onlardan neden kıskanayım?

begim

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
579
1
296
Gümüşhane
eşiniz tv deki kızlara güzel dediğinde kızıyor musunuz?ben buna hiç kızmam.hatta beğendiğimiz kişiler de aynı.ama arkadaşlarım bana eşlerinin böyle birşeyi asla söyleyemeyeceğini,kavga sebebi olduğunu söylüyorlar.sizler eşinizi ekranlardaki insanlardan kıskanır mısınız?

sanal alemden asla kiskanmam
esimi ama normal yasamda bir kadina baktigini gorsemm
hemen al al oluveririm ama belli etmemmm

tvdeki kıza güzel demesi;
yakında bulunan tvdeki kıza benzer bir kız gördüğünde de o kıza güzel demesiyle bence aynı durum.

güzellik hep hoşa giden bir durumdur.bunu dile getirmeyip saman altından su yürütenler de var diye düşünüyorum.bu beğeni zaten abartılı değil."güzel kızmış "der geçer.

ooo bu konuda benim üstüme yoktur..kk'da meşhurum ben..:smiley-cool:
4 gün konuşmadığım bile olmuştur..tatlicadiarzu
ama televizyondaki kızlara hatta hayatta hiç bir kıza güzel dediğini duymadım ben..
demez...
diyemez mi desem:mymeka:

Ben kıskansam da çok belli etmem..:sm_confused:
Hatta daha çok sokarım adamın gözüne;"bak bu kızı ben çok beğeniyorum" derim.. O da beğendiyse onaylar beğenmediyse eleştirir..kafamçokkarıştı
Yarabbim biz aşmışız galiba iyiceşakkıdı

neden kıskanmayayım ki
kocam niçin elalemin karısına alıcı gözle bakıp güzel yada çirkin desin:dilcikar:
yolarım allama

tabi ki kıskanırım :1closedeyes:
benim olan benimdir

bakamaz kızlara.
ama tartışma boyutuna getirip te huzurumuzu bozmam.
şakayla karışık uyarırım naniknanik

ben kıskanmam ama kızarım benım yanımda baska kızlara guzel dıyo ha tv ha yanımdakı ınsana ne farkeder kı
sonuc olarak dıyo mu dıyo..
acaba ben ona desem aa su cocuk cok yakısıklı aa kırlı sakal ne guzel yakısmıs dıe..acaba o napar emınım ortalıgı ayaga kaldırır..
bakıp bakmaması da onemlı dııl utanmadan bana soylemesı onemlı
demekkı o fırsatı yaratmısım zamanında ona
klava:

ben de yakışıklı diyebiliyorum yanında.ne bileyim biz aşmışız sanırım.sırnaşık şeyçünkü beğendiysen içinden geçiyordur zaten.içinden geçmesiyle dile getirmek aynı.

Son düzenleme:

aynı ben
kıskansam bile asla belli etmem
çok normalmiş gibi konuşurum
hatta güzelmş falan derim eğer birine güzel diosaa

Partnerim ben varken böyle bir şeye cesaret edecek ve ben susacağım öyle mi?vallahi kavga çıkar.bu da saygı meselesi.bazıları estetik açıdan beğenme şu bu diyorlar ama bence saygısızlığın modern adı...sanal da olsa gerçek de olsa söylenmemeli,çünkü kadın kıskanmıyor gibi görünce eminim içi içini yer...

benim eşim bırak tv de bakmayı arabada yolda giderken güzel bi kız gördüğünde öbür yoldan döner tekrar önüne bile çıkar .. ama ben hiiiiç aldırış etmem :dilcikar: .beni kıskandırmak için elinden geleni yaptığını bilirim .. bende kıskançlık göstermeyince çatlar .
ciddi olsa gebertirim alimallah ..klava:

yok be anacım böyle şeyler için kızmam ona kızsam kızsam nereye kadar. benim adam darala gelemez bazen o görmediğinde ben dürterim aşkım kıza bak ne güzel diye :icecream: yanımdayken sapıkca baksa yer kafasına çantayı ayrı mesele. Baksın kardeşim baksın göze yasak koymam ben. eğer engellersem bu durumu daha cazip hale getireceğinden kaçamak kaçamak bakar. ben şahsen kıskanmam laelaelaelaelae zaten ben öle bir giyinir gezerimki yanında bana bakmakdan kızmız görmez göremez o şakkıdı

Arkadaslar ya göz var nizam ver, güzelse güzeldir ya, neden kiskanilirki, adamin icinde kalacagina sizinle paylassin,
bence hic bir sakincasi yok, hatda bazen ben bile derim vay be ne güzel kiz, allah özene bözene yaratmis diye.
Yani ne varki begenmekde, haaa ama bende begendigim erkegi gösteririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…