onlarda anne değilmi?

evet canımdüşüncelerine katılıyorum seni diğer yazılarındanda tanıyorum zaten her zaman insan güleryüzlü olamayabiliyor yada her zaman müsait olamayabilir günümüzde hayatı yaşamak daha zor insanların sırtında daha çok yük var insanların isteklerine cevap veremediğin zaman adın kötü gelin oluyor
gelinlerden beklentilerde çok fazla kız evlenirken bunlardan haberi yok rüya gibi evlilik yaşıycak sanarken rüya kabus olabiliyor

tamam iyi kötü haliyle kabul edelimde nereye kadar fedakarlık kendimde çok fedakarımdır kendimede kızarım bu yüzden sinerlenip söylmediğimizde kızıp sesimizi çıkarmadığımızda el üstündemi tutulucaz yo hayatımıza dönüp baktığımızda çok şey gitmiş olucak çok zaman geçmeden daha çok her kez kendi hayatını yaşamaya çalışsa ve birbirini rahat bıraksa daha iyi olur bence

ha birde şunu söylemeden geçmeyim bütün bu gelin kaynana çatışmalarında eşlerinde büyük bir payı var.kime nasıl davranması gerektiğini bilemiyorlar.iki arada köprü olmayı beceremiyorlar.her iki tarafada nerede durması gerektiğini bence ilk önce eşler göstermeli.belki onlar olaylara tarafsız bakıp ona göre müdahale edebilseler olaylar bu kadar büyümeyecek.hem kimse kimseyede düşman olmaz sonuçta birinin oğlu diğerinin karısı haksızmıyım sizce.

olumunekankayizsmile

kesinlikle canım haklısın bizde erkeklerin çoğu konuşma özürlümüdür nedir anlamadım gitti beceremiyorlar kağıda yazıp ezberletmek lazım bunlara onuda beceremezler gerçi

niye kavga olsun ki niye catissinlar kaynana olcak kendinde hak görmese herseye burnunu sokmaya.
kocanin, alt gecit,,üst gecit,, yada köprü olmasina ne gerek var.koca olcak kisiye niye bu yük verilsin niye arada kalsin..

rabbim hepimizin evinden huzur mutluluğu eksik etmesin. kiminle olursa olsun ister eş ister ailesi huzursuzluk,geçimsizlik çok zor birşey.keşke herkes birbirine saygısını sevgisini esirgemeden gösterebilsede hayatlarını birbirlerine zehir etmese.

niye kavga olsun ki niye catissinlar kaynana olcak kendinde hak görmese herseye burnunu sokmaya.
kocanin, alt gecit,,üst gecit,, yada köprü olmasina ne gerek var.koca olcak kisiye niye bu yük verilsin niye arada kalsin..

evet bu açıdan düşünmemiştim ne mezunusun bu arada buda doğru

canım bence saygı ve sevgi derken gelinleri kastettin ama bence kayıvalideler ön yargılıysa eğer saygıda sevgide para etmez helede kendi seçmediği bir gelini aldıysa daha zor gelinin işi

sen bu konuda baya dertlisin galiba. kayınvalidenin hayatına müdahalesi konusunda.dediğin kadar çok karışıyorsa size bu kadar çekilmez hal aldıysa durumunuz allah yardımcınız olsun o zaman bu da zor bir durum.

babam erkek kardeşim için memeleketten kız alırız diyordu erkek kardeşim üniversite mezunu bu arada ben dedimki kardeşime ister kız al ister dul yada kaç yaşında alırsan al kimse sana karışamaz biz saygı gösteririz evinede sen istediğin zaman geliriz dedim her kez bu şekilde düşünse keşke

canım bence saygı ve sevgi derken gelinleri kastettin ama bence kayıvalideler ön yargılıysa eğer saygıda sevgide para etmez helede kendi seçmediği bir gelini aldıysa daha zor gelinin işi

hayır sadece gelinleri kastetmedim her iki tarafada söylüyorum.tek taraflı sevgide saygıda yürümez elbet.

birde şu var kardeşim yada oğlum evlendi evlediği kişi ile bi uzlaşmazlığımız oldu neden hemen kardeşimi yada oğlumu arayıp şikayet edeyim hem onunda rahatsız edeyimki ama bizde görümce yada kaynanalar bunların huzuru bozulurmu diye düşünmez kendi egoları sözkonusuysa

Amin diyorum...

türk gelinlerin asla saygisiz hürmetsiz kötü gelin olduklarini sanmiyorum yoktur bile iclerinde..eger burada gelipte dert yaniyorsa elinden hic birsey gelmedigi icindir.eli masali dilli olsa zaten ne sinir olur ne depresyona girer.nede kocasiyla arasi bozulur burada gelip anlatmaz derdini..

