Önerilerinize ihtiyacım var.

Ay o kadar heyecanlandım ki utanmasam çekirdeğimle gelecektim... O ne arsız kadın! Hem eşinizin kardeşini hem kayınvalidenizi ayakta uyutmuş! Ancak bunun sebebi ne olabilir ki? Yani o parayı biriktirip ne yapacak? Harcıyordur bence. :KK64: Kayınvalideniz ve kayınpederinizin tepkisi ne oldu duruma? Siz de sorduğunuz soracağınıza pişman oldunuz, üşüştük başınıza hep birlikte. :KK48:

Sizin düğünde beyaz giymek isteyen eltiniz mi yoksa? Bu konuyu okuduktan sonra meraktan önceki konularınıza bir baktım da, eğer oysa vukuatları bitmiyor maşallah kendisine :110:

Arkadaşlar gittiler sonunda.
Olayı anlatayım.
Oturduk çay içiyorduk eşim eltime " Yenge borcunu ne zaman vereceksin " dedi.. Eltiminde suratı düştü anında..Kaynimda ne borcu var ki dedi gülerek şaka felan sandı.
Esimde anlattı olanları.
Kaynimin suratı oldu mosmor.
Demesin mi birde iyide ben o parayı istedi verdim diye..
Size yemin ediyorum tekli koltugumda IMDb den 9 puan almış film gibi izledim olanı biteni..
Kaynım çıkardı cebinden parayı eşime verdi..Eltimede hadi gidiyoruz eve dedi.Ve öyle hızlı çıktılar ki toplamda iki dakika sürmüştür. Sonuç ne bilmiyorum pek merakta etmiyorum.

Kayinperim ve kayınvalidem şok oldular..Megersem eltim çok sıkıştık anne faturaları odeyemiyoruz diye acitasyon yapmış son 2 aydır kayınpederime elektrik suyu felan ödetiyormuş...Kayilvalidemlerle yakın evleri kadincagiz her gün yemek yapıp kapılarına götürüyormuş..

Anlayacağınız kadın cimrilikte çığır açmış hatta çakallikta..Para istifleme derdine düşmüş ama öyle bir ortaya çıkardı ki kendini kayınvalidem bile çok severdi onun gözünde tiksinti belirtisi gördüm..

Allah'tan benim müdahale etmeme gerek kalmadan halloldu.Bu kadar kısa süreceğini tahmin etmiyordum.Kayinvalidemler yeni gitti ondan geç cevap verdim kusura bakmayın lütfen .
Ayy ne hoş ne hoş patlamış mısır varmıydı ya keşke patlatsaydın böyle yerdin :KK70:

Arkadaşlar toplu alıntı yapamıyorum kusura bakmayın telefonda biraz karışıyor..Kendimi bilemistim her an konuya dahil olurum diye ama bu kadar kısa süreceğini bilemezdim :D

Arkadaşlar toplu alıntı yapamıyorum kusura bakmayın telefonda biraz karışıyor..Kendimi bilemistim her an konuya dahil olurum diye ama bu kadar kısa süreceğini bilemezdim :KK70:
Çoklu alıntıya tıkla alıntı yapmak istedikletine sonra alıntiları ekle dicen cevapla kısmından ordan aralara mesajlarını serpiştircen :27:

Çok sevgili Anti Depresan, konuyla ilgili daha fazla bilgiye eriştiğinde bizi de haberdar etmeyi unutma, örneğin bu kadın neden böyle davranmış, o paraları ne yapmış, eşinin evdeki tepkisi ne olmuş, kayınvaliden ve kayınpederin sonradan bu şahısa nasıl davranacaklar? Aslında şu yabancıların gündelik hayatlarını dizi haline getiren yayınlardan ülkede ilk sende başlatsak baya tutardı, biliyorsun değil mi? :KK48: Eşine de helal olsun bu arada, seni de kendisini de hiç dahil etmeden, son derece terbiye çerçevesinde gündeme getirmiş konuyu. :KK9: Umarım bu kadının arsız davranışlarına daha fazla maruz kalmazsın, hakkını helal et gece gece baya yazdım ben de. :oops:

Elti denince aklıma gelen, ( tüm eltiler için değil tabii yarısı için :D )

elti.webp

Öncelikle hepinizden değerli vaktinizi gereksiz bir muhabbet için çaldığım için özür dilerim.O kadar sıkıntınin arasında bir de böyle bir insanın varlığını görmüş oldunuz.
Ve fikirleriniz için de ayrıca çok teşekkür ederim teker teker degerlendirdigime emin olabilirsiniz.:KK200:

Back
X