Önemsenmemek

e zaten kutlamadıkları için önemsemediklerini düşünüyorsunuz. hem kutlamamaları sorun değil diyip hem de önemsememelerine üzüldüm demeniz çok tuhaf.
belli ki asıl dert kutlamamaları.
siz kutlar mısınız peki atlamadan insanları ?

Herkese Merhaba dilerim. Sorunumun bu forumda okuduğum birçok konuya göre daha basit kaçacağının farkındayım. Ama içime dert oldu, önemsenmediğimi sonuna kadar hissettim .Doğum günümde whatsup ve instagram duruma bugünün doğum günüm olduğunu belirten sevimli bir mesaj attım.Bana geri dönen doğum günümü kutlayan maalesef birkaç kişi oldu.Uyumsuz bir insan da değilim .Mesajımı görüp bişey yazmayanlar normalde dışarıda konuştuğum insanlar.Asıl sorun doım günümü kutlamamaları değil Beni Önemsememeleri.

Sağlıklı, güzel yıllarınız olsun inşallah, doğum gününüz kutlu olsun
Ama bu doğum günü kutlama olayını 35 ten sonra düşünmeye başladım, insanın yaşlanması neden kutlanır ki ? Ya da dünyaya gelişi... Bir insanın doğumunu güzel bir anı olarak saklayıp kutlayacak yegane kişiler ailesidir diye düşünüyorum, yoksa neden x kişisinin doğumu önemli olsun gibi tuhaf düşünceler var kafamda ....

e zaten kutlamadıkları için önemsemediklerini düşünüyorsunuz. hem kutlamamaları sorun değil diyip hem de önemsememelerine üzüldüm demeniz çok tuhaf.
belli ki asıl dert kutlamamaları.
siz kutlar mısınız peki atlamadan insanları ?
[/QUO Ben çoğu kişinin böyle özel günlerini kutlarım .Bir sorunları olduğunda çözmeye çalışırım.Çoğu kez atlamam.Ben bu şekilde davranıp karşılığını görmediğim için üzüldüm.Evet önemsemedikleri için kutlamadıklarını düşünüyorum. Önemsenmediğinin belirtisi sadece doğum günümü kutlamamaları değil.Bu olay üzerine geldiği için somut örnek olsun diye yazdım.

Sağlıklı, güzel yıllarınız olsun inşallah, doğum gününüz kutlu olsun
Ama bu doğum günü kutlama olayını 35 ten sonra düşünmeye başladım, insanın yaşlanması neden kutlanır ki ? Ya da dünyaya gelişi... Bir insanın doğumunu güzel bir anı olarak saklayıp kutlayacak yegane kişiler ailesidir diye düşünüyorum, yoksa neden x kişisinin doğumu önemli olsun gibi tuhaf düşünceler var kafamda ....
Saolun bu konu sadece doğum günü değil .mesela rahatsızlanma,önemli bir olay vb.. konular

Herkese Merhaba dilerim. Sorunumun bu forumda okuduğum birçok konuya göre daha basit kaçacağının farkındayım. Ama içime dert oldu, önemsenmediğimi sonuna kadar hissettim .Doğum günümde whatsup ve instagram duruma bugünün doğum günüm olduğunu belirten sevimli bir mesaj attım.Bana geri dönen doğum günümü kutlayan maalesef birkaç kişi oldu.Uyumsuz bir insan da değilim .Mesajımı görüp bişey yazmayanlar normalde dışarıda konuştuğum insanlar.Asıl sorun doım günümü kutlamamaları değil Beni Önemsememeleri.
Bence zaten whatsaptan kutlanmaz .Ne guzel ıste yoluna nasıl devam edıcen bunu gormuş oldun.

Ayy inanmiyorum😃😃😃😃 18 20 arasi demeni bekliyodum sok oldum. Artik bu yasta her turlu ikili iliski olsun arkadaslik akraba iliskileri vs olsun vs olgunlasmis olmasi gerekiyordu🙄 kendine deger ver lutfen.
Haklısınız.Sorununun sadece karşımdakilerde değil bende olduğunu da bilecek olgunluktayım.Ama ilgi görme değerinin anlaşılmasını isteme ihtiyaçları maalesef bu yaşta sürüyor.