bu forumda yazilan ne varsa hepsi büyük dertdir.inanin buna..kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil hepimiz ana kuzusuyuz.evleniyoruz diye esir gitmiyoruz kocamizin evine.heleki simdiki zamanda bayanlarin büyük cogunlugu calisiyor kazaniyor.böyleyke bile o kaynana dir dir edip burnunu herseye sokuyorsa hata kaynanalardadir.gelinlerin hic bir sucu yoktur..

lütfen anahtar filanda istemesinler bizden:))

bizde kendi annemize veririz anahtari arada bir gelip kontrol eder kimse varmi evde diye :icecream:

Son düzenleme:
size şöyle bir anımı anlatıym bizim rahmetli kayınvalide ile kayınpeder sağ ozaman yeni evliyiz eşimle eşim 48 yaşında bu arada ben rachid taha hayranıyım türkiyeye çeşmeye gelicek konsere eşim gideriz dedi ve gittik kayınvaldeyle kayınpederede teyzem öldü onun cenazesine gidiyoruz demiştik çünki gerçeyi söylesek eşimle kavga ederlerdi

iste hep erkek tarafina böyle yalanlar söylenmek zorunda kaliniyor.annen duysa mutlu olur ne güzel mutlular keyifli yasiyorlar diye.kaynana ne yapar hir gür cikartir kiskanclik yapar vs..

neyse ben kacar iyi geceler herkese...

iste hep erkek tarafina böyle yalanlar söylenmek zorunda kaliniyor.annen duysa mutlu olur ne güzel mutlular keyifli yasiyorlar diye.kaynana ne yapar hir gür cikartir kiskanclik yapar vs..

neyse ben kacar iyi geceler herkese...

sanada canım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kelimesi kelimesine katiliyorum..dusunuyorumda benim annem yada babam esimin giydiklerine veya nasil bir baba olduguna karissa,sunu yapma bunu yapma dese,otorite benim deyip duzen kurmaya calissa esim onlarla omur boyu munasebeti keser..onu bunu bilmem arkadas kiz anneleri hep agirbasli ooluyor bu yuzdende dmatlarla cok sorun ckmiyor istisnalar var tabii..ama kayinvalideler gelineri meta gibi goruyorlar..evet onlar agac kovugndan cikmadi;ar ama bizlerde cikmadik..elinizi vicadninza koyun erkekler bizim kadar alttan alirmiydi hic kayinvalidelerini..

kesinlikle almaz helede bizim türk erkekleri ama gelinler fedakar olmalı dimi ya çünki kaynanalar bizimle değerli oğularını paylaşma şerefini lütfettidelikafadulden

kendimden ornek verirsem cok iyi,cok tatli kadin..kesinlikle kotulemiyorum yanlis anlasilmasin..ama hep oglunu mutlu ediyormuyum diye bakiyor evet en dogal hakkidir ama neden hic kiza sunu bunu yap demiyor esime ve hep benden bekliyor.illa onlarin karsisinda gostermem mi lazim herseyi..hep onlari memnun etmek zorundayim gercekten elimden geleni yapiyorum.o beni oldugum gibi kabul etmiyor..ben soguk biriyim ama elimden geldigince ilgili,guleryuzlu davraniyorum yine biseyler eksik hic memnun olmuyorlar.aranizdakilere ben karismam diyo dertlesmek isteyince..tamam mecbur degil ama o zaman neden benim eksiklerimi hep soyluyor.neden senin icin sunu yapmiyor,neden bana bunu yapmiyor diyor?bazen cok uzuyorum.iliskimize o kadar zarar veriyor ki farkinda degil.keske bunlari yuzume soylese.gerci acik,dobra bir kadin ama benle paylasmiyor.ben anneme yapmadiklarimi yapiyorum yine olmuyor.hic olumlu yonlerim soylenmiyor,hep eksiklerim soyleniyor..ogluyla asiri ilgili ve benim hosuma gidiyor ama bazen abartiliyor bu diye dusunuyorum.esinin yapmasi gerekeni ogullarindan bekliyorlar.baska biri olsa ortaligi yikar ama maddi,manevi hic biseye karismiyorum aralarina girmiyorum.ama bizim yok yere hep aramiz bozuluyor.buna ragmen yine kotulemiyorum onlari.sadece ben buyum ne yapsam memnun olmuyorlar diyorum haklisin diyor..cunku beni biliyor,benim kendi annemle iliskimi de bilir.sevgimi cok belli edemem.yani kendi annemden cok uzerine dusuyorum olmuyor olmuyor.hic memnun olunmuyor.seviyormuyum cok seviyorum ama keske en kucuk seyden mutlu olsalar,herkes birbirini oldugu gibi kabul etse de benimde daha cok icimden gelse..cunku oyle yapsam olmuyor boyle yapsam yine olmuyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…