Önerilerinize ihtiyacım var.

2 gündür bu konuyu arıyorum sonunda buldum mosmor kesilmiş iyi de olmuş haddini bilsin

eşinizi tebrik ediyorum böyle çıkarcı çakal insanlarla fazla muhatap olmamakta fayda var aman uzak olsunlar küs kalsınlar

Kızlar güncelleme yapiyim aslında dünden haber verecektim ama fırsat bulayimda öyle yazayım dedim.. Kayınvalidem ile metroda buluştuk güne gitmiş dönüşte bize de oradan bir saklama kabinda birşeyler getirmiş gelin alın benim acelem var kizim dedi.Gittim aldim ve o meşhur gecenin ardindan olanları anlattı..

Eltim 4 bilezik ceyrekler felan yaptırmış bir sürüde para biriktirmiş..Bütün bunları dün sabah kayınvalideme getirip özür dilemiş bir de kaynım 3 gündür gece eve gelip hiç muhattap olmuyormus..Araya girin anne diye ağlamış..

Kaynım kayınvalideme anne bıktım artık ben o kadar sıkıntılı dönemler geçirdim para saklamış bosanacagim ama çocuklar var insan olmazsa asla suratına bakmam bir daha demiş bir de karısına o biriktirdiklerini anneme vermezsen beni unut demiş..

Ve öğrendim ki kaynimin şu anda 70 bin TL borcu varmis...
Yani anlayacağınız son durum bu ne olur bilmiyorum ama fena cuvalladi eltim.

Bu kadının evliliğini düzeltmek için zerrece uğraşan büyük vebal altında kalır herhalde, bu nasıl bir açgözlülük ki eşinin o sıkıntısında hiç umurunda olmadan devam edebilmiş bu 'birikimine'. Ki bu birikim değil, hırsızlık. O adamcağızın da çocukların da Allah yardımcısı olsun. Kayınvalideniz o paraları ne yapmış? Almış mı? Ve eltiniz gerçekten tüm birikimini gün yüzüne çıkarmış mı acaba? İnsan böyle bir insan hakkında herhangi bir şeye inanmakta tereddüt yaşıyor.

Tabi ki almış çünkü o 70 bin lira borcun 50 bini kayınpederime olan borçları ki daha çokmuş da işte azaldığı halı bu..Ev alırken kredi felan çekmiş kayınpeder..
Alması bence hakkıdır..Şu saatten sonra gözlerinde ki değeri ne olur bilemiyorum.Kus tutsa zor

Çok çok zor ancak kayınvalideniz bir şekilde kanacak gibi de hissetmiyorum değil. Hakkıdır elbette, yazık kendisine iyi niyetle yaklaşan insanlara yaptıklarına. Umarım eltinizle karşı karşıya gelmek zorunda kalmazsınız bir daha.

Kendi tercihi olur aynı hatalara dusmezler umarım.Ben onları ayda 1 görüyorum ya da görmüyorum nadir iletişim halinde oluyoruz zaten o da sadece kayinvalidelere gelince geliyorlar evlerine mecbur kalmadıkça gitmeyiz çağırmazlarda.

Ya şu forum olmasa dünyayı daha farklı bir yer sanarak devam edecektim. Bu kafalar nasıl çalışıyor,ne yeyip içiyor bu insanlar? Ordan kopar burdan kopar altın yap, e tamam yap ama kime o altınlar? Eşin borca girsin sen altın yap yeter ki altın yap altın altın
A L T I N...

Haddimi aşarsam lütfen söyleyin ancak şunu çok merak ediyorum, eltinizin eşiyle arasında önceden bir sorun var mıydı? Yine de sebep sizce insanın böyle bir şey yapmış olmasını aklım almıyor da. Diyorum hani pek bir şey değiştirmez ama evliliğini sallantıda gördüğü için çocuklarına ve kendine bir güvence mi yaratmaya çalışmıştı? Neyse konunun üzerinde durupta sizin de sinirlerinizi daha çok yıpratmayayım.

Estağfurullah olur mu hiç..Genelde her zaman kötüdür ikiside birbirine karşı daha önce de bir çok konu açtım eltim ile ilgili hatta ona çok destek olduğum zamanlarda oldu..
Kaynimida yapı olarak çok sevmem ama sezarin hakkı sezara diyorum..
Eşini sevmese o kadar ozurler dileyecek bir kadın değil kendisi ...Sadece her zaman aşırı pintiligi vardı.Hatta istifci gibi evine sürekli bir şeyler toplar lazım olur olmaz önemi yok..Bana kalırsa tamamen pintilikten kaynaklanıyor ama bilemiyorum tabi iç dünyasını

Çok şaşırtıcı sahiden, insan ne diyeceğini bilemiyor. Pintilik bu dereceye nasıl varabiliyor acaba? O parayı ne yapacaktı ki? Kefenin cebi olsa gam yemeyeceğim. Hiç biriktirdiğini harcayacak birine de benzemiyor. Aman evlerden ırak...

Ohaaaaaa resmen zula yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…