- 23 Kasım 2019
- 147
- 115
- 33
- 41
Birkaç dost bile bulmak meseleBen artık ailem nişanlım ve birkaç gerçek dostum dışında herkese mesafeliyim öbür türlü kalbim kırılıyor bence sende dene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç dost bile bulmak meseleBen artık ailem nişanlım ve birkaç gerçek dostum dışında herkese mesafeliyim öbür türlü kalbim kırılıyor bence sende dene
İyide sosyal medyada birinin doğum gününü kutlamak ona çok değer vermek değilki.... Kimse kimsenin iç sesini bilmez.... Yoksa kimse kimse ile konuşmazdı... Bakın birşey söyleyeceğim kendi adıma.... İyi niyet ve enayilik arasındaki çizgi çok incedir... Ben o çizgiyi geçmemeye çok dikkat ederim. İnsan değer görmeden değer veriyorsa bunun adı ne sadaka ne fedakarlıktır. Alma verme dengesini bozarsanız siz hayat boyu bu sorunu yaşarsınız. Birine tebessüm edersem o da bana ederse bu güzeldir.... Tebessüm etmezse O niye tebessüm etmiyor demek gereksizdir. Edene edersiniz.... Hepsi buBen de bunu diyorum insanlar onlara hiç değer vermeyenlere çok yakın davranıyorlar.Onları düşünenleri onlara değer verenleri hiç umursamıyorlar.
Bu devirde maalesef evetBirkaç dost bile bulmak mesele![]()
Çok teşekkür ederimm.İnsanı önemsemeyene zorla önemsetme çabasına girdim hep kendimiÇok cana yakın bir insan olmayı az zaman önce kaybettim. Daha mutluyum sevmiyorum gereksiz yakınlık göstergelerini. Samimi ve kafa insanlar başımın üstüne ama gösteriş budalası tüm insanlar bana uzak olsun.
Ayrıca biri sırf profiline bugün benim doğum günüm yazdı diye kutlamam, sevdiğim için kutlarım. 3-5 kişi var benim için önemli olan telefonuma tarihlerini kaydettim. Hatırlamak isteyen beynine de kazır.
Önce sen kendini sev ki kimseye minnetin olmasın. al kendine pastanı dik mumunu üfle patlat bi müzik çal çal oyna. Üzülme ablacım ya önemsemeyene zorla önemsetemezsin ki
Ama iyi ki doğdun. İnşallah çok iyi insanlarla karşılaşırsın. (Kalbine iyi gelecek insanlarla)![]()
İnsanlara hakettiği değeri vermeyi yeni yaşımın ik hedefi yaptımSizde onlarınkini kutlamayın arayıp sormayın.
Nickin yeni sloganım olucak sanırım.Ben kii herkesin derdini önemseyen herkese yardım etmeye çalışannn
Beklentimi mantıken azaltsam da ruhen bir açlık duyuyorum.Bu açlığı bastıramıyorum.Kendi kendimi yiyip bitiriyorum .Başka insanlardan beklentilerinizi minimuma indirip, şimdi kabul etmek istemeseniz de karşıdaki insanlara iyilik yaparak veya fazla ilgi göstererek sevileceğinizi düşünmeyin. Kim size nasıl davranıyorsa o kadar ilgi gösterin. Bir anda insanları hayatınızdan çıkarmanız sağlıksız ilişkilere neden olur. Sadece beklentileri azaltın. Samimi arkadaşlarınızsa ve görmelerine rağmen dönmedilerse samimi değillerdir.
