• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamda doktor yazdığınız gibi son dediğim ilacı isteğim doğrultusunda yazdı çok biliyorsunuz dimi kafanıza göre mektup yazar gibi yazmışsınız, lütfen mesleğiniz neyse gidin onu icra edin burada doktor sıfatıyla laf kalabalığı yapmayın
Ben doktorum konun çok saçma 🤣

Kızlar merhaba 2,3 aydır anksiyete ilaçları denedim dr kontrolünde ama hepsinin yan etkisi oldu bi kaç gündür bıraktım,hafif etkili,baş ağrısı uyku yapmayan,özel hayatı etkilemeyen,sinir stres azaltan,kaygı bozukluğunu gideren,enerji veren bi ilaç lazım böyle bi ilaç varmı gerçekten yoksa kullanmamak en iyisi
Üzerinde ketçap mayonez de olsun mu?

Hazır herkes buradayken ben de yumuşatıcı tavsiyesi alabilir miyim? Çiçeksi koksun, kalıcı, konsantre ve ucuz olsun, bir de benim kızın dermatitini azdırmasın.

Ben az önce ne okudum ya. İlaçların en başta yan etkileri olabilir bu normal. Doktor kontrolü olmadan ilaç değişimini kafanıza göre yapmayın bu beyin kimyanıza daha çok zarar verir. İlaç dışında sakinleştirici yöntem olarak düzenli yürüyüş, spor önerebilirim. Dinlediğim psikologlar da böyle söylüyor. Doğada vakit geçirin, gökyüzüne bakın, imkanınız varsa sokaktaki hayvanları besleyin. Gökyüzüne bakmanın ruh haline pozitif etkisi vardır. Ama ilacı kesinlikle kafanıza göre değiştirmeyin. Doz ve ilaç değişimini doktorla konuşursanız ona göre karar verilir.

kendimden örnek vereceğim çünkü anlamak istemiyorsunuz. Ben doğru ilacımı bulana kadar 1 sene değişik ilaçlar kullanmak durumunda kaldım. Doktorum her yolu denedi diyebilirim. Ayrıca bu sizinle doktorunuz arasındaki güvenle olacak bir şey. Siz şu an bir uzmanın lafını çiğneyip bizden medet umuyorsunuz. Allah aşkına lütfen biraz mantıklı düşünün.
Bende sizin gibiydim iki yıl sürdü benimki doğru ilaç bulana kadar

Senin nöropsikiyatri gitmen lazım bide ilaçları heme. Bırakırsan faydasını goremessin

Hakikaten çok komiksiniz yorum yapmak için gelip yorum yapıyorsunuz sizlerden bi kaç tane öneri duymaktı amacım araştırmak yani dr denedi zaten bi kaç tane ilaç olmadı, gelip buraya ilk ilaç önerisi yapın demedim
bir zaman bir ilaç kullandım
bir kaç gün geçti sabah bi kalktım sanki dünya başıma yıkılmış
öyle bir mutsuzluk öyle bir isteksizlik her şeyi yakıp yıkabilecek bir ruh hali
doktorla konuştum ,meğer ilaç işini yapmış,bunu ortaya çıkarması gerekiyormuş

üstelik yanlış bırakıp başlamaktan ölüme yol açabilecek ciddi yan etkisi olan bir psikiyatrik ilaç var
şeker mi öyle kendi kendinize karar veriyorsunuz
sağlık şakaya gelmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X