- Konu Sahibi BenmasMavi
Lütfen yapma, kendini bu kadar üzme. O sormadı diye sen daha hasta olacak değilsin. Bırak ne hali varsa görsün, sende ona göre davran. Senin canından kıymetli mi? Kıyamam sana, bu kadar olay yaşıyorsun, bir insan da ya bu kadın ne yapıyor demiyor? Seni üzen herkesi öcüler ysin, ama bak bizler varız yanında. Gün olur onların başına bişey gelirse sende aynı tavrı sergilersin. Hiç üzme kendini lütfen. Sana bişey olmasın, hem kaynanan artık yaşlıdır, konuşup duracağına çekilsin kenarada huzur içinde azrail ile randevusunu beklesin. Kocaman öptüm seni. Her zaman yanındayım bitanem
Çok ama çok teşekkür ederim sizlerde olmasanız kafayı yerdim gerçekten.
Konuşcak kimse yok.Burası da olmasa iyice yalnızım yani.
Zaten mesafemi koyucam araya evet benim canımdan kıymetli değil kimse.
Ben bu dünyaya kağır çekmeye mi geldim bunlar için.
Benim canım yok mu ya soran eden yok zaten.
Habire çocuk yok mu çocuk sorularından da bıktım zaten.Neymiş benim çocuğum olmuyomuş da ben herkesden saklıyomuşum.
4 yıllık evliyiz çocuğumuz yok ama eşim istemiyo daha napayım zorlamı yaptırayım adama.
Stajımı başlatayım ,iyi maaşlı bir işe geçeyim yapıcaz üzme kendini diyor.Sıkıştırmakta istemiyorum milletin gazına gelip.
Her defasında aynı muhabbet çocuk da çocuk.Ya ben de istiyorum istemezmiyim.Kardeşin 1 yılı bile doldurmadı hamile sen bekle daha...
Ya banane ondan bundan.Beni ben ilgilendiririm
Kimsenin işi gücü yok üstüme geldikçe geliyorlar ya ben psikiyatr a boşuna gitmiyorum zaten boşa içmiyorum o hapları.