Önemsenmemek

böyle hikayeden düşmeyen ama.hic biseyi kutlamayan iyi dilekte bulunmayan insanları takipten çıkardım az önce tek tek ...doğum yapmışım yılan gibi hikayedesin ve asla iyi dilekte bulunmuyorsun , kim olursa olsun direkt byyy sizde öyle yapın ,onemsemiyorlar diye üzülmenize bile degmiyorlar çünkü

Doğum gününüzü kutlayan, iyi dileklerde bulunan üyeler olmuş. Siz neden önemseyip,teşekkür etme zahmetinde bulunmadınız?
Haklısınız ama beğen butonunu kullandım. Zahmet etmek değil de onlara teşekkür mesajı ile dönersem asıl konu dağılır. Konu önemsenmemem mesajlara geri dönmemeleri sadece bir örnek.

böyle hikayeden düşmeyen ama.hic biseyi kutlamayan iyi dilekte bulunmayan insanları takipten çıkardım az önce tek tek ...doğum yapmışım yılan gibi hikayedesin ve asla iyi dilekte bulunmuyorsun , kim olursa olsun direkt byyy sizde öyle yapın ,onemsemiyorlar diye üzülmenize bile degmiyorlar çünkü
Evet konumda tam anlatamadım.Bu sadece sosyal medya ile ilgili bir durum değil.Normal hayatta da bir yere çağrılmayan birşeyleri unutulan ben oluyorum

Henuz kutlanmamisken durumunda dogumgununun paylasilmasindan hoşlanmıyorum şahsen.. Zoraki gibi oluyor sanki bu kez..
Peki siz cevrenizin ozel gunlerini hatirlar misiniz? Yani ozenli misiniz bu konularda?

Aman benimkini de kimse kutlamıyor.. birtek eşim kutlar.. bende bıraktım milletin doğum gününü kutlamayı.. Paylaşm yapmalarına rağmen kutlamam bende. Önceden sıra sıra yazardm 😂 Takılma boşveerr

Ben de tam tersi sosyal medyadan dogumgunume dair tum tarihleri kaldirdim ki butun yil bir nasilsin demeyen insanlarin dogumgunum gelince iyiki digdin cinimmmmm diyen samimiyetsiz mesajlarini gormeyeyim.

Yazdığın şey uzun idiyse kimse okumamış olabilir zira ben bir cümleden uzun yazıları okumuyorum. Sıkma canını

Aman benimkini de kimse kutlamıyor.. birtek eşim kutlar.. bende bıraktım milletin doğum gününü kutlamayı.. Paylaşm yapmalarına rağmen kutlamam bende. Önceden sıra sıra yazardm 😂 Takılma boşveerr
Takılmamayı bilmek lazımm

Ben de tam tersi sosyal medyadan dogumgunume dair tum tarihleri kaldirdim ki butun yil bir nasilsin demeyen insanlarin dogumgunum gelince iyiki digdin cinimmmmm diyen samimiyetsiz mesajlarini gormeyeyim.
İşte bütün sene nasılsın diye sormamaları da br sorun.Ben önemsedikçe ters orantı oluyor bu durum

Back
X