Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

süleyman beyi önermiyorum. alibey e veya halit beye gitmeni öneririm süleyman beyde ilk denemeyi yapmış biri olarak

arkadaşlar bir sorum var önümüzdeki hafta tüp bebek tedevisine başlayacağım ilaçlar için herhangi bir kadındoğumcu rapor verebiliyor mu lucrin ve gonaf-f için mesela

mavioje hayırlı olsun tedavin canım.ilaç ve tüp bebek raporunu üniversite hastanelerinden çıkartabiliyosun ancak.her kadındoğumcu veremez yani.

slm kızlar benim önermediğim bahçeci kliniği çok ilgisizlerdi ve kontrollerde dr yüzünü gören cennetlikti hep başka dr yaptı takibi kendi druma bildirdi ve sonuçta kocaman bir negatifti
bence önce dra güvenmeliyiz onun bize bişeyler anlatması ve ben ilk gittiğimde direk kötü şeyler söyledi onun için asla önermiyorum

önerdiğimse;fertijin harika bir dr her zaman benimle kendi iligilendi her sıkıntımda aradım açıkçası çok memnun kaldım sonuç pozitifti ama bebeğimi kaybettim inşş tekrar orda deniceğim hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ben de Kadıköy Acıbademi önermeyenlerdenim transferden önce 2 saat sıkışık bir vaziyette beni beklettiler ameliyathanede de yaklaşık yarım saat ...stressiz olmanız gerekirken bu bende aşırı bir strese sebep oldu, sonuç negatifti tabii dr um beni aramadı bile sadece bir hamşireye arttılar . ılgisizlik diz boyu.

arkadaşım niye maya tüp bebeği önermiyorsun meteden de çok ama bende yeni başladım mayada tüp bebek tedavisine aklım çok karıştı şimdi önerilmeyenler için mayayı görünce :Saruboceq:

arkadaşım mayayı neden önermiyorsun ben mayada yeni tedaviye başladım aklım karıştı şimdi

aslında bu cok doğru bı şey degıl..........çunku her merkezden memnun var olmayan var bu iş kısmet ışı.............ılgı onemlı oda yıne o an kı kısının durumuna gorede degışıyo..............mesela bende eurofertılden hıç memnun kalmadım ama kalan kışıler var camlıca medıcanadan olumlu sonuç aldım ılgıde guzel..............jınemedde guzel..............rabbım herkese kısmet olacagı yere nasıp etsın ınş ugrastırmasın

tabiki bu işler kader işi ama unutmamak gerekiyor ki allah hepimize akıl vermiş düşünme yeteneği vermiş o yüzden diğer varlıklardan daha üstünüz kısacası herşeyi kader işi deyip kenara çekilmemek gerekiyor.

Son düzenleme:

el muallim bizde bu farklı düşünceleri görebilmek için anket yapmaya karar verdik.belki şuanda katılım az olduğu için netlik kazanmıyor.ama zamanla katılım artıkça belli bir tablonun oluşacağına inanıyorum ben.tabiki de herkesin görüşü birbirinden farklı olacak.ama eğer gözle görülebilir bir farklılık ortaya çıkarsa bu durumda düşündürücü olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…