Onlar insan ise ben neyim :(

Bugün arkadaşımla konuştuk bu konuyu. Bizim çocukluğumuzda insanlar, zaman ne kadar temizdi. Geceleri saat 10 a 11 e kadar mahallede oynardık tüm mahallenin çocukları, annelerimiz, ninelerimiz de kapı önü muhabbetleri yaparlardı. Bayramlarda her yeri gezerdik, annelerimiz babalarımız bizleri gönül rahatlığı ile komşuya gönderirdi arkadaşlarımızla oynayabilmemiz için. Havalar sıcakken sabah bir çıkardık oynamaya bir ihtiyacımız olduğunda dönerdik eve sonra gerisin geri yine oynamaya. Allah'ım şimdi bakıyorum, nereye gidiyoruz diyorum. Çok zor bir devir, çok kötü bir devir... Çocuklarımızı kimselere gönderemiyoruz, kendimiz bile gönül rahatlığı ile bir komşuya gidemiyoruz. Bu üç yavruyu duyduğumdan beri içime bir taş oturmuş durumda. Aileleri ne yapsın, nasıl sürdürsünler yaşamlarını??? Adi ş...siz ne istedin ne!!! Geberesice, gittiğin yerde bulursun cezanı inşaallah. Nasıl bir mahlukattır bunu ve bunun benzerlerini yapan? 3-5 yıl yatıp çıkacak, çıktığı gibi aynısını hatta daha beterini yapmayacağının garantisini kim verebilir??? İğreniyorum artık, dışarı çıkmaya inanın korkar oldum. Kafayı yememek elde değil ya. Allah'ım aklıma mukayyet ol ya Rabbim...

Evet kabahat tamamen bizde. O kadar paranoyaklaştık ki artık yankomşumuzla olur da selamlaşırsak ya gidip gelmeler başlarsa diye korkmaya başladık. Her birimiz diğerine gözü yüksekten bakıyor artık. Kimse kimseyi beğenmiyor. Zengini-fakiri hakir görüyor, fakir-zengini hırsızlıkla suçluyor; okumuşu diğerini cahillikle suçlarken cahili okumuşu namussuzlukla. Yavaş yavaş oldu bunların hepsi. Biz de kapıldık gidiyoruz bir şekilde.

Diyorum ya kimse kimseye güvenmiyor artık. Hep "taraf" lar var. herkes kendince haklı, kendince doğru. Bana dokunmayan bin yıl yaşasın dercesine; sokaktaki kavgayı bile ayırmıyor insanlar, ya da şahit yazılırız diye komşusu dayak yerken polisi aramaktan korkuyorlar.

Bugün çok umutsuzum, depresifim. Eğer yanlış bir şey söylersem gerçekten özür. Tarif edilemez bir duygu yoğunluğu yaşıyorum hepiniz gibi...

Allah,bütün yavruları korusun bu pisliklerden,bunlara idam bile az,canlı canlı ateşe atmalı

Yazdıklarını okuyunca kendim yazmış gibi hissettim :) İlk adet olduğum ana kadar ne demek olduğunu bilmiyordum, hatta o kanı görünce nasıl korkmuştum anlatamam ölüyorum demiştim kendi kendime. Kadınların öpüşerek hamile kaldığını sanırdım neredeyse ortaokulu bitirene kadar. Şimdiki çocuklara bakıyorum ilkokula başlamadan daha herşeyi öğreniyorlar. Az önce de dediğim gibi devir çok zor, çok acımasız... Çocuklarımızı bir an bile tv-pc karşısında bırakmaya gelmiyor. Allah'ım sen koru hepimizi...

Benimde evladım var,bende sizler kadar öfkeliyim ve çevremdeki herkesten ürker,korkar oldum,liseye giden yavrumu her sabah okula uğurlarken tembihliyor sonrada Allah'a emanet ediyorum,tüm çocuklarıda kötülerden korusun diye dua ediyorum lakin hanımlar sitemizde olaylara dini yada siyasi açıdan yorum getirmek yasaktır.

Bu yasakları göz önünde bulundurarak yorum yazmanızı rica ediyorum.

Saygılarımla...

Bu mahlukları anlamaya çalışmak zaten başlı başına saçma.İşte insan, fıtratına aykırı davranma yollarına doğru gitmeye başladıkça hayvandan daha aşağı seviyeye inebiliyor.Bu tğr şeyleri yapanların arkaplan sebeplerini saymakla bitmez. İnsanlar Allah korkusu ve O'nun bize verdiği hayatı kullanma kılavuzunu rehber edinmedikçe bu gibiler artarak devam edecek. Bir insanda kendisini her an gören biri düşüncesi ve ona karşı sorumlu olduğunun bilinci olmadan yaşarsa neyden korkacak ki ? Hele de kendiyle başbaşa kaldığında nefsinin fısıltılarına tabi olmaması için sebep mi olur ki..