Saolun bu konu sadece doğum günü değil .mesela rahatsızlanma,önemli bir olay vb.. konular

İnsanın bir iki tane yakın dostu olur hayatta hepsi o
Herkesten ilgi beklemeyin, olsa da samimi olmaz inanın
İlaveten durum mesajlarına konulan o şahsi bilgiler hiç hoş görünmüyor, sanki bana bakın der gibi, tuhaf yani belki de benim yaşımdan ötürü değişik geliyor bana, gördüklerimle genelde ilgilenmiyorum, dostlarımın hayatını bilirim zaten, onlarda beni bilir bir yerden göstermeye gerek yok. Çok insan değil kaliteli insan bana daha güzel geliyor. Kendinizi üzmeyin böyle şeyler için, en azından etrafınızı tanımış, görmüş olursunuz, eleme fırsatınız olur

İnsanın bir iki tane yakın dostu olur hayatta hepsi o
Herkesten ilgi beklemeyin, olsa da samimi olmaz inanın
İlaveten durum mesajlarına konulan o şahsi bilgiler hiç hoş görünmüyor, sanki bana bakın der gibi, tuhaf yani belki de benim yaşımdan ötürü değişik geliyor bana, gördüklerimle genelde ilgilenmiyorum, dostlarımın hayatını bilirim zaten, onlarda beni bilir bir yerden göstermeye gerek yok. Çok insan değil kaliteli insan bana daha güzel geliyor. Kendinizi üzmeyin böyle şeyler için, en azından etrafınızı tanımış, görmüş olursunuz, eleme fırsatınız olur
Haklısınız. Herkesin en azından benim sevdiğim,değer verdiğim insanların da bana aynı şekilde değer vermesi gerektiği takıntısından kurtulmam lazım

Doğum günü kutlamıyorum en son 20 yaşında bıraktım kendi adıma da saçma buluyorum çünkü insanların uydurduğu tüm kutlamalar gibi saçma geliyor bir insanın dünyaya gelişi sadece anne ve babası için güzeldir benim fikrim bu.. Herkes önemsemek hatırlanmak ister orası doğru lakin önemseyen en çok en yakınınızdakilerdir bence doğum günü gibi şeylere belli yaştan sonra çok takılmayın

Bide şöyle düşünün arkadaşınız olsaydım doğumgünü olaylarını saçma bulduğum dan kutlamayacak ve sizde beni yanlış anlayıp arkadaşlıktan çıkaracaktınız halbuki ben size belki çok iyi niyetler içindeyim... Çevrenizdeki böyle insanlarıda ellemeyin kazara... Size iyi geliyordur insan olarak fakat bu tarz olayları önemsemiyordur olabilir yani.... Yada yok illa benim gibi bakacak olayı anlatacak derseniz silin gitsin o da sizde birşey kaybetmezsiniz.... Kendi frekansınızda insanlarla samimi olursunuz... Bu arasa sizi çok çok sevip çok yakın olan insanlar huyunuza gitmek ve sizi sevdiğini belirtmek için tarzı olmadasa doğum gününüzü kutlayabilir... Fakat bunlar sizin en en yakın çevrenizdedir 🙏🙏🙏🙏

Doğum günü kutlamıyorum en son 20 yaşında bıraktım kendi adıma da saçma buluyorum çünkü insanların uydurduğu tüm kutlamalar gibi saçma geliyor bir insanın dünyaya gelişi sadece anne ve babası için güzeldir benim fikrim bu.. Herkes önemsemek hatırlanmak ister orası doğru lakin önemseyen en çok en yakınınızdakilerdir bence doğum günü gibi şeylere belli yaştan sonra çok takılmayın
Etrafımdakilerin doğum günü kutlamayı önemsemediklerini değil de beni önemsemediklerini maalesef düşünüyorum.

Etrafımdakilerin doğum günü kutlamayı önemsemediklerini değil de beni önemsemediklerini maalesef düşünüyorum.
Bunu en iyi siz bilirsiniz öyle diyorsa içiniz doğrudur. O zaman sizde onları önemsemeyin. Mesafeyi koyun baktınız orda duruyorlar köprüden el sallarsınız 🙏zaten iyi gününde kötü gününde yanında olup iyi hissettiren dosttur. Her akraba her iş arkadaşı her tanıdık her komşu pek mi lazım 🙏bende edere duyguya inanan bir insanım 🙏fakat insanlara bu kadar takılmam varsa var yoksa yok aman yapın Bi kahve için.... Nasılsa karşınıza daha iyi insanlar çıkar olmadı yeni çevre yapın.....kaç milyar insan var yani 🙏önemli olan aynı bakış açısı önemli olan iyi hissettirmesi.... Kıskançlık olabilir negatif olabilirler enerjiyi süpürün gitsin..... verin aldığınız değeri 🙏

