• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikiyatri uzmanı ne dedi ilacın yan etkisi için ağrı kesici iç falan demedi mi ya da Nörolojiye de git sor danış mutlaka bir şey diyeceklerdir 3 tane ilaç yan etki yaptıysa burada size verilen ilaç ismi de bir yan etki yapabilir kim nasıl ilaç önerisi yapsın ki bitki çayı değil ki bu ilaç yahu
Benim doktorda tam bi uzman değil sanırım hiçte nörolojiye git demedi başka bi doktordan randevu alsam iyi olacak

Bakın 3 ay önce başladım 3 tane ay ay olmak üzere 3 farklı ilaç denetti doktorum ama hepsi başımı ağrıttı 1 ay sürecle kullandım hepsinide, buradaki amacım belki çok fazla kişi altını çizerek yazıyorum birden fazla çok fazla kişi bi ilaçtan bahseder bende araştırırım doktoruma danışırım konumun amacı bu
İşte yanlışın başlangıcı bu düşünce zaten, herkesin hastalığı farklı bünyesi farklı, vücutta bıraktığı yan etki farklı, hekimler varken hiç kimseye "ben bunu kullandım iyi geldi" demek düşmez,
bu size yarardan çok zarar verir, ilaç ismi vererek hekime gidip sorsanız maalesef azar işitirsiniz bu bizim toplumda çok sık yaşanan bir durum olduğundan artık hekimlere bile gına geldi, azarlayıp gönderiyorlar.
Bu ilaçlar ağır ilaçlar ve hekiminiz semptomlarınıza göre ilaç ve dozaj ayarı yapar sizin için doğu ilacı bulana kadar da dener, doğru olan da bu zaten. Yan etkiler illa ki olacak siz pes etmeden arayıp bulacaksınız doğru ilacı.

İşte yanlışın başlangıcı bu düşünce zaten, herkesin hastalığı farklı bünyesi farklı, vücutta bıraktığı yan etki farklı, hekimler varken hiç kimseye "ben bunu kullandım iyi geldi" demek düşmez,
bu size yarardan çok zarar verir, ilaç ismi vererek hekime gidip sorsanız maalesef azar işitirsiniz bu bizim toplumda çok sık yaşanan bir durum olduğundan artık hekimlere bile gına geldi, azarlayıp gönderiyorlar.
Bu ilaçlar ağır ilaçlar ve hekiminiz semptomlarınıza göre ilaç ve dozaj ayarı yapar sizin için doğu ilacı bulana kadar da dener, doğru olan da bu zaten. Yan etkiler illa ki olacak siz pes etmeden arayıp bulacaksınız doğru ilacı.
Şimdi ki hekimler sözüm meclisten dışarı ama maalesef tam dinlemiyorlar ki seni şunu deneyelim bu u deneyelim diyip geçiştiriyorlar

Yaptı bende maalesef ,buradaki arkadaşlarda benim gibi bi konu yaşamıştır belki diyerekten konu açtım
Somatik etki. Neyse ya ben sizi saldım. Ne desem bir bahaneniz var. Diğer arkadaşlara da üslubunuz çok kötü. 🤨 umarım devanızı bulursunuz ama doktordan. Sağdan soldan değil

Şimdi ki hekimler sözüm meclisten dışarı ama maalesef tam dinlemiyorlar ki seni şunu deneyelim bu u deneyelim diyip geçiştiriyorlar
Psikiyatristler uzun uzun dinleyip terapi yapmaz sizinle zaten, doğru ilacı nasıl bilecek denemeden? Terapi almak istiyorsanız söyleyin yönlendirsin sizi.

Psikiyatristler uzun uzun dinleyip terapi yapmaz sizinle zaten, doğru ilacı nasıl bilecek denemeden? Terapi almak istiyorsanız söyleyin yönlendirsin sizi.
Bu gidişimde yönlendirmesini isteyeceğim teşekkür ederim

İşine gelmeyince bakıyorum da kendini övmeye başlamışsın , sen avam bi insan olmasan konu buraya gelmezdi zaten nokta.
1000035850.webp

Ayyy bi salın beni 😂
O kadar mantıklı argümanıma 0 cevap 0 yorum. Bi haklısın demek yok. Ayyy bi salın beni de gül anca. Cehalet ne menem bir şey. Sen somatik etki sebebiyle baş ağrısı çekiyorsun diyorum hala ama onu bile dikkate almıyorsun. Allah doktoruna sabır versin 😒

