• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy keşke sizin gibi yazsalardı keşke konuyu açmasaydım çok yanlış yere çekenler oldu yorumunuz için teşekkür ederim
Bende de ilaç kullanma korkusu vardı. Yeni bir kullanmadan önce prospektüsünü okurdum sonra kendimi dinlerdim 😂 Olmasa bile yan etkiler olmuş gibi olurdu psikolojik olarak. Şuan hiç bakmıyorum artık. Yolluyorum gidiyor. İyi geleceğini düşünmeye çalışın. Panik atağınız çok ileri seviye değilse psikologdan destek alarak da atlatabilirsiniz.

Size fayda edecek ilacı bulana kadar uzmana gitmeye devam edeceksiniz biz size buradan nasıl öneri verelim ki üstelik dediğiniz yan etkiler belli bir kullanım sonrası ortadan kalkıyor bizim size verebileceğimiz en basit örnek rezene veya passiflora bitki çayı için önerisi olur doktor muyuz biz şu ilaç uyku yapmıyor diyelim bana uyku yapmayan bir başkasına yapıyor hepimizin anatomisi aynı değil ki

Kimse de ben boşum demiyor zaten işine gelmeyince boşsunuz diyor, şükrediyorum bu kadar boş kadının böylesine dolu konu sahiplerinin saçma öneri isteklerini beslemedikleri için.
Tamamımı oku istersen konumun,çok kibar insanlar var ben o insanlardan yorum bekledim senin gibilerden değil

Size fayda edecek ilacı bulana kadar uzmana gitmeye devam edeceksiniz biz size buradan nasıl öneri verelim ki üstelik dediğiniz yan etkiler belli bir kullanım sonrası ortadan kalkıyor bizim size verebileceğimiz en basit örnek rezene veya passiflora bitki çayı için önerisi olur doktor muyuz biz şu ilaç uyku yapmıyor diyelim bana uyku yapmayan bir başkasına yapıyor hepimizin anatomisi aynı değil ki
1 ilacı ay kullandım yine aynı oldu etkisi baş ağrıttı anlayanlar anladı beni sizede teşekkür ediyorum

Bende de ilaç kullanma korkusu vardı. Yeni bir kullanmadan önce prospektüsünü okurdum sonra kendimi dinlerdim 😂 Olmasa bile yan etkiler olmuş gibi olurdu psikolojik olarak. Şuan hiç bakmıyorum artık. Yolluyorum gidiyor. İyi geleceğini düşünmeye çalışın. Panik atağınız çok ileri seviye değilse psikologdan destek alarak da atlatabilirsiniz.
Panik atak yokki bende bendeki sadece aşırı alınganlık, kaygı bozukluğu eşimde çok sinirli insan birden sinirlebiliyor ilaçtan istediğim şey bunları geçirmesi

İlaç önerin.Doktora yazdırayım dediniz. İnsanlar da bunun saçma sapan bir sey olacağını yazdı. Bunun üstüne o iğrenç üslubunuzla saldırıya geçtiniz.
Madem doktordan daha güvenilir burası ve öneriye açıksınız. Ben bir oneri vereyim. Sadece anksiyete sorununuz yok. Öfke kontrol ve anlama problemleriniz de var galiba. Aydan aya değil daha ciddi bir tedavi gerektiyor sizin durumunuz.

Doğru ilaç ismi yasaklıdır eminim bu aklıma gelmemişti bakın siz 12 senedir kullanıyorsunuz ben 3 ay önce başladım ama baş ağrıttı 3 ilaçta
3 ilaç da baş ağrısı yan etkisi yapmaz ki bir Nöroloji uzmanına gidip danışın.

Okudum, ilaç önerin doktoruma yazdırayım dediniz, doğru mu bu?
Bakın 3 ay önce başladım 3 tane ay ay olmak üzere 3 farklı ilaç denetti doktorum ama hepsi başımı ağrıttı 1 ay sürecle kullandım hepsinide, buradaki amacım belki çok fazla kişi altını çizerek yazıyorum birden fazla çok fazla kişi bi ilaçtan bahseder bende araştırırım doktoruma danışırım konumun amacı bu

Senin gibilerden istemedim ama anladın mı 😂
Benim gibilerle yan yana gelsen iki çift lafı bir araya getirip konuşabilme yeteneğin olmadığını görürsün. Böyle buralarda klavye arkasından girdiğin avam tavırları takınamazsın.

Benim gibilerle yan yana gelsen iki çift lafı bir araya getirip konuşabilme yeteneğin olmadığını görürsün. Böyle buralarda klavye arkasından girdiğin avam tavırları takınamazsın.
İşine gelmeyince bakıyorum da kendini övmeye başlamışsın , sen avam bi insan olmasan konu buraya gelmezdi zaten nokta.

Yaptı bende maalesef ,buradaki arkadaşlarda benim gibi bi konu yaşamıştır belki diyerekten konu açtım
Psikiyatri uzmanı ne dedi ilacın yan etkisi için ağrı kesici iç falan demedi mi ya da Nörolojiye de git sor danış mutlaka bir şey diyeceklerdir 3 tane ilaç yan etki yaptıysa burada size verilen ilaç ismi de bir yan etki yapabilir kim nasıl ilaç önerisi yapsın ki bitki çayı değil ki bu ilaç yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X