- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Kabahat biraz da bizlerde değil mi ? Neden bilmiyoruz? Tanışsak, sorsak azcık meraklı olsak, "lüzumsuz " sıfatını göze alsak da bilsek? Gerek yok değil mi, çünkü hepimiz sabah çıkıyorrrruuuuz, akşam dönüyoruz eve....O küçük görülen kapı önü oturmaları bitti.Mahalle dedikoduları bitti, ama biterken komşumuzla ilgili bildiklerimizi de bitirdi.Ofis dedikoduları başladı bu sefer de...Olumlu fark yok yani, fark olumsuza doğru evrildi... Ha çocuklarımız da bizden farklı değil, onlar da sabah gidip akşam geliyorlar eve, yan evdeki çocukla da aynı wireless'a bağlanıp f...booktan konuşuyorlar.
ben 13 yasindayken adet nedir bilmezdim, erkek arkadas mi o da ne??!!! ... ki dusun suan ki jenerasyon neleri neleri biliyor... (yasim 26)... hersey cok erken artik... ben yurtdisinda yasiyorum ve burada bile cinsel temas yasiti iyice indi.. onceden 15/17 yas erkek arkadaslari ile beraber olurlardi, suan 12/13 falan ve diskoda yatmadigi adam kalmiyo bu cocuklarin... .. cok indi... yani o yasta neyapiyorlar anlamadim.... ama anam buradaki kizlar o yasta o kadar kat gorunuyor ki,, yasini 18 falan zannediyorsun :)))) Valla ben babamdan cok memnunum herseyi onunla paylastim,, bende oyle cocuklarima davranicam... anlayisli.. arkadas olucam onlara... ilk sarhoslugum bile babam ileydi, ne mutlu bana ki, boyle bi insan oldum onun sayesinde...
Burda "adalet" kavramının çelişkisi var kendi içinde ...
Başka bir sebepten 30 yıl ceza almış biriyle, bu mahlukların aynı şartlarda neredeyse aynı yıl güya ceza alması bir kere adalet olmuyor...
"adı ağırlaştırılmış mühebbet" olunca o mahluklara diğer mahkumlardan daha ağır bir bede ödetilmiyor ki....
Burası bazı gerçekleri yazmak için uygun bir platform değil ne yazıkki modern dünyanın çıkmazları !
ben az önce haberlerde bir annenin feryadını duydum :
"anne dedin mi son nefesinde" diyordu ve ekliyordu "keşke çirkin emeline ulaştıktan sonra bıraksaydın"...
bunun üstüne söylenecek söz varmı??? varsa da benim kelime dağarcığım yetmiyor...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?