Doğum gününüz kutlu olsun içimden geldi sizi mutlu seneler sarmalasın... 🙏😂Benim hiç yapmayacağım şey.... Sevgilerimle

Henuz kutlanmamisken durumunda dogumgununun paylasilmasindan hoşlanmıyorum şahsen.. Zoraki gibi oluyor sanki bu kez..
Peki siz cevrenizin ozel gunlerini hatirlar misiniz? Yani ozenli misiniz bu konularda?
Etrafıma karşı ilgiliyim ,hassasım özel günlerini kutlarım ,çevremdeki herkese olmasa da çoğu kişiye değer veririm. Bana bir iyiliği dokunduysa o kişiye çok daha fazla değeri veririrm.

Ben çok fazla samimiyetim olmadığı birinin bile sosyal medyada doğum gününü görsem kutlarım o gün onun günü sonuçta belki beni hiç sevmeyen biri ama görüp de görmemezlik yapamam mesela ama insanlar böyle maalesef benim en yakın arkadaşlarım onların her doğum gününe bi süpriz yaptığım halde her sene benim doğum günü bi tatsız geçerdi kendileri şurda kutlayın bak şunu istiyorum beni konsere götürün diye sipariş verirdi bana gelince bi pasta hadi üflee iki yalandan poz fotoğraf sosyal medya paylaşımı sonra üff püf hadi kalkalım yaaa tavırları falan , onların bu değersizliğinde en son kız isteme ve nişanıma gelmediler ondan sonra da hayatımdan çıkardım mutluyum ama onların yerine de sürekli yenileri geliyo ,bende kim bana nasılsa öyle yapıyorum kutlarsa kutluyorum bu kadar kafa rahat , geçen gün bi genç kız elinde 18 yazılı balonlarla arkadaşlarıyla geziyodu doğum günün kutlu olsun diye seslendim o kadar mutlu oldu ki bazı insanları mutlu etmek bu kadar kolay hiç tanımadan da Sevdiklerinle sağlıkla güzel yaşlar gör inşaallah sen mutlu olmayı hakeden iyi bir insansın (herkes gibi) :KK68:

Ben çok fazla samimiyetim olmadığı birinin bile sosyal medyada doğum gününü görsem kutlarım o gün onun günü sonuçta belki beni hiç sevmeyen biri ama görüp de görmemezlik yapamam mesela ama insanlar böyle maalesef benim en yakın arkadaşlarım onların her doğum gününe bi süpriz yaptığım halde her sene benim doğum günü bi tatsız geçerdi kendileri şurda kutlayın bak şunu istiyorum beni konsere götürün diye sipariş verirdi bana gelince bi pasta hadi üflee iki yalandan poz fotoğraf sosyal medya paylaşımı sonra üff püf hadi kalkalım yaaa tavırları falan , onların bu değersizliğinde en son kız isteme ve nişanıma gelmediler ondan sonra da hayatımdan çıkardım mutluyum ama onların yerine de sürekli yenileri geliyo ,bende kim bana nasılsa öyle yapıyorum kutlarsa kutluyorum bu kadar kafa rahat , geçen gün bi genç kız elinde 18 yazılı balonlarla arkadaşlarıyla geziyodu doğum günün kutlu olsun diye seslendim o kadar mutlu oldu ki bazı insanları mutlu etmek bu kadar kolay hiç tanımadan da Sevdiklerinle sağlıkla güzel yaşlar gör inşaallah sen mutlu olmayı hakeden iyi bir insansın (herkes gibi) :KK68:
Ben de bunu diyorum insanlar onlara hiç değer vermeyenlere çok yakın davranıyorlar.Onları düşünenleri onlara değer verenleri hiç umursamıyorlar.

Ben de bunu diyorum insanlar onlara hiç değer vermeyenlere çok yakın davranıyorlar.Onları düşünenleri onlara değer verenleri hiç umursamıyorlar.
Ben artık ailem nişanlım ve birkaç gerçek dostum dışında herkese mesafeliyim öbür türlü kalbim kırılıyor bence sende dene

Back
X