O'nu aldattığımı düşünüyor,çok kötüyüm lütfen yardım...

ayse2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
77
16
88
kızlar şu an berbat bi durumdayım...3 yıllık ilişkim 1saat önce bitti hem de iğrenç bi şekilde.sizinle dertleşmeye ihtiyacım var..öncelikle neden bittiğine gelince biz bununla 9aylık bi ayrılık dönemi geçirdik o dönemde ben hiçbir art niyet olmadan hiçbir duygusal bağ olmadan 7 yıl sevdiğim biri vardı onunla facede arkadaş oldum ama gerçekten bir an bile diğerini unutma bununla teselli bulma gibi bi düşüncem olmadı.neyse biz bununla facede yorumlarda falan bulunduk birbirimize ama tamamen arkadaşça yazılar. sonra eskisini faceden sildim sonra 9 aydır ayrı olduğum aşkımın olduğu şehirde üniversite kazandım ve tekrar başladık herşey çok güzeldi taki 20 gün önce facede eskisiyle olan arkadaşlığı ve yazıları görünceye kadar..bu face durumu 1buçuk yıl önceki bir olaydı ama o bunu hiç önem vermedi ve çok ağır hakaretlerle benim o 9aylık ayrılık döneminde beni ilk aşkınla aldattın beni sevmedin falan dedi..ben 9aylık dönemde onu çok sevdim sevmekten vazgeçmedim eskisine karşı bir an bile duygu beslemedim.ama o bu sözlerin hiçbirine inanmadı beni yalancılıkla suçladı ..20 gündür peşinde dolandım tekrar dönsün diye.ama o bana hiç inanmadı.en son gel eşyalarını al dedi ben de bugün gittim konuşmak istedim konuştum da ama fikri değişmedi onu aldattığımı düşünüyor ve bu benim zoruma çok gidiyor.o da çok üzgün hatta yanımda ağladı beni çok seviyor ama inanmıyor bi türlü.sonra bana git dedi ben de çantamı aldım ve çıktım çok zor bi durumdu hala berbat bi durumdayım...şimdi ne yapacağım nasıl ayakta duracağım aynı yerde olmamız çok zor bi durum..ben onu çok seviyorum ve bitsin istemiyorum ama o benim için tamamen biitti dedi.şimdi size soruyorum nasıl davranmalıyım ve sizce bir gün geri döner mi?bunu çok istiyorum böyle bitmemeli bana geri dönsün istiyorum.........lütfen siz de fikrinizi paylaşın bana yardım edin

canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir durum,bana sorarsan keşke hiç eklemeseydin onu,erkