Zaten uzatmiyoruz bir hafta en fazla 10 gun kaliriz,sonucta esimin ailesi atsan atilmiyor satsan satilmiyorAma oturdugun yerden sinir olmakla olmaz.
Hakli olmasina haklisin ama esin de sen de para vermeyeceksiniz o zaman.Neden veriyorsunuz?Veriyorsaniz da neden sinir oluyorsunuz?
Deger gordugunuzu dusunmuyorsaniz da misafirligi uzatmayin derim
Malesef esimim ailenin en buyugu olunca kendini sorumlu hissediyor,insallah bir an once bu duygudan kurtulurBıktım artık şu yiyici kayınlardan, doğdum bittim hala annemden amcamları dinlerim, kocadan kardeşleri, burdada kayınlar.
Her evin seçilmişi var, bize de onlar denk gelmiş ne diyeyim. Allah sabırlar versin.
Kizlar ya sinirlerim bozuk gece gece kisaca anlatayim size,
Eski konularim da var kv kp konulari malesef,bu defa kayinlar da eklendi
Bir hafta oldu memlekete kv geleli bir gun bile misafir muamelesi gormedik,geldigimiz ilk gun kv "ne yemek yapsam menemen mi,patlican mi?"dusundu dusundu en son esime kiyma aldirip lahmacun yapti,her geldigimizde ilk gun bunu mutlaka yapar,sorun degil ayda yilda bir dedim olabilir ama agrima giden esimin almasi degil onemsenmemekti,geldigimiz ertesi gunu dahil uc gun sabah ogleye kadar esim kv hastaneye goturdu baska kayinlarim olmasina ragmen.
Ve gelelim sinir oldugum baska bir konuya geldigimizden beri kaynim eve gelmiyordu kafasi bozukmus,29 yasinda ogretmen kendisi ama ergenden farki yok,esim arayip eve getirtmek istedi ama morali bozukmus sorunlari varmis bizimle de bir ilgisi yokmus,dun esim kardesini ikna etti eve getirtti,bugun de bana diyorki bizim ortak hesaptan 13 bin tl verelim borc biz ev alinca verir nasil olsa tamam dedim sorun degil,gercekten de problem degil ama icten ice sinir olmadim degil,parayi vermeye verir ama daha once yuzumuze bakmayan adam borc verince iyi oldu.
18 yasinda kucuk kaynimda gecen aksam bana "yenge varsa bir lira araba parasi verirmisin dedi"ben de cikarip elli lira verdim tamam ustunu gelince veririm dedi tabi o da yalan oldu.
Inanin mesele para su bu degil ama aptal yerine konmak cok ama cok zoruma gitti ya esimin hatri olmazsa suratimi asar otururum ama yine de uyumlu olmaya calisiyorum
Gece gece icim skildi dertlesmek istedim sadece,sanirim cozumu yok bu durumun
cıkarıp niye 50 veriryoeaunuz uaulen yok canm sende kalsın denilir sonucta 18 yasında küçükKizlar ya sinirlerim bozuk gece gece kisaca anlatayim size,
Eski konularim da var kv kp konulari malesef,bu defa kayinlar da eklendi
Bir hafta oldu memlekete kv geleli bir gun bile misafir muamelesi gormedik,geldigimiz ilk gun kv "ne yemek yapsam menemen mi,patlican mi?"dusundu dusundu en son esime kiyma aldirip lahmacun yapti,her geldigimizde ilk gun bunu mutlaka yapar,sorun degil ayda yilda bir dedim olabilir ama agrima giden esimin almasi degil onemsenmemekti,geldigimiz ertesi gunu dahil uc gun sabah ogleye kadar esim kv hastaneye goturdu baska kayinlarim olmasina ragmen.
Ve gelelim sinir oldugum baska bir konuya geldigimizden beri kaynim eve gelmiyordu kafasi bozukmus,29 yasinda ogretmen kendisi ama ergenden farki yok,esim arayip eve getirtmek istedi ama morali bozukmus sorunlari varmis bizimle de bir ilgisi yokmus,dun esim kardesini ikna etti eve getirtti,bugun de bana diyorki bizim ortak hesaptan 13 bin tl verelim borc biz ev alinca verir nasil olsa tamam dedim sorun degil,gercekten de problem degil ama icten ice sinir olmadim degil,parayi vermeye verir ama daha once yuzumuze bakmayan adam borc verince iyi oldu.
18 yasinda kucuk kaynimda gecen aksam bana "yenge varsa bir lira araba parasi verirmisin dedi"ben de cikarip elli lira verdim tamam ustunu gelince veririm dedi tabi o da yalan oldu.
Inanin mesele para su bu degil ama aptal yerine konmak cok ama cok zoruma gitti ya esimin hatri olmazsa suratimi asar otururum ama yine de uyumlu olmaya calisiyorum
Gece gece icim skildi dertlesmek istedim sadece,sanirim cozumu yok bu durumun
Peki siz borc mu veriyorsunuz yani size tekrar veriyorlar mi?acikcasi biz borc verdik tekrar odemeli,yoksa kesinlikle vermezdimBenim eşim de esiniz gibi. Kardeşi, kardeşinin karısı sürekli para ister. İki yüz tl yolla,bin lira yolla, doktora gideceğim para yolla,hatta iki hafta önce Çeşme ye tatile gideceklermis onun parasini da istedilerYüzsuz insanlar ne desek bos
Hanfendi esimin ailesi sonucta bir kilo kiymayi sorun edecek degilim,siz derdimi anlamadiniz galiba basliktada belirttigum gibi onemsenmemek,sonucta daha gittigimiz ilk gun en son subat tatilinde gelmistik,benim evime geldiklerinde elimden geleni yaparim,en azindan ilk gun o da ozenebilirdi oyle degil mi?Ya lütfen eşinizin ailesi işin harcadığı ufak tefek paraları böyleydiler getirmeyin...
Alt tarafı kıyma almış... yada alt tarafı bir akşam yemeğe götürmüş. Ne olur bundan?
Eşiniz kv yi belki normal zamanda yanında olamadığı için hastaneye götürmüştür? Kendisi de şikayetçi mi bu hastane işlerine dahil olmaktan? Değilse bu da sizi ilgilendirmez.
Kaynınızın belki maddi bir sıkışıklığı vardı ve canı buna sıkkındı. İşin içinden çıkamıyorken eşiniz yardım etti ve keyfi yerine geldi...
Kaynınıza verdiğiniz borcun geri ödeneceğini kendiniz söylüyorsunuz.
Ödemeyecek biri olsa ve verse bunda çok haklısınız derdim.
18 yaşındakine de bozuk param Yok demeliydiniz. 1 lira için 50 lira verilmez. Adam kendine harçlık verdiniz falan sanmıştır. Madem para konularında bu kadar aç gözlü bir aile olduğunu düşünüyorsunuz, siz de dikkatli davranın.
Cebimde elli liradan daha bozuk para olmadigi icin verdim,esim geldiginde 100 lira harclik vermisti zatencıkarıp niye 50 veriryoeaunuz uaulen yok canm sende kalsın denilir sonucta 18 yasında küçük
Kocamda bu durumdan cok rahatsiz ama elinden pek bir sey de gelmiyorYiyici bir tayfa, sömürülen evlat, elinden birşey gelmeyen siz....
Kocanızda hata.
Hanfendi esimin ailesi sonucta bir kilo kiymayi sorun edecek degilim,siz derdimi anlamadiniz galiba basliktada belirttigum gibi onemsenmemek,sonucta daha gittigimiz ilk gun en son subat tatilinde gelmistik,benim evime geldiklerinde elimden geleni yaparim,en azindan ilk gun o da ozenebilirdi oyle degil mi?
Biz esimle ucra bir yerde gorev yapiyoruz gelincede gezmek istiyoruz,hastaneye goturecek kimse olmasa anlarim benim esim polis ustelik yogun calisan biri kayinimda ogretmen tatilde onun goturmesi daha mantikli degil mi?
Estagfurullah, sanirim ben kendimi yanlis ifade ettim.Derdinizi kıyma, borç ve yol parası üzerinden anlatınca yanlış anlamışım kusura bakmayın.
Kaynınızın götürmesi lazım haklısınız. Eşinize de bunu söyleyin ve eğer gezmek istiyorsanız başka bir yerde vakit geçirmeye bakın. Henüz anne-baba yanına gidip gezebilen olmadı :)
kaynın özellikle eve gelmiyor ...ben eve gitmez birazda triplere girip birazda psikolojim bozuk numarası yaparsam o parayı bunlardan koparırım demiştir o...bak parayı verince iyileşti herif..o paranın üstüne su iç vermeyecek çünkü...hem kuruşu olmayan adamın araba neyine ...nasıl olsa borcu ödetecek bir keriz bulurum demişAraba almisti gecen sene bir lirasi bile yoktu kredi cekmis ve baskasindan da bir miktar borc almisti,borc aldigi adamda borcunu isteyince tekrar kredi cekmis faiz cok olunca depresyona girip eve dahil gelmemis(ne hikmetse biz gittigimiz gun gelmemeye basladi) esimde eve gelmeye boyle ikna etti galiba
Benim saf koca da nasil kasila kasila geziyor kardesimi ikna ettim getirttim bakin diyor ama para vermeseydi hayatta gelmezdi onun farkinda degil.kaynın özellikle eve gelmiyor ...ben eve gitmez birazda triplere girip birazda psikolojim bozuk numarası yaparsam o parayı bunlardan koparırım demiştir o...bak parayı verince iyileşti herif..o paranın üstüne su iç vermeyecek çünkü...hem kuruşu olmayan adamın araba neyine ...nasıl olsa borcu ödetecek bir keriz bulurum demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?