Önemsizmişim Bunu Anladım...

Lütfen yapma, kendini bu kadar üzme. O sormadı diye sen daha hasta olacak değilsin. Bırak ne hali varsa görsün, sende ona göre davran. Senin canından kıymetli mi? Kıyamam sana, bu kadar olay yaşıyorsun, bir insan da ya bu kadın ne yapıyor demiyor? Seni üzen herkesi öcüler ysin, ama bak bizler varız yanında. Gün olur onların başına bişey gelirse sende aynı tavrı sergilersin. Hiç üzme kendini lütfen. Sana bişey olmasın, hem kaynanan artık yaşlıdır, konuşup duracağına çekilsin kenarada huzur içinde azrail ile randevusunu beklesin. Kocaman öptüm seni. Her zaman yanındayım bitanem

Çok ama çok teşekkür ederim sizlerde olmasanız kafayı yerdim gerçekten.

Konuşcak kimse yok.Burası da olmasa iyice yalnızım yani.

Zaten mesafemi koyucam araya evet benim canımdan kıymetli değil kimse.

Ben bu dünyaya kağır çekmeye mi geldim bunlar için.

Benim canım yok mu ya soran eden yok zaten.

Habire çocuk yok mu çocuk sorularından da bıktım zaten.Neymiş benim çocuğum olmuyomuş da ben herkesden saklıyomuşum.

4 yıllık evliyiz çocuğumuz yok ama eşim istemiyo daha napayım zorlamı yaptırayım adama.

Stajımı başlatayım ,iyi maaşlı bir işe geçeyim yapıcaz üzme kendini diyor.Sıkıştırmakta istemiyorum milletin gazına gelip.

Her defasında aynı muhabbet çocuk da çocuk.Ya ben de istiyorum istemezmiyim.Kardeşin 1 yılı bile doldurmadı hamile sen bekle daha...

Ya banane ondan bundan.Beni ben ilgilendiririm

Kimsenin işi gücü yok üstüme geldikçe geliyorlar ya ben psikiyatr a boşuna gitmiyorum zaten boşa içmiyorum o hapları.

Çok ama çok teşekkür ederim sizlerde olmasanız kafayı yerdim gerçekten.

Konuşcak kimse yok.Burası da olmasa iyice yalnızım yani.

Zaten mesafemi koyucam araya evet benim canımdan kıymetli değil kimse.

Ben bu dünyaya kağır çekmeye mi geldim bunlar için.

Benim canım yok mu ya soran eden yok zaten.

Habire çocuk yok mu çocuk sorularından da bıktım zaten.Neymiş benim çocuğum olmuyomuş da ben herkesden saklıyomuşum.

4 yıllık evliyiz çocuğumuz yok ama eşim istemiyo daha napayım zorlamı yaptırayım adama.

Stajımı başlatayım ,iyi maaşlı bir işe geçeyim yapıcaz üzme kendini diyor.Sıkıştırmakta istemiyorum milletin gazına gelip.

Her defasında aynı muhabbet çocuk da çocuk.Ya ben de istiyorum istemezmiyim.Kardeşin 1 yılı bile doldurmadı hamile sen bekle daha...

Ya banane ondan bundan.Beni ben ilgilendiririm

Kimsenin işi gücü yok üstüme geldikçe geliyorlar ya ben psikiyatr a boşuna gitmiyorum zaten boşa içmiyorum o hapları.

Ne olursun. O kadar çok uğraştım ki çocuk sahibi olmak için. Defalarca ölümden döndüm. Bir kere hamile kaldım bebeğimi kaybettim, sonra da olmadı. Allah bilerek vermemiş. Şimdi çocuğumla ne yapardın. Ne çocuğuma kıyardım ne kendime. Lütfen bu konuya y-takılma. Her işte bir hayır var.

Ne olursun. O kadar çok uğraştım ki çocuk sahibi olmak için. Defalarca ölümden döndüm. Bir kere hamile kaldım bebeğimi kaybettim, sonra da olmadı. Allah bilerek vermemiş. Şimdi çocuğumla ne yapardın. Ne çocuğuma kıyardım ne kendime. Lütfen bu konuya y-takılma. Her işte bir hayır var.

Evet haklısın her işte vardır bir hayır...