Allah bu ve benzeri belaları tüm insanlığın başından def etsin..

Arkadaslar bende yurtdisinda oldugum icin haberleri izleyemiyorum fakat internetten takip ettigim haber siteleri var.
Dun uvey annenin katliyamini bende okudum,tum gunum keyifsiz ve durgun gecti.Etkilenmemek elde degil..Anlamak mumkun degil..

Basininda kabahati cok buyuk..
Munevver Karabulut cinayetinden sonra bu tarz cinayetlerde ciddi anlamda bir artis olmadi mi? Artik eskisi gibi sok olmuyoruz degil mi?Alistik(!)
Nasil isledigi, neyle parcaladigi tum ayrintilariyla, basin organlarinca aktarilirsa, bizim psikot insanlarimiza da model olusturulmus olur.

Ve yine dun cok ofkelendigim bir konuda, uvey annenin cocugu hangi durumda, ne ile oldurdugu, sonrasinda ceseti ne yaptigini tum ciplakligi ile oylesine vurgulanarak yazilmis ki..

Ne bu simdi haber mi?dengesizler sofrasina sunulmus bir model mi?

Rabbim hepimizi esirgesin

Son düzenleme:
Burda "adalet" kavramının çelişkisi var kendi içinde ...
Başka bir sebepten 30 yıl ceza almış biriyle, bu mahlukların aynı şartlarda neredeyse aynı yıl güya ceza alması bir kere adalet olmuyor...
adı "ağırlaştırılmış mühebbet" olunca o mahluklara diğer mahkumlardan daha ağır bir bedel ödetilmiyor ki....
Burası bazı gerçekleri yazmak için uygun bir platform değil ne yazıkki modern dünyanın çıkmazları !

Son düzenleme:
Kayseride yaşıyorum ve psikolojim bozuldu. Bu tarz haberlerden hergün duyuyoruz belki ama bundan çok fazla etkilendim belki aynı şehrde olduğum içindi belki hamile olduğum için aşırı duygusal ve duyarlı olduğumdandr. Gerçi böle bi olaydan etkilenmemek bi insan olarak imkansız zaten. Belki hep organ mafyası üzerinde durulduğundandr bilmiyorum ama sonuç organ mafyası çıksa bukadar şaşırmıcaktım. Komşularının çocuğa tecavüz edip dier ikisini zevk için öldürmüş olması bu ihtimali hiç düşünmemiştim. Şok geçirdm yemin ederim. İnsanlığımdan utandım, böle bi dünyaya çocuk getrmeye çalışmaktan utandım . Onu nası kimden koruyacağımı bilemedim. Hiç bir insan böle bi muameleyi hak etmz ama çocukların, o savunmasız,masum yavruların buna maruz kalmasına kirletilmelerine dayanamıyorum. Sadece buda deil, zavallı fıratı hergün işkence edip edip enson öldürüp parçaladılar. (babasınada yazıklar olsun, dayaktan haberim vardı duydumda hiç görmedim dio.) geçengün bi üniversiteli kıza tecavüz etmeye kalkışıp başını taşla ezip öldürdüler. noluyorz yaa noluyo bizeee??????

hahahahaha evet dimi ya. Bakkaldan 2 tane dondurma çalan bir çocuk 2 sene ceza alıyor. ama 13 Yaşındaki bir kıza 26 tane hayvan (!) tecavüz edince en azı 9 ay ceza alıyor. İşte adalet bu anlıyor musun bu? çok adil dimi? O adalete kalsa 13 yaşındaki o kız 26 tane hayvana karşı koyabilirdi ama koymadı neden çünkü kendide istedi.(!) Hay Allahım töbe töbe ya .

Bir tanesını ya bir tanesını ibreti alem ıcın ipte sallandır yüzde 80 suçlar azalmazsa suratımıza tukursunler ..

