cocugu aliyor mu? o evde yokken alin cocugu cikin.1 buçuk yıllık evliyim. Eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Eşim madde kullanıyor kavgalarımızın nedenleri hep bu yüzden. Hemen hemen her gün ediyoruz. Evlenmeden önce de kullanıyordu fakat evlenince bırakacağım dedi. Bıraktı 10 ay boyunca. Hamile olduğumu öğrenince tekrar başladı. O ne kadar bununla ilgisi yok desede ben buna bağlıyorum. Çünkü çocuğu kendine güvence bildi. Her kavga ettiğimizde topla eşyalarını git küfürler hakaretler aşşağılamalar aileme küfür. Gideceğim zaman ailesi çıkıyor durduruyor bırakmıyor. Hamileliğimi berbat geçirtti lohusalığımı aynı şekilde eve geç geliyor sürekli geziyor. Çocuğum oldu hala aynı. Şimdi gitmek istiyorum çocuğu alıyor. Ne yaptıysam olmadı ne yapacağım bilmiyorum
Çocuk olacağı zaman kullanmıyordu. Böyle olacağını bilsem yaparmıydımHiç mi o çocuğun psikolijisini düşünmüyosunuz ? Bağımlı bir babadan çocuk yapmak nedir ya sonra o çocuklar yıllarca kendilerini toparlamak için sıkıntı çekiyorlar insan olarak ne kadar da benciliz bence çocuk yaparken bunu düşünmeliydiniz.
Ailem arkamda çok şükür.Eğer arkanızda kimseniz yoksa alın çocuğunuzu bir kadın sığınma evine gidin. Sonrasında kendi hayatınızı kurmaya bakın.
Madde bağımlısı bir insanla evlenip kendinize büyük kötülük etmişsiniz zaten, bir de üzerine çocuk yapmışsınız, o çocuğun da hayatını karartacaksınız bu gidişle.
Kimseyi dinlemiyor ne yazık kicocugu aliyor mu? o evde yokken alin cocugu cikin.
ailesi sizi durduracagina cocuklarina efendi olmayi ogretsinler.
Yatırmaya gerek yok. Kendisi istese bırakıyor tamamen kafasında olan bişey bu.İyide evlenmeden öncede yapıyomuş sen bile bile lades olmuşsun,birde çocuk yapmışsın üstüne daha biz ne diyelim,bırakana kadar bi yere yatırman gerek yapabilirsen ordan dönüncede emin olana kadar kontrol etmen gerek sürekli.
Madde bağımlılığını kanıtlarla tespit edin . Sonra polisi arayın sizi o evden çıkarsın ailenizin yanına gidin ve boşanma davası açın . Bağımlı biriyle çocuk buyutulmez1 buçuk yıllık evliyim. Eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Eşim madde kullanıyor kavgalarımızın nedenleri hep bu yüzden. Hemen hemen her gün ediyoruz. Evlenmeden önce de kullanıyordu fakat evlenince bırakacağım dedi. Bıraktı 10 ay boyunca. Hamile olduğumu öğrenince tekrar başladı. O ne kadar bununla ilgisi yok desede ben buna bağlıyorum. Çünkü çocuğu kendine güvence bildi. Her kavga ettiğimizde topla eşyalarını git küfürler hakaretler aşşağılamalar aileme küfür. Gideceğim zaman ailesi çıkıyor durduruyor bırakmıyor. Hamileliğimi berbat geçirtti lohusalığımı aynı şekilde eve geç geliyor sürekli geziyor. Çocuğum oldu hala aynı. Şimdi gitmek istiyorum çocuğu alıyor. Ne yaptıysam olmadı ne yapacağım bilmiyorum
