kimseler uğramamış arkadaşlar nerelerdesiniz???
senacım benim bir arkadaşım mayada yaptırmıştı.sanırım %50 indirim yapmışlar.memnun kalmıştı kendisi.inşallah 3.denemen olumlu olur canım.
günaydııın saol nihancım
Kesinlikle ANKARA MAYA TÜP Bebek merkezini önermiyorum.
umut tüp bebek merkezini öneriyorum çünkü her detayla inceden inceye ilgilenip şansı en yüksek tutmak için tüm önlemleri alıyorlar başlamadan önce:lepi:
yine umut tüp bebek merkezini önermiyorum çünkü sgk anlaşması var rapor geçiyor diyorlar ama gittiğinde devlet memurlarına geçmiyor ssk ya geçiyor rapor diyorlar.bizimde canımız yok mu:uhm:klava: klava:
Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum.
Bne umut tüp bebek merkezine gidiyorum enver bey ile görüştüm. Bende herhangi bir problem yok
tüpler açık , yumurta rezervi çok iyi , rahim pırıl pırıl dedi , yaş itibari ile herşey çok uygun dedi.
Benim eşimde sayı çok iyi , morfoloji çok iyi , hareket sayısı düşük AŞILAMA önerdi , Tedavi süresi ise
adetin 3.4.5.6.7.8. günler vurulmak üzere merional 150 I.U yazıyo yanında suyla karıştırlan bir iğne verdi
kalçadan yapılıyor. Bu iğneyi kullanan varmı arkadaşlar birde 150 lik sanırım dozu iyimi herşeyi normal
olan bir kişi için bu doz çokmu.?
Salı günü tekrar gidicem yumurtalardan birden fazla olursa çoğul gebelik şansı artarmı ?
Ogün aşılamam olurmu?
Bana yardım ederseniz sevinirim.
Genel anlamda UMUT TÜP BEBEK MERKEZıNı araştırmalar sonucu gittim enver beyden memnun
kaldım , sizi dinleyen güleryüzlü pozitif bir doktor.
meraba kadıköy acıbadem mi memorial mi ( fiyat da önemli)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?