Osmanlı donemıne bir caminin avlusunda kuyuya benzer bır yapıt vardı : isteyen oraya para bırakırdı
ve söyle bır not vardı : İhtiyacı olan ihtiyacı oldugu kadarını alsın !
o yapıttan hıcbır zaman paranın tamamının alındıgı görülmemiştir ..
Şimdi bunlar da İnsan değil mi ? Hemde ne insan ..
Osmanlı kanunlarında ; Hırsızlık yapanın hırsızlık yaptığı eli kesilirdi
Dikkat edin : Bu ceza sadece 1 kez uygulandı ! ve sanırım ne kadar işe yaradığı ortada
Şimdilerde Bırak parayı canlarımızın guvenlıgı yok..
Neden ? Acımasızlık diz boyu , sapık filmler , teşircilik diz boyu ..
Herşeyde cinsellik on planda tutuluyor , duygular öldürüldü ..
Sabır , Allahtan korkma gibi duygular açığa alındı ..
Ceza yasalarını saymıyorum bile .. çok komık oluyorlar ..

endişelerim büyük bir bebeğim var gözümden sakındığım...
Günlerdir içim parçalanıyor haberlere.
Allahım ailelere sabır versin...

idam kesinlikle geri gelmeli bizler ne canımızı ne de evlatlarımızı yolda bulmadık, insanlara bu şekilde katlettiklerini haberlerde gördüğümde Allah affetsin beddua etmekten alamıyorum kendimi , kendileri bin beter olsunlar hem bu dünyada hem öte dünyada

çaresizlik neler söyletiyor işte insana yazık yaaa.......

dün bende araba kullanırken radyoda bunla ilgili şeyler dinledim.psikolog pedofiliyi değerlendirdi.sonra hala kayıp olan çocukların ailesi konuştu.bir kız 5 yıl önce kaybolmuş,annesi diyorki "ben geceleri uyuyamıyorum,5 yıldır ruh gibiyim ne yemek yiyorm ne bişey yapıyorum her gece düşünüyorum benim kızım aç mı,ağlıyo mu,karanlıkta mı,korkuyo mu diye.ben onu kaçıran ya da öldüren kimse,ona beddua bile edemiyorum dua ediyorum vicdana gelsin insaflı biri olsun diye,herşeyden geçtim,gizlice arama yapsın madem teslim olmuyo en azından varsa mezarın yerini söylesin dua edeyim" diye,dayanamadım çekip kenara deli gibi ağlayacaktım zor hakim oldum kendime.hadım edilsin bunlar cinsel organları kesilsin.

hadi herşeyi anlarım,adamın ekmeği yoktur hırsızlık yapar,çalar çırpar dolandırır bunlar maddi şeyler,ama bir insan küçük bir çocuğa nasıl kıyar,nasl cinsel istek duyar...

yaşadığım ülkeden de dünyadan da nefret eder oldum utanıyorum 7 aylık bebege tecavüz eden adamla aynı havayı soluduğum için

Kaç gündür alt üst oldum bu nasıl bi caniliktir allahım insanın çıldırası geliyor o ana baba nasıl dayanıyor ?? yürek dayanır mı bu acıya... küçüçük masumlar nasıl kıydın nasıl tecavüz ettin.İST 9 yaşındaki yawrunun nasıl kıydınız parçaladınız cesedini şimdi katiller arasında moda oldu öldürmekte yetmiyo parçalıyorlar insan bir tavuğu kesemezken....toplum olarak çok kötüye gidiyoruz belki de bunlar kıyametin alemeti herşey çığrından çıkmış.Allahım sen bizi kötülüklerden koru.....

sormayın günlerdir perişan oldum ağlamaktan..her yerde bu haber,artık duymak istemiyorum yıprandım yemin ederim..
bu nasıl bir şey anlamıyorum ya..
kapını çalan çocukları içeri alıp bağlıyorsun..sonra tecavüz edip kesiyorsun,diğerlerinide boğuyorsun..
aklım almıyor,nasıl bir vicdana psikolojiye sahip..hadi büyük genç kız çekici geldi diyelim ufacık çocuktan ne istiyorsun Allahın belası..bunun açıklaması yokki..dünya nereye gidiyor tüylerim ürperiyor artık çok korkuyorum..bu insanlar hiç mi inanç hiç mi Allah korkusu yok..

