Önerilerinize ihtiyacım var.

Peki elti kocasindan da parayi alip borclari da baskalarina odetip ne yapiyor ben onu merak ettim o parayi biriktirip ne yapacak acaba saca basa da kiyamiyor harcamaya o borcuda kilitliyor

Kadin hasta bence, esine uzuldum mahcup olmus adam. Ama en dogrusunu yapmisiniz bence. Ustu kapatildikca daha beterini yapmis. Life time channel da cikan asiri pintiler gibi.

kayinpedere kitlemis kaynanaya kitlemis ama eşinize kitleyim derken yakalanmis sizde susarsiniz sandi herhaldeelektrigi kayinpeder oduyor, kuaforu siz, yemekler kaynanadan e ne kaldi geriye elti için hesap verme vakti

Sen kötü kelime etme kötü niyetli gözükme eşin zaten sinirlenmiş sen tamam ayıp ama tatsızlık olmasın falan bile diyebilirsin eşin zaten ağızlarına edicek amaç sen kötü olma

Kadını dövmeyse bende birşey bilmiyorum.
Ne kadar ayıp! Madem sıkışık ne diye o kadar işlem yaptırmış kuaförde?

kadindan ben tiksindim esi ne yapacak yazik ya

Ay yuzsuz yaa iyi olmus.

Ay bi cimrilik değil, yalancılık. Ne münasebet ya başkası adına borç yapmak. Kuaförlerde bir tuhaf. Kocası adına olsa borcu neyse. İyi yapmışsınız bir daha konuşmak zorunda bile kalmazsınız

Yalnız insan cimri ve çıkarcı olur da bu kadar mı salak olur. Birilerinin anlayacağını bile bile, kaynanadan fatura parası almış e ortaya çıkması an meselesi? Hesabı size kitlemiş ama eşinin haberi yok.. gerçekten salak bir kadınmış içiniz ferah olsun bu kadından zarar gelmez akıllıca plan yapamıyor zira:)

O kadar iyi olmus ki icimin yaglari eridi :) boyle insanlarin yanina kar kalmasin ya

Ay rezalet ya.
Paran yoksa gitme kuaföre. İnsan utanır ya.
Eşiniz gerekeni yapmış . Haketmiş valla eşi evde baya sövmüstür beni rezil ettin diye. Ders olur ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…