Yanımda olduğun için çoksaol

valla ne diyeyim anlamadım gitti bu kaynanaları bizimki benim deli hallerimi gördükten sonra tırsıyor zemuszemus

öncelikle gecmis olsun.ama bence bu kadar kötü düsünme
kadin hastaliklari diyince baya özel bi konuya giriyor,seni utandirmamak icin sormamistir belki

ya belki kadın özel olduğunu düşündü seni utandırmak istemediği için sormadı.bir de bu yönden bak olaya..

ne kadın hastalıgı özel oluyor işlerine gelince inciğini cinciğini sorarlar kadın üsten sormus kım gıttı dıye merak etseydı arkadasda ustu kapalı bı cevap verırıdı önemsememiş belli arkadfsım madem esin arkanda aç konuyu yanlarında güle gül takarak sor bakalım derdı neymıs

Sevgili mavi...sen kayınvaliden rahatsızlığını sormadı diye üzülüyorsun değilmi??
Benim eşimin ne kardeşleri ne de annesi ve babası büyük kızım 3 defa hastaneye yattığı halde aramızda da bir problem olmadığı halde aramadılar.
Haziran da ameliyat oldum, ayağa kalktıktan sonra kaynımla eltim geldi ne geçmiş olsun, ne ameliyat lafı bir güzel ağırlandılar ve gittiler,
Ne zaman paraya ihtiyaçları olsa hiç çekinmeden de açar isterler, gerisini sen hesap et...

Eşimin ısrarları yüzünden dayanamayıp sordum kayınvalideme ben sormucaktım ama eşim çok ısrar etti sormam için dedim.

O gün böyle böyle yaptın dedim.

O da ne bileyim özeldir diye sormadım dedi.

İşine gelince özeli bilir gelmediği zaman bilmez.

Neyse dedim kapadım konuyu.

Dün akşam gittiler.

Evim darma dağın oldu.Ne duvar stickerlarım kaldı yırtılmadık,ne duvarlarım kaldı tükenmez kalemle boyanmadık,ne halılarım kaldı çay dökülmedik,ne çekmecelerim kaldı dağıtılmadık...

O kadar sinir oldum ki anlatamam sizlere.

Halılarımı yıkatmaya vericem birkaç gün içinde.

Evimi de baştan aşağı temizlicem of of

peki çocuklar bunları yaparken annesi görmedi mi.
gördü de bişey demedi mi
allah allah ne insanlar var.
kaldıkları yeri yakıp yıkıp gidiyorlar.

Neden geliyorlar haftasonu

Eşimin amcasıyla geliniyle aynı binada oturuyorum ben canım.

Eşimin amcasının oğlu haftaya askere gitcek mevlüt okuttular onun için.

Kayınvalidemler geldiler ben de kaldılar.Cuma akşamı gelip pazar akşamı gittiler.

peki çocuklar bunları yaparken annesi görmedi mi.
gördü de bişey demedi mi
allah allah ne insanlar var.
kaldıkları yeri yakıp yıkıp gidiyorlar.

Annesi görmez olur mu hem annesi gördü hem ananesi!

Neymiş antredeki stickerler zaten kenarları hafiften kalkmış birşey olmazmış çıkardılarsa.

Birşey demedim çünkü zaten hepsini çıkarmışlardı,gördükten sonra tavır aldım.

Tükenmez kalemle oturma odamın duvarı karalamışlar,bir de antremin duvarını.

Aynı kalemle sehpamıda çizmişler hep.

Ama kimsenin umrunda değil.

Kayınvalidem salonda yatmıştı yatağını toplamadan gitti.

Görümcem şu bebek bezlerinin dış poşeti var ya onu kaldığı odada boş bir şekilde köşeye atıp da gitmiş.İnsan bir zahmet çöpe götürür de atar sanki benim evim çöp ya rabbim ...

Halıya yemek kepçesini düşürdü,halım yağlandı,eline bez alıp da silmedi bile kepçeyi aldı tezgaha koydu geçti yerine oturdu ben kalktım da sildim.

Eşimin amcasıyla geliniyle aynı binada oturuyorum ben canım.

Eşimin amcasının oğlu haftaya askere gitcek mevlüt okuttular onun için.

Kayınvalidemler geldiler ben de kaldılar.Cuma akşamı gelip pazar akşamı gittiler.

Annesi görmez olur mu hem annesi gördü hem ananesi!

Neymiş antredeki stickerler zaten kenarları hafiften kalkmış birşey olmazmış çıkardılarsa.

Birşey demedim çünkü zaten hepsini çıkarmışlardı,gördükten sonra tavır aldım.

Tükenmez kalemle oturma odamın duvarı karalamışlar,bir de antremin duvarını.

Aynı kalemle sehpamıda çizmişler hep.

Ama kimsenin umrunda değil.

Kayınvalidem salonda yatmıştı yatağını toplamadan gitti.

Görümcem şu bebek bezlerinin dış poşeti var ya onu kaldığı odada boş bir şekilde köşeye atıp da gitmiş.İnsan bir zahmet çöpe götürür de atar sanki benim evim çöp ya rabbim ...

