Önemsenmemek

Pekii yanlızlık hissettiniz mi
Hayir. Sirf yalniz kalmamak icin gereksiz insanlari listemde tutmusum. Oysa zaten yalnizmisim. Yalnizlik etrafinda kimsrnin olmamasi degilmis. Yalnizlik etrafinda birileri varken de kendini yalniz hissetmekmis. Kotu gunumde, ihtiyacim oldugunda hic yokmuslar. Dusunsene senin dogum gununu kutlamamislar bile. Ayni sey...Yani zaten hayatinda yokmuslar, neden tutuyorsun ki onlari hayatinda.
Yalniz kalmaktan korkmayip cikardim hayatimdan. Hic de yalniz kalmadim. Cunku insanin hayatindan birileri ciktiginda sanirim evren boslugu sevmiyor, dolduruyor. Az ama öz bir sekilde. Belki bir gun lazim olur diye tuttugum insanlar da varmis mesela ama hic de lazim olmamis... ayikladim hepsini. Yalnizlik da kotu birsey degil aslinda. Insan bazen yalniz da kalmak istiyor. Simdi hayatimda sadece gercek dostlarim var. Kafam oyle rahat ki.

Merhaba sanırım karşılık beklemeyecek şekilde yakın olduğunuz insanlar yok öyle anladım,durum böyle olunca da siz o wpda paylaştığınız mesajı gören ve doğum gününüzü kutlamayan insanlar için ne yaptınız?Samimi bir şekilde özel günlerini kutlayıp, yanlarında oldunuz mu? Eğer siz öyle yaptığınız halde kutlamadılarsa evet ayıp olmuş ama ben yazdiklarinizdan samimi içten ilişkilerinizin olmadığı kanısına vardım.
Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel senelere bir insallah

Hoşsohbetlilik mi eksik ne eksik bilmiyorum.İyi niyetliyim.Yardımseverim.Bunun gibi kelimleri etraftan çok duyuyorum.Ama bişeyler olmuyor.
Bunlarla alakasi yok. Sevilmek onemsenmek icin caba sarfetmene gerek yok. Onemseyen insan onemsiyor. Onemsemeyecek insan icin de havada taklalar atsan olmuyor. Oldugun gibi ol. Hayatimiza bir suru insan girer cikar. Kimi bizimle devam eder, kimi gider. Bir tek kendimiz terk etmez bizi. O yuzden en cok kendimizle iyi gecinmeliyiz. Sen kendini mutlu edersen, ezdirmezsen, prensiplerinden ödün vermezsen o zaman hayatina da sana deger verecekler cikiyor. Eger sevilmek icin ödün verirsen, fedakarlik yapan hep sen olursan, ugrasirsan da sanirim hayat ders vermek icin karsina hep de deger vermeyen tipleri cikariyor.
Demem o ki yalniz kalmamak icin sevmedigin insanlara katlanmak zorunda degilsin. Sen sen ol, kendine deger ver. Konuskan, hos sohbet olmak zorunda da degilsin. Bazen sessizlikte de guzel anlasilir. Konusmadan beraber vakit gecirmek de bazen kiymetlidir. Kendin ol, kendine deger ver, kendini onemse...

Merhaba sanırım karşılık beklemeyecek şekilde yakın olduğunuz insanlar yok öyle anladım,durum böyle olunca da siz o wpda paylaştığınız mesajı gören ve doğum gününüzü kutlamayan insanlar için ne yaptınız?Samimi bir şekilde özel günlerini kutlayıp, yanlarında oldunuz mu? Eğer siz öyle yaptığınız halde kutlamadılarsa evet ayıp olmuş ama ben yazdiklarinizdan samimi içten ilişkilerinizin olmadığı kanısına vardım.
Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel senelere bir insallah
İnsanlardan karşılık beklemek olarak düşünmedim.Çünkü insanlar benden talepte bulunmadan ,karşılık beklemeden iyilik yaparım.Beklentim Arkadaş listemdeki herkesin kutlaması değil de yakınlık gösterdiğim ,iyilikte bulunduğum kişilerin kutlamasıydı

Siz,Sizin deyiminizle "yakınlık gösterdiğiniz iyilikte bulunduğunuz kişilerin" özel günlerini kutladığınız halde onlar kutlamadılarsa haklısınız

Siz,Sizin deyiminizle "yakınlık gösterdiğiniz iyilikte bulunduğunuz kişilerin" özel günlerini kutladığınız halde onlar kutlamadılarsa haklısınız
Özel Gün kutlama sadece verdiğim bir örnekti.Bu kanıya varmam için bir sürü örneğim var.

Doğum günlerini kaçırsanız da sizi seven insanların kıymetini biliyorsunuzdur.Önemsediğinizi hissettiriyorsunuzdur.
Evet canım kesinlikle kıymetlerini biliyorumdur, bi şekilde sonradan telafi etmeye dahi çalışırım. Bekleyin sizde belki geri dönüşler olacaktır.
Bu arada geçmiş doğum gününüz kutlu olsun, bu sene tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle 🎂 :KK200:

Evet canım kesinlikle kıymetlerini biliyorumdur, bi şekilde sonradan telafi etmeye dahi çalışırım. Bekleyin sizde belki geri dönüşler olacaktır.
Bu arada geçmiş doğum gününüz kutlu olsun, bu sene tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle 🎂 :KK200:
Çok teşekkür ederim artık takmamaya çalışıcam

mutlu yıllarr kuzummmmm....
boşverrr....
ben ne yapıyorum biliyor musun...
iyiki doğdun canımmmmmm...yalandan da olsa benimkini sen kutlamadın, ama ben kutluyorum İYİKİİİ doğmuşsun yazıyorum.

herkes bir alem olmuş,insanlar değişik,hepimizim başına geliyor,sende kutlama,boşver takma
doğum günün kutlu olsun :KK9:

Back
X