- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
- Konu Sahibi Anti Depresan
Hic utanma kalmamis tobeler olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynım beni rezil etti 280 tlcik için kocamla aramı açtı ühüüüü diyeAy acaba sonra ne yaptılar? Eltiyi buraya bekliyoruz lütfen :)
Gel patlatamkonu ne zevkli bitti ama
![]()
Ama o elti aynı benim elti. Her şeyi bize aldırır falan filan. Çocuklarına doğum günü yapar beni çağırmaz ama pastayı eşime aldırır ikisi de öyle/ en son otururken ben dedim ki “ pastaları kocama aldırıyorsunuz ama beni doğum gününe çağırmıyorsunuz, ilginç” diye. Bir daha pasta masta aldırmadılar :)) tek kuruşumu koklatmam. Böyle insanlar çok pistir maalesef.Kaynım beni rezil etti 280 tlcik için kocamla aramı açtı ühüüüü diye![]()
![]()
Arkadaşlar toplu alıntı yapamıyorum kusura bakmayın telefonda biraz karışıyor..Kendimi bilemistim her an konuya dahil olurum diye ama bu kadar kısa süreceğini bilemezdim![]()
Keşke ama hemen gitmeyelerdi iyiydi yaValla ben böyle yaptığı kurnazlık elinde patlayan, ağzının payını alan elti görümce kaynana konularını acayip bir keyifle okuyorumKeşke tüm konular böyle bitse
![]()
Ay hiç sevmem ya akıllı sanıyorlar kendileriniAma o elti aynı benim elti. Her şeyi bize aldırır falan filan. Çocuklarına doğum günü yapar beni çağırmaz ama pastayı eşime aldırır ikisi de öyle/ en son otururken ben dedim ki “ pastaları kocama aldırıyorsunuz ama beni doğum gününe çağırmıyorsunuz, ilginç” diye. Bir daha pasta masta aldırmadılar :)) tek kuruşumu koklatmam. Böyle insanlar çok pistir maalesef.
Bunu ben de merak ediyorum...ee kv lerle kritik yapmadınız mı sonra?
ee kv lerle kritik yapmadınız mı sonra?
Evet emoji konusunda çok eksiklerimiz var cok heycanla patlamıs mısır yiyen emojiside olsunmeraklı melahat emojisi istiyorum foruma![]()
Konuşmak istememişlerdir utanmışlardır onlarda keriz yerine koydu bizi diyeKonuştuk tabi ki işte fatura muhabbetleri açıldı onlarda dumur oldu tabi şaşkınlık içinde çaylarını içtiler konu değişti tabi..
Ama sonucu ne olduğunu bilemiyorum öğrenirim herhalde sabah.
Evet emoji konusunda çok eksiklerimiz var cok heycanla patlamıs mısır yiyen emojiside olsun![]()
Ne güzel :)Keşke ama hemen gitmeyelerdi iyiydi ya
Ay hiç sevmem ya akıllı sanıyorlar kendilerinineyseki eltilerim iyidir şanslıyım ben hiç kimseyle sorunum yok eşimin tarafıyla hatta dün sinemaya gittik gezeriz birlikte çok ça
![]()
ay kaynınıza üzüldüm valla..O değil esimde ayda yılda bir sinirlendi hevesi kursağında kaldı adamın![]()