KESİNLİKLE İDAM GELMELİ!!!!!

gelmeli ve ibret olmalı..hemde öyle asmakla falan değil..yanarak ölmelilerki acıyı daha çok hissetsinler.

o ana baba emek verip gözünün içine bakıp büyütsün elin sapığı tecavüz edip öldürsün.
hiç böyle bir haber beklemiyordum..hep umudum vardı bulunacaklarına ve yaşadıklarına dair..şok oldum şok!!!

o annenin neler hissettiğini anlamak için kendimi onun yerine koyayım diyorum anında kafamdan silmeye çalışıyorum düşüncesi bile delirtiyor insanı..inanın dayanamıyorum başım dönüyor kalp atışım hızlanıyor hıçkırarak ağlamaya başlıyorum

bir arkadaşım korkusuna çocuğu 2 adım ötedeki bakkla bile yollamıyor..
bende eleştiriyordum kendimce.bu nasıl kendi işini halledecek kendine güvenecek diye..
şimdi diyorum nasıl yollasın...ortalık vahşi sapıklarla dolu..hergün doğrayan,ailesini katleden,tecavüz edip öldüren kişilerin haberlerini duyuyoruz...

offf yine kötü oldum

merhaba arkadaslar hepiniz ne kadar guzel seyler yzmissiniz hepinize katiliyorum.cocuklara okadar uzuldumki onlar daha el kadar bebek ya bncede idam geri gelmeli boyl mahluklarin yasamaya hakki kesnlikle yokk.birde ben 3 sene amerikada yasadim ordaki sistemi size anlatmak istiyorum.mesela ordaki parklar hep cok buyuk olur heryerde polisler kol gezer park alani bir yerdeir yuruyus alani bir baska yerde park alanin girisinde cikisinda polisler ozellikle bekler sen cocugunla parka gireceksen senden kimlik isterler gercekden o senn cocugun mu diye sadece aileler girebiliyo oraya.ayni sey kapali alisveris merkezlerndede gecerli girise byuk bi park alani yapilir etrafi citlerle cevrilir girisinde, cikisinda , icinde polisler olur hep yine aile olmayanlar giremez.dah bunun gibi bir cok ornek alincak kurallari var.aslina bakarsaniz bu cocuk taciz ve tecazvuz olaylari amerikada daha cok ama onlemler cok yerinde yinede olmuyomu oluyo.ama onlar idam ediyolar biz niye edemiyoruz herseylde amerika ozentiligi yapilmiyo mu bunlara niye ozenilmiyoda gidip baska baska seylerde ozeniliyo hic anlamiyorum.ulkeyi duzletmek bizim elimizde aslinda bunlar yasmamli haketmiyolarr.neyyse insallh layiklarini bulurlar.analarina babalarina Allah sabir verisn.

ROMA İMPARATORLUĞU'nda çocuk katili kadın veya erkek yakalandıktan sonra surların karanlık dehlizlerinde ki ölüm odalarından birinde özel yapım bir işkence aletine (Uzuvların bağlandığı yerler dönerli bir mekanizmaya sahipti, bu şekilde cellat bu mekanizmaları çevirdikçe uzuvların kemikleri patlayana döndürülürdü) kollarından ve ayaklarından bağlanan cani bu çok acı veren işkencenin ardından ibreti alem olsun diye haça benzeyen 3 metre civarında yüksekliğinde ki bir tahtaya çivilenerek ölene kadar teşhir edilirdi. Halk ise eline ne geçerse bu caniye fırlatırdı.

yeter artık idammı gelecek ne geliyosa gelsin bu pislik cani ruhlar ortalıkda rahatça gezinemesin
her evlenene 3 çocuk deniliyo.bu çocuklar bayram da şeker yerine ölüme gidiyorsa,bayramlarını çocukça yaşayamayıp komşulara güvenilemiyorsa.yani çocukluklarını yaşayamıyorsa,büyüyünce diplomalı işsiz oluyorsa.geleceği garantide değilse.NASIL OLACAKMIŞ ÜÇ ÇOCUK.hangi ana baba bunları düşünmezki.

haberleri okuyunca başıma ağrı saplanıyır.
ne evliyim nede çocuğum var,
ama insanım..
3 çocuğu öldüren caniyi özel hücreye alıp koruyacaklarına,
normal koğuşlara koysalarda biri tarafından şişlenerek öldürülse diyodum..
ama devletimiz koruma altına aldı onu.
ya o yetim çocuk..
nası güzel bi erkek çocuğudydu demi..
kocaman kocaman gözleriyle nasıda poz vermiş..
annesi yok başında,babası işe gidince türlü işkencelere maruz kalmış.
okula göndermemişler,aç bırakmışlar,o minicik çocuğu çalıştırıp kendilerine sermaye yapmışlar..
yavrum zaten yaşarken ölmüş..
babası olacak kanı bozuğu izledim tv de..
inanın biz daha üzgünüzdür o adamdan..
o ne soğukkanlıluktır,ne umursamamzlıktır..
insan sahtede olsa göz yaşı döker..zaten evladına sahip olamamışsın,ölümüne zemin hazırlamışsın
be vicdansız bari üzgün numarası yapta,acımız iki katına çıkmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…