- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
Zikirmatik daha iyi.
Aman Milet neler alıyor neler
doktora git o zamn sevgilisi olan birine bu kadar sevgi duymak kotuhahaha ayarlanıyor diyorsunuz yani ama maalesef sevgilim değil zaten başkasıyla şuan benimkisi platonik yani galiba ondan bu kadar bağlandım:S
tesekkurler. Sonu kötü oldu galiba sizinkinin?Siz böyle deyince anılarım depreşti.Aah ben de öyleydim. Uyurken nefes sesini dinlerdim, en büyük huzurumdu. Siz hep mutlu kalın umarım :)
doktora git o zamn sevgilisi olan birine bu kadar sevgi duymak kotu
Horlarken bile mucize izliyor gibiysen, sen büyük bir istisnasın.Mutluluğun da sevginiz de karşılıklı olarak artsın.kiz benim ki niye gecmedi? 2 yil oldu hala adam suan horlarken bile ben mucize izliyorum sanki.
Alinti yanlis olmus uykulu uykulu bakıp durdum anlamak icin :)doktora git o zamn sevgilisi olan birine bu kadar sevgi duymak kotu
evet galiba istisna bir manyagimHorlarken bile mucize izliyor gibiysen, sen büyük bir istisnasın.Mutluluğun da sevginiz de karşılıklı olarak artsın.
Eşimi çok severim ama horlamasını bayıla bayıla dinleyecek kadar değil:) uzun uzun horladığı bir gece yastığını düzelttin olmadı,dürtüm olmadı,yorganı üzerinden çektim olmadı bitmedi horultusu.sonunda şeytan dedi al şu yastığı bastır suratına bitsin bu horultualdım yastığı elime bir derin nefes alıp salona kaçtım .
başkalarına bir alıcı gözüyle bakMerhabalar çok sevdiğim biri var ama çoooooook aşırı seviyorum bu bana zarar veriyor sevgimi normal doza indirsem süper olacak bunu nasıl yapabilirim yok mu bir çözümünolur bir şeyler yazın
Bu hamilelik sapittirdi beni:)kusura bakmaAlinti yanlis olmus uykulu uykulu bakıp durdum anlamak icin :)
Tanısan kusurlarını görsen geçer tek yolu bu
Bir başkasıyla birlikte yani bir başka kadını seviyor. Bu bile sevginin bitmesine yeter. Hayat boyu onu izleyip platonik takilacagim dersen devam et sadece zavallı biri olarak hayatını mahveder sin. Hala çok seviyorsan devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?