk anlaşması var rapor geçiyor diyorlar ama gittiğinde devlet memurlarına geçmiyor ssk ya geçiyor rapor diyorlar.bizimde canımız yok mu:uhm: klava: klava:

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum.

Bne umut tüp bebek merkezine gidiyorum enver bey ile görüştüm. Bende herhangi bir problem yok

tüpler açık , yumurta rezervi çok iyi , rahim pırıl pırıl dedi , yaş itibari ile herşey çok uygun dedi.

Benim eşimde sayı çok iyi , morfoloji çok iyi , hareket sayısı düşük AŞILAMA önerdi , Tedavi süresi ise

adetin 3.4.5.6.7.8. günler vurulmak üzere merional 150 I.U yazıyo yanında suyla karıştırlan bir iğne verdi

kalçadan yapılıyor. Bu iğneyi kullanan varmı arkadaşlar birde 150 lik sanırım dozu iyimi herşeyi normal

olan bir kişi için bu doz çokmu.?

Salı günü tekrar gidicem yumurtalardan birden fazla olursa çoğul gebelik şansı artarmı ?

Ogün aşılamam olurmu?

Bana yardım ederseniz sevinirim.

Genel anlamda UMUT TÜP BEBEK MERKEZıNı araştırmalar sonucu gittim enver beyden memnun

kaldım , sizi dinleyen güleryüzlü pozitif bir doktor.

mrb arkadaşlar ben de memorialla gidiyorum dr güvenç bey ve ben çok memnun kaldım ilk kez bi doktor bize cepten ulaşıyordu ve merkezdekiler de gayet ilgililer

diyarbakır eurofertili önermiyorum orada 2 aşılama geçirdim dr çok ilgisiz merkez çok kalabalık randevu saatinden 1,5 saat sonra anca girebiliiyorsun ve herkez çok asık suartlı

evet umut tüp bebek merkezin resmi kurumla anlaşması yokmuş ama onların sunmuş oldukları paket fiyattan yararlanabilirsin çünkü çok cazip :lepi:bir paket tedavi ücreti ilaçlar embriyo dondurma ve saklama herşey dahil ben rapor çıkarmasaydım kesinlikle bu paket fiyattan yararlanırdımalkisalkisalkisalkisalkisalkis

akasyacım hayırlı olsun tedavin canım.ilaçların dozuyla ilgili bizim yorum yapmamız pek uygun olmaz diye düşünüyorum.sonuçta tedavi şekli ilacın dozu kişiden kişiye değişiklik gösterir.çünkü herkesin farklı bir problemi var canım.bu konuda en güzel yorumu senin durumuna göre zaten doktorun belirleyecektir.ayrıca aşılama ve tüp bebekte her zaman çoğul gebelik ihtimali oluyor.inşallah olumlu sonuç alırsın yerimseniben

Son düzenleme:
meraba kadıköy acıbadem mi memorial mi ( fiyat da önemli)

kesinlikle memorial. memorial 200 lira ilk muayene ve tedavi 1900 lira artı ilaçlar ve istenilen testler. yalnız her kontrol bakılan e2 testi ücrete dahil. çidere üye olursan çider 150 lira. memorial ilk muayene ücretsiz ve tedavi 1650 eur artı ilaçlar oluyor. bir de muayene olmazsan memorial da ön görüşme ücretsiz. bence hem acıbademden hem memorialdan bir randevu al ve son kararını ver. ben 2. tedavi için birkaç merkez gezdim.

arkadaşlar ilk denememi ünüveristede yaptırdım eziyet muamelesi ile tabiki sonuç negatif 3 ay sonra 2 denememe raporla bahçeci klniğinde başlıycam ssk çalışanım net raporla bahçeci kliniğinde tüp bebek fiyatı toplam nekedara mal olur bana bilen varmı...bir arkadaşım yaşı 30 ken 2 kez istanbulda şifa tüp bebek mrkezinde yaptırmış tutmamış bahçeci kliniğinde ali bey yapmış 4 yaşında kızı var onun tavsiyesi ile orayı düşünüyorum ya ali yada süleyman beyi ...fiyatı ve doktorları bilen varmı bahçeci klniğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…