Halıya yemek kepçesini düşürdü,halım yağlandı,eline bez alıp da silmedi bile kepçeyi aldı tezgaha koydu geçti yerine oturdu ben kalktım da sildim.

sen cıddı mısın ya?
yuuuh yaaa bu kadar olur mu :oklava:
butun evı alt ust etmısler hemde maddı zarar vermısler herseyden ote..
ne olucak o duvarlar sımdı :oklava:
ınanmıyorum yaaa bu kdar olmaz kı..
ay cok kızdım yaa alsanaalsanasmile
cok sabırlısın masallah..
ben senın yerınde olsam esıme 'buyur hayatım tukenmez kalemle cızılen duvarların boya masrafı bu,halıların bu,stıckerların bu' dıye saydırırım..
kaza ıle olan seylere asla lafım yoktur..ama o cocuga goz kulak olamıyacaklarsa dogurmasınlar kardesım..kendı evlernde de boyle mı cok merak ettım dogrusu...
kusura bakma ters bır laf soyledıysem cok kızdım :oklava:

Eşin ne dedi peki? eğer rahatsz olmadı ise sorun yok. O zaman artık sende kendini hırpalama. Ev mi kirlenmiş boşver, temizleyeceksn gene kirlenecek, yemek mi yok, boşver yapsan ne olacak ki yenilip gene bitecek. Çamaşır m yıkancak boşver nasıl olsa gene kirlenecek. Ütü dersen zaten giyer giymez buruşuyor hemde çok elektrik çekiyor. Madem öyle işte böyle. Hayat biraz da sana kolay olsun di mi? Kim yaparsa yapsın işleri sana ne. Sen de olmayan şeylerden rahatsız olma, rahatsız olan yapsın

sen cıddı mısın ya?
yuuuh yaaa bu kadar olur mu :oklava:
butun evı alt ust etmısler hemde maddı zarar vermısler herseyden ote..
ne olucak o duvarlar sımdı :oklava:
ınanmıyorum yaaa bu kdar olmaz kı..
ay cok kızdım yaa alsanaalsanasmile
cok sabırlısın masallah..
ben senın yerınde olsam esıme 'buyur hayatım tukenmez kalemle cızılen duvarların boya masrafı bu,halıların bu,stıckerların bu' dıye saydırırım..
kaza ıle olan seylere asla lafım yoktur..ama o cocuga goz kulak olamıyacaklarsa dogurmasınlar kardesım..kendı evlernde de boyle mı cok merak ettım dogrusu...
kusura bakma ters bır laf soyledıysem cok kızdım :oklava:

Yok canım ne kusuru.

Senden kat kat fazla ben kızdım inan ki...

Antredeki stickerlarım çıktı çıkmasına ama duvarları kavlattılar hep,duvarların boyasını da sökmüşler stickerslar...

Kayınvalidem gördü.Ya kenarlarından çıkmış zaten çocuklar da çıkarınca iyice çıtkı hepsi dedi.

Ben de onlar çıkarmasa çıkmazdı ama hepsi dedim birşey demedi.

Surat yaptım haklı olarak.

Çocukları küçük ikizler 2 yaşlarındalar.İlk çocuğu da 6 yaşında .3tane çocuğu var .Üçü de birbirinden yaramaz haylaz.

2 yaşındaki çocuklara çay verilir mi,verirsen dökerler tabi.İki kere çay döküldü halıma.

Salondaki halımı 6 ay önce felan almıştım.

Üzerinde hiçbir leke felan yoktuçDün baktım kara kara birşeyler var üstünde.İnceledim kalem mi neyse yuvarlak lekeler oluşmuş ..

Uyuz oldum .

Antredeki duvarımı sildim çıkmadı cifle biraz çıkarabildim ama boyası da çıktı harap oldu.

Oturma odamdakini de hiç silmedim daha silince boyası çıkacak.

Dün antredeki duvarı silerken kayınvalidem yanıma gelip fazla silme boyası çıkar dedi.

Ben de kalemli durmasından iyidir napayım çıkarsa çıksın dedim sinirle.

Çocuklar herşeyi karıştırıyorlar kimsenin umru değil.Hem 2 yaşındaki çocukların elinde pilot kalemin işi ne.

Çekmeceden almış ablası vermiş ikisinin de eline.

Annesi vurmuyor bile.Nasıl kızgınım bilemezsiniz.

Haftaya gene gelceklermiş.Eşime onlar gelirse evden giderim haberin ola dedim.

Geliyorlarsa günü birlik gelirler giderler ona göre dedim .

Back
X