- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de derdim bu. konu acmamak icin tutuyorum kendimi. son bir kac ayda 10 yildan uzun zamandir hayatimda olan arkadaslarimi çıkardım hayatimdan. ben de anlayamiyorum neden böyle.Genel olarak çevrem bana karşı kayıtsız
Nice senelerin olsun doğum günün kutlu olsun canm insan özel günlerinde hatırlanmak istiyor çok haklısınHerkese Merhaba dilerim. Sorunumun bu forumda okuduğum birçok konuya göre daha basit kaçacağının farkındayım. Ama içime dert oldu, önemsenmediğimi sonuna kadar hissettim .Doğum günümde whatsup ve instagram duruma bugünün doğum günüm olduğunu belirten sevimli bir mesaj attım.Bana geri dönen doğum günümü kutlayan maalesef birkaç kişi oldu.Uyumsuz bir insan da değilim .Mesajımı görüp bişey yazmayanlar normalde dışarıda konuştuğum insanlar.Asıl sorun doım günümü kutlamamaları değil Beni Önemsememeleri.
Çevreyi değiştirmek gerek, biraz da kaale alınma arzusunu bir tık azaltmak gerek belki beklentiniz fazladır bazı konularda.Genel olarak çevrem bana karşı kayıtsız
Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara... Sizi onemsemeyenleri siz de önemsemeyin. Kendi hayatiniza bakın. Iyi bir hayat yasamaya çalışın.Herkese Merhaba dilerim. Sorunumun bu forumda okuduğum birçok konuya göre daha basit kaçacağının farkındayım. Ama içime dert oldu, önemsenmediğimi sonuna kadar hissettim .Doğum günümde whatsup ve instagram duruma bugünün doğum günüm olduğunu belirten sevimli bir mesaj attım.Bana geri dönen doğum günümü kutlayan maalesef birkaç kişi oldu.Uyumsuz bir insan da değilim .Mesajımı görüp bişey yazmayanlar normalde dışarıda konuştuğum insanlar.Asıl sorun doım günümü kutlamamaları değil Beni Önemsememeleri.
Konu doğum günü mesajı beklemekten ziyade önemsenmemek .Mesaj atmamaları sadece bir örnekbenim de derdim bu. konu acmamak icin tutuyorum kendimi. son bir kac ayda 10 yildan uzun zamandir hayatimda olan arkadaslarimi çıkardım hayatimdan. ben de anlayamiyorum neden böyle.
ben instagramimda ekli, yillardir gorusmeyip mesajlasmadigim insanlar dogum gunlerini paylasinca bir dogum gunun kutlu olsun yazip gonderiyorum. nezaket yani bu. 15saniyemi falan aliyordur herhalde. kimsenin vakti o kadar kiymetli degil. hic kimse holding yonetmiyor. ozellikle sosyal medyada her hafta, her gun 3 5 paylasim yapan insanlarin mesaj atmaya vakitlerinin olmamasi yok sahte geliyor bana.
Beğeni görme isteği de diyebilirizNice senelerin olsun doğum günün kutlu olsun canm insan özel günlerinde hatırlanmak istiyor çok haklısın
Konu doğum günü mesajı beklemekten ziyade önemsenmemek .Mesaj atmamaları sadece bir örnek
çabam bu yönde zaten ama bu ufak sorunları maaalesef ki büyütüyorumSevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara... Sizi onemsemeyenleri siz de önemsemeyin. Kendi hayatiniza bakın. Iyi bir hayat yasamaya çalışın.
Butun acik yurekliligimle soyleyebilirim ki dogum gunumu kutlamamasina icerleyecegim iki kisi var; annem ve babam :) esim de dahil, kutlamasa gonul koymam. Mesela esim de evlilik yildonumumuzu unutsa uzulurum.. nedense boyle bi ayrim var icimde :)
Sizin durumunuzda bana zorlama geliyor mesela.. 3 yil once vefat eden tanidigimizin facebook hesabini kapatmamislar, bu yil dogum gununu kutlamis birileri duvarinda gordum.. samimiyetsiz geliyor bana sosyal medya tebrikleri.
Bence siz de takilmayin hic. Sizi tebrik eden bir aileniz, bir iki de esiniz dostunuz varsa tamamdir. Gerisi zaten bos.
Haklısınız herkes herkesi önemsemek zorunda değil ama karşındaki seni önemsiyorsa bunun değeri bilinmeliOlabilir ama
Herkes herkesi önemseyecek diye bir şey yok
Karşılık beklemeden yaparsanız mutlu olabilirsiniz.Ben de diğer insanlar gibi önemsememezlik yapsam inanın umursamıyacam.Ama ben bu kadar ince düşünceli davranıyorum.Sonuç bu
Karşıdaki bunu değerli görmüyor demek kiHaklısınız herkes herkesi önemsemek zorunda değil ama karşındaki seni önemsiyorsa bunun değeri bilinmeli
Az olsun öz olsun. Görüp de bir mesaj dahi göndermeyenlere yol verHerkese Merhaba dilerim. Sorunumun bu forumda okuduğum birçok konuya göre daha basit kaçacağının farkındayım. Ama içime dert oldu, önemsenmediğimi sonuna kadar hissettim .Doğum günümde whatsup ve instagram duruma bugünün doğum günüm olduğunu belirten sevimli bir mesaj attım.Bana geri dönen doğum günümü kutlayan maalesef birkaç kişi oldu.Uyumsuz bir insan da değilim .Mesajımı görüp bişey yazmayanlar normalde dışarıda konuştuğum insanlar.Asıl sorun doım günümü kutlamamaları değil Beni Önemsememeleri.