Önerilerinize ihtiyacım var.

Gel patlatam :rolleyes: konu ne zevkli bitti ama :KK73:

Valla ben böyle yaptığı kurnazlık elinde patlayan, ağzının payını alan elti görümce kaynana konularını acayip bir keyifle okuyorum :KK70: Keşke tüm konular böyle bitse :21:

Bibibella bu arada mısır teklifin için minnettarım, seninle şöyle karşılıklı mısır yiyip çiğdem çitlerken forumumuzun sansasyonel üyelerini çekiştirmeyi çok isterim :halay:

Kaynım beni rezil etti 280 tlcik için kocamla aramı açtı ühüüüü diye :cry: :KK70:
Ama o elti aynı benim elti. Her şeyi bize aldırır falan filan. Çocuklarına doğum günü yapar beni çağırmaz ama pastayı eşime aldırır ikisi de öyle/ en son otururken ben dedim ki “ pastaları kocama aldırıyorsunuz ama beni doğum gününe çağırmıyorsunuz, ilginç” diye. Bir daha pasta masta aldırmadılar :)) tek kuruşumu koklatmam. Böyle insanlar çok pistir maalesef.

Valla ben böyle yaptığı kurnazlık elinde patlayan, ağzının payını alan elti görümce kaynana konularını acayip bir keyifle okuyorum :KK70: Keşke tüm konular böyle bitse :21:
Keşke ama hemen gitmeyelerdi iyiydi ya :70:
Ama o elti aynı benim elti. Her şeyi bize aldırır falan filan. Çocuklarına doğum günü yapar beni çağırmaz ama pastayı eşime aldırır ikisi de öyle/ en son otururken ben dedim ki “ pastaları kocama aldırıyorsunuz ama beni doğum gününe çağırmıyorsunuz, ilginç” diye. Bir daha pasta masta aldırmadılar :)) tek kuruşumu koklatmam. Böyle insanlar çok pistir maalesef.
Ay hiç sevmem ya akıllı sanıyorlar kendilerini :110: neyseki eltilerim iyidir şanslıyım ben hiç kimseyle sorunum yok eşimin tarafıyla hatta dün sinemaya gittik gezeriz birlikte çok ça :27:

Senin elti benim akraba mi acaba :D bizde de var ayni model :D
Gerci bizim model ayrani yok icmeye tahtirevanla gider s.mya modunda bir model. Hem parasız hem en luks yerlerde takilir. Hesabida bi sekilde baskasina kilitler :D

Sonu güzel biten bir dert oldu bu.

Kaynınız nasıl bir insan bilemem ama üzüldüm ona.Yazık adama yahu,utanç verici.
İşte böyle insanın eşi vezir de eder rezil de...

Back
X