O kadar mantıklı argümanıma 0 cevap 0 yorum. Bi haklısın demek yok. Ayyy bi salın beni de gül anca. Cehalet ne menem bir şey. Sen somatik etki sebebiyle baş ağrısı çekiyorsun diyorum hala ama onu bile dikkate almıyorsun. Allah doktoruna sabır versin 😒
Ne dememi bekliyorsun ki ilk mesajına bakmak istemiyorum konu buraya geldiyse belliki irdeleyici konuşmuşsun, lütfen gidin o zaman kendinize göre mantıklı insanlarla muhatap olunuz uzatmayın

Bakın 3 ay önce başladım 3 tane ay ay olmak üzere 3 farklı ilaç denetti doktorum ama hepsi başımı ağrıttı 1 ay sürecle kullandım hepsinide, buradaki amacım belki çok fazla kişi altını çizerek yazıyorum birden fazla çok fazla kişi bi ilaçtan bahseder bende araştırırım doktoruma danışırım konumun amacı bu
Psikiyatri ilaçları reçete ile satılır ve uzman doktor verir. Çünkü insanlar kafasına göre almasınlar diye.Doktora danışarak almak değil sizin ki gidip ağrı kesici yazdırır gibi yazdırmak. Sanki doktor da gidip yazacaktı siz deyince. Sonra doktora da böyle millete saydırdığınız gibi saydırırdınız. Kafanızda bir senaryo kuruyorsunuz, o senaryo gerçekleşmeyince her şeye düşman kesiliyorsunuz.Çünkü hayatı sizin kurguladığınız bir oyun,film sanıyorsunuz, bu oyuna uymayan ne varsa silip baştan yazmaya çalışıyorsunuz. Sizin psikolog desteği almanız şart, similasyon ayarınızla pardon şemalarınızla oynanması gerek.

Psikiyatri ilaçları reçete ile satılır ve uzman doktor verir. Çünkü insanlar kafasına göre almasınlar diye.Doktora danışarak almak değil sizin ki gider ağrı kesici yazdırır gibi yazdırmak. Sanki doktor da gidip yazacaktı siz deyince. Sonra doktora da böyle millete saydırdığınız gibi saydırırdınız. Kafanızda bir senaryo kuruyorsunuz, o senaryo gerçekleşmeyince her şeye düşman kesiliyorsunuz.Çünkü hayatı sizin kurguladığınız bir oyun,film sanıyorsunuz, bu oyuna uymayan ne varsa silip baştan yazmaya çalışıyorsunuz. Sizin psikolog desteği almanız şart, similasyon ayarınızla pardon şemalarınızla oynanması gerek.
Tamda doktor yazdığınız gibi son dediğim ilacı isteğim doğrultusunda yazdı çok biliyorsunuz dimi kafanıza göre mektup yazar gibi yazmışsınız, lütfen mesleğiniz neyse gidin onu icra edin burada doktor sıfatıyla laf kalabalığı yapmayın

Psikiyatri ilaçları reçete ile satılır ve uzman doktor verir. Çünkü insanlar kafasına göre almasınlar diye.Doktora danışarak almak değil sizin ki gidip ağrı kesici yazdırır gibi yazdırmak. Sanki doktor da gidip yazacaktı siz deyince. Sonra doktora da böyle millete saydırdığınız gibi saydırırdınız. Kafanızda bir senaryo kuruyorsunuz, o senaryo gerçekleşmeyince her şeye düşman kesiliyorsunuz.Çünkü hayatı sizin kurguladığınız bir oyun,film sanıyorsunuz, bu oyuna uymayan ne varsa silip baştan yazmaya çalışıyorsunuz. Sizin psikolog desteği almanız şart, similasyon ayarınızla pardon şemalarınızla oynanması gerek.
Maalesef reçetesiz alınan antidepresan grupları da var.

Tamda doktor yazdığınız gibi son dediğim ilacı isteğim doğrultusunda yazdı çok biliyorsunuz dimi kafanıza göre mektup yazar gibi yazmışsınız, lütfen mesleğiniz neyse gidin onu icra edin burada doktor sıfatıyla laf kalabalığı yapmayın
Geçmişler olsun size, hastalığınızın boyutunu anlamak için doktor olmaya gerek yok. Burda hiç işiniz yok acile gidin.

Geçmişler olsun size, hastalığınızım boyutunu anlamak için doktor olmaya gerek yok. Burda hiç işiniz yok acile gidin.
Acillik olmasan burda ki yorumlarımı tam okumadan böyle saçma sapan uzunca yazmazdın sanırım kendini doktor zannediyorsun 🤓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X