canım ınsan dedıgın varlık şeytandan daha kötü melekden de daha ıyı kademeye gecebılır ,şeytan bunların yanında masum kalır
Özellikle kaybolan o üç yavrunun bulunmasını o kadar çok istiyordum ki. hep dua ederdim cocuklar sağ salim bulunsun diye. böyle dua ederken bile hiç ölmüş olabileceklerini düşünmemiştim. bu haber çıktığından beri tüylerim diken diken. kayserili cocuklar lafını duymam bile lanet etmeme neden oluyor. İdam gelsin. ben ki şeriata karşıyım ama bu tür hayvan müsvetlerinin aynı şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Bugün gazetelerde görmüş olduğum o küçücük masum cocuğun parçalanmış ve parçalarının sağa sola atılması zaten sıfır olmuş olan moralimi daha çok düşürüyor daha çok üzüyor.
kim kimden neyin intikamını alıyor. bu nasıl bir kafa ki masum yavrulara bunu yapabiliyor.
Dünyaya cocuk getirmeye korkar oldum. Nasıl koruyacağımı bilmiyorum. eskiden olsa cocukları sokağa gönderilir gözler arkada kalmazdı çünkü anne babalarımızın içi rahattı.ı. tanıdık bildik kişiler yerler. yakın geçmişte bu şekilde yaşamış olan bir cocuk olarak bugün cocukları bırakın sokağa bakkala gönderemez olduk.
sokakta büyük birinin yanında cocuk gördüm mü tüylerim diken diken oluyor. hep acaba diyorum buda mı onlardan. paranoyaklaştım resmen.
internet geldi geleli toplum bozuldu resmen. hata elbetteki teknolojide değil ama hayvani duyguların öne çıkmasında en büyük etken diye düşünüyorum. haa birde tv dizileri sinema filmleri var ki resmen itici güç. Zaten Allah korkusu olmayan yaratıkları resmen yapmak da özgürsün psikolojisi içine sokuyor.
o kadar çok yazacak şey var ki aslında. Akşam Akşam klimsenin az kalmış olan huzurunu bozmayayım.
yazdigini gormemistim ikimizde ayni seyi yazmisiz
hatta smiley bile ayni, valla bilerek yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?