Polise şikayet edin. Aylık falan kontrole çağırıyorlar sanırım. En temizi. Siz uğraşmayın polis uğraşsın...1 buçuk yıllık evliyim. Eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Eşim madde kullanıyor kavgalarımızın nedenleri hep bu yüzden. Hemen hemen her gün ediyoruz. Evlenmeden önce de kullanıyordu fakat evlenince bırakacağım dedi. Bıraktı 10 ay boyunca. Hamile olduğumu öğrenince tekrar başladı. O ne kadar bununla ilgisi yok desede ben buna bağlıyorum. Çünkü çocuğu kendine güvence bildi. Her kavga ettiğimizde topla eşyalarını git küfürler hakaretler aşşağılamalar aileme küfür. Gideceğim zaman ailesi çıkıyor durduruyor bırakmıyor. Hamileliğimi berbat geçirtti lohusalığımı aynı şekilde eve geç geliyor sürekli geziyor. Çocuğum oldu hala aynı. Şimdi gitmek istiyorum çocuğu alıyor. Ne yaptıysam olmadı ne yapacağım bilmiyorum
Çok pislik bir aile. Polisi falan karıştırırsam benim kardeşime babama falan bir şey yaparlar biliyorumbak benim eski nişanlım da böyle bağımlı bir ebeveynden dünyaya gelip öyle yetişmiş sonuç olarak kendi de bağımlıydı ve onlar bu olaya çok "normal" bakıyorlar.Öyle kendi istese bırakır gibi basitleştirilecek bir durum değil bu.Kendini avutma çok iyi biliyorum bağımlılık hayatını ben.Kendini düşünmüyorsan çocuğu düşün.Çocuğu alıyor ne demek? Ailen arkandaymış madem çağır eve gelsinler , ara polisi de polis de gelsin.Çıkın gidin o evden polis nezaretinde.O çocuğa bunları yapmaya hakkınız yok.
Böyle bir bağımlılık olmaz. Yalan söylüyordur eşiniz gizli kullanmıştır. Sonrada ortaya çıkınca koyvermiş belliki.Yatırmaya gerek yok. Kendisi istese bırakıyor tamamen kafasında olan bişey bu.
Sizin şikayet ettiğinizi belli etmeyin. Başkası etmiş gibi davranın.Çok pislik bir aile. Polisi falan karıştırırsam benim kardeşime babama falan bir şey yaparlar biliyorum
Hiçbir maddenin bağımlılığı sadece psikolojik olamaz. Kullanmıyorum dediği zamanlarda da gizli kullanıyor olma olasılığı yüksek. Sigarayı bile bırakmak ilaçsız,bantsız,sakızsız neredeyse imkansız. Polis çağırıp uzaklaştırma isteyin. Çocuğa bilinci yerinde değilken zarar da verebilir1 buçuk yıllık evliyim. Eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Eşim madde kullanıyor kavgalarımızın nedenleri hep bu yüzden. Hemen hemen her gün ediyoruz. Evlenmeden önce de kullanıyordu fakat evlenince bırakacağım dedi. Bıraktı 10 ay boyunca. Hamile olduğumu öğrenince tekrar başladı. O ne kadar bununla ilgisi yok desede ben buna bağlıyorum. Çünkü çocuğu kendine güvence bildi. Her kavga ettiğimizde topla eşyalarını git küfürler hakaretler aşşağılamalar aileme küfür. Gideceğim zaman ailesi çıkıyor durduruyor bırakmıyor. Hamileliğimi berbat geçirtti lohusalığımı aynı şekilde eve geç geliyor sürekli geziyor. Çocuğum oldu hala aynı. Şimdi gitmek istiyorum çocuğu alıyor. Ne yaptıysam olmadı ne yapacağım bilmiyorum
Bunu da denedik. Ama bizden bildilerSizin şikayet ettiğinizi belli etmeyin. Başkası etmiş gibi davranın.
O 10 aylık sürede hep yanyanaydık hiç evden çıkmazdı. İçmesi imkansız yani. Aksine içtiğinde kedi gibi oluyor normal haldeyken hayvan gibiHiçbir maddenin bağımlılığı sadece psikolojik olamaz. Kullanmıyorum dediği zamanlarda da gizli kullanıyor olma olasılığı yüksek. Sigarayı bile bırakmak ilaçsız,bantsız,sakızsız neredeyse imkansız. Polis çağırıp uzaklaştırma isteyin. Çocuğa bilinci yerinde değilken zarar da verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?