Saolum Allah kıymet bilen inaları çıkarsın karşımıaDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdikleriniz ile uzun mutlu sağlıklı çok baharlar kışlar dileriiiiimmmm
Bazı yazıları haber başlığı okur gibi okuyup geçiyoruz. Yorum yapmadan... Sizinki de öyle olmuş. Bunda çok takılacak bir şey yok. Hayatından çıkar yazmış arkadaşlar. Ama bu kadar sıradan bir durum için insan silinmez. Öyle olsaydı hayatımızda hiç insan kalmazdı. Size değer verene değer verir, diğerleri ile sıradan bir tanıdık ilişkisi kurarsiniz
[/Q Sıradan tanıdık ilişkisini maalesef üzülerek söylüyorum kii ayarlayamıyorum. Ruhumun derinliklerinde ilgiye aç bir çocuk var .Ona laf anlatamıyorum
Pekii yanlızlık hissettiniz miOncelikle dogum gunun kutlu olsun. Sana deger vermeyen insanlari hayatinda tutmak yuk getirmiyor sana? Ben bunu 40li yaslardan sonra fark ettim. Sosyal medya hesabimdan bile hepsini cikardim. Az olsun öz olsun dedim. Kafam rahatladi.
Sıradan tanıdık ilişkisini maalesef üzülerek söylüyorum kii ayarlayamıyorum. Ruhumun derinliklerinde ilgiye aç bir çocuk var .Ona laf anlatamıyorumBazı yazıları haber başlığı okur gibi okuyup geçiyoruz. Yorum yapmadan... Sizinki de öyle olmuş. Bunda çok takılacak bir şey yok. Hayatından çıkar yazmış arkadaşlar. Ama bu kadar sıradan bir durum için insan silinmez. Öyle olsaydı hayatımızda hiç insan kalmazdı. Size değer verene değer verir, diğerleri ile sıradan bir tanıdık ilişkisi kurarsiniz
Evet canım insan kırılıyor, ama şimdi insanların doğum günleri hep sosyal medyada , hergün kaç kişinin doğum günü oluyor, hatta öyle sayfaları bende hızlı geçiyorum, bazen bende kaçırıyorum kutlamam gereken arkadaşların doğum günlerini ama önemsemediğimden değil.Herkese Merhaba dilerim. Sorunumun bu forumda okuduğum birçok konuya göre daha basit kaçacağının farkındayım. Ama içime dert oldu, önemsenmediğimi sonuna kadar hissettim .Doğum günümde whatsup ve instagram duruma bugünün doğum günüm olduğunu belirten sevimli bir mesaj attım.Bana geri dönen doğum günümü kutlayan maalesef birkaç kişi oldu.Uyumsuz bir insan da değilim .Mesajımı görüp bişey yazmayanlar normalde dışarıda konuştuğum insanlar.Asıl sorun doım günümü kutlamamaları değil Beni Önemsememeleri.
Doğum günlerini kaçırsanız da sizi seven insanların kıymetini biliyorsunuzdur.Önemsediğinizi hissettiriyorsunuzdur.Evet canım insan kırılıyor, ama şimdi insanların doğum günleri hep sosyal medyada , hergün kaç kişinin doğum günü oluyor, hatta öyle sayfaları bende hızlı geçiyorum, bazen bende kaçırıyorum kutlamam gereken arkadaşların doğum günlerini ama önemsemediğimden değil.
Hoşsohbetlilik mi eksik ne eksik bilmiyorum.İyi niyetliyim.Yardımseverim.Bunun gibi kelimleri etraftan çok duyuyorum.Ama bişeyler olmuyor.Gönül kendi gibi olana akarmis. Herkesle hossohbet olacaksınız, sonra bir bakacaksiniz ki içlerinden bir ikisine her şeyinizi güven duyarak anlatabiliyorsunuz. İşte onlar yakın olan kişiler oluyor. Eğer bu güven ve huzur yillarca devam ederse dostluk kuruluyor. Ha dost olunca ömürlük olacak diye bir şey yok, herkes dostu için emek verdikçe dostluk sürüyor. Aksi halde o dostlarin yerini başkaları alıyor. Şunu da belirteyim ki bir yaştan sonra uzun süreli yeni dostluk pek kolay olmuyor. Ama dilinden anlayan aklı selim, vicdani temiz, dürüst insanlarla ilişkileri ilerletmek lazim. Çünkü öyle insanlar sinsi olmaz, arkadan iş çevirmez. Baskasini sana cekistiren insanlardan iyi dost olmaz mesela