Onemsenmemek:((

az değil...o gelir 500 öteki gelir 100 diğeri binlerce lira...sen yemesini bilmiyor musun?bunlar yolunacak kaz bulmuşlar tadını çıkarıyorlar

Allah askina ya dikkatli okumadiniz ya da anladiginiz gibi yaziyorsunuz.

Birincisii ben kaynima sevimli gorunmeek adina neden 50 tl vereyim,1 lira istedi bende 50 vardi verdim,yenge ustunu gelince veririm dedi yalan oldu.Sevimli gorunmek gibi bir derdim yok.

Ikincisi 13 bin tl den ziyade sinir oldugum sey biz geldigimiz gun evden ayrildi uc dort gun eve gelmedi bizi umursamadi yani,ustune para verip adami iyice simarttik.

Haa evet para para demekte en dogal hakkim dogunun ucra bir yerinde calisiyoruz ne zorluklarla afedersin it baglasan durmaz denilecek yerlerde calisiyoruz tabiki de sorun yaparim sorun yapmam neden sizi rahatsiz etti anlamadim.

Anlattığınız gibi anlıyorum üstelik doğru da anlamışım :)

Diyorum ki bunlardan rahatsız olabilirsiniz normal,haksız bulmuyorum fakat önce tamam diyip sonra üzüntü sinir yapmayın.baştan Hayır diyin.Anlatabildim mi?

Şu anda bizim sizi haklı bulmamız kayinlara ve k.valideye saydırmamızın size bir faydası var mı? Fikir vermeye çalışıyorum hataniz şu,şöyle yapın vs diyerek

Derdim para değil demeyin derdim para diyin. Ki bence gayet de haklısınız benim kazandığım bir tl'de bile eşimin kardeşinin neden hakkı olsun. Saygısız 50 tl almış olduğu gibi indirmiş cebe, aile tuhaf geldi bana. Bizim ailede ekmek alan delikanlı 2 tl para üstünü getirir.

Saydirmanizi tabiki de istemiyorum ama sevimli gorunmek tabiri pek hos olmadi ben de onu demek istiyorum.

Aslinda soyle oldu,esim beni bir kenara cekip sormadi,kaynim,kayin validem herkes vardi vermeyi dusunuyorum dediginde biraz mecbur kaldim acikcasi,tamam bakariz dedim zaten ayni gun cekp vermis bir sey yapamadim

O zaman eşinizi bir kenara çekip konuşun demek ki ondan yüz buluyorlar.

Ozaman soyle duzelteyim derdim hem para hem onemsenmemek tuhaf olmaya tuhaflar bazen laf carpiyorum bazen direkte soyluyorum anlamiyorlar

Saydırmayıp ne yapsın,paylaşsınki rahatlasın..Evlilik bu değilmi zaten çoğu şeyi içsel kabullenmeyip ama mecburen kabullenmiş gibi yapmak.Bekarken atıp tuttuğum çoğu şeyi şimdi yeri geliyor yutuyorum,kendim için huzurum için..Evlilik çok zor..

Evliyim bekar değilim.

Saydirmak çözümse buyurun ben fikir vermeyi tercih ederim :)

Neden mesele para değil diyorsunuz anlamıyorum. Hayır efendim mesele para olsun. Para kolay kazanılmıyor. Memlekete geldiğinde eve uğrayıp bi hoşgeldin demeyen adamı adam yerine koyup 13bin tl veriyorsunuz. O para geri gelmez. Size değer vermeyen insanlara paranızı emeğinizi geleceğinizi vermeyin.

Eşinize söyleyin vazgeçin. Kötü olursanız da olun zaten çok iyi insanlar değillermiş.

Kesinlikle size katiliyorum bir cok konuyu sineye cekmek zorunda kaliyoruz,ben basta da yazdim zaten cozumu yok sadece anlatip rahatlamak istedim

Evlilik aslinda tam da boyle bir sey,her sey soylenmiyor bazi seyler mecburen yutuluyor bize de burda konu acip ic dokmek kaliyor

Para degil derken yani sadece para degil demek istedim yoksa dediginiz gibi kolay kazanilmiyor,ustelik biz dogunun ucra bir ilcesindeyiz yillardir

Esim beni biraz mecbur birakti herkesin yaninda verelim mi dedi bakariz dedim,uyaniklar ayni gun gidip cektiler bile yani esimi bir kenara cekip vazgectim bile diyemedim.

O zaman eşiniz size danışmış olmamış. Herkesin içinde reddemeyeceğinizi bildiği için bilerek yapmış bunu. Eşinize bu konuda sert bi konuşma yapmanız gerekiyor bence çünkü çok sinir bozucu bi durum

Böyle gelmis böyle gider hhalde
Benzer durum bendede mevcut
Kv dışını yaptırdı parasını bizden aldı
Yılda bir gidiyoruz kadının umrunda değil ev
Her sabah bana kahvaltıyı hazırladin mi diye soruyor
Ilk yıl gittiğimizde bu akşam bize ne yapıcaksın dedi
2 kızıda orda olmasina rağmen
Ev yaklaşık 10 kişi
Ben torunu yaşındayım kızları 40 yaşlarında
Yemeği benden bekledi
Bende sinirlendim
Benden is bekleme dedim tüm yıl çalışıyorum
Izne çıkınca da dinlenmek istiyorum dedim
Ondan bozuldu
Ama kahvaltı hala bende
Bende eşşek değilim elden geldiğince yardım ederim tabi ama tüm işi üstüme yıkmaya çalışınca sinirlendim
Tabi altta kalırmı
Bunu söyledikten ertesi yıl bize geldiler kılını kıpırdamadı 1 ay durdular delirttiler beni
Benim dediğim aynısını bana söyledi
Ondan bitmez bunların dertleri
Bizim şansımıza da bu düştü

Dikkatli olun kaynınız bekar bu evlenir daha borca girdim der
Ya varya ayni seyi ben de dusundum bir de askerlik var ve odedigi baska bir kredi daha var,sanirim askere gidince o kredide bize kalir,askerden gelincede evlilik var

Sonra da ev alır Allah bilir takı filan derken .. Ödemezse üzmeyin kendinizi eşinize de fikrinizi almak istiyorsa yalnız almasını söyleyin bu emri vaki oluyor biraz. Sonuçta bu adam öğretmen iyi de kazanır. Memur olunca insan sanki insanlarda ilk borç alınacak imajı yaratıyor . Bence bir yatırımda bulunun ev olur araba olur benzeri birşey bizde borçluyuz kredi çektik dersiniz . Olmadı sizde kendi ailenize yapın çalışıyorsunuz galiba durumun ciddiyetini anlar ama durum şu an o kadar ciddi değil tavrınız iyi

Aynen bizim sansimiza galiba
Benim esimin ailesinde en iyisi kv diyebilirim bir kp var yazsam sayfalar sigmaz,eski konularimda var,ilk evlendigim yil stresten urtiker (cilt hastaligi)olmustum doktor stres kaynakli dedi.cok sukur bazi seyleri asmistik ama bu yil yine basladilar ne yapicam hic bilmiyorum.

Allah sizinde yardimciniz olsun

Lahmacun attirtip parasini esine odettirmis misafir muamelesi gormuyrmusun hep ayni seyleri yiyormusun sende az degilsin saf da degilsin ...para paraaa...derdim para degil diyorsunz her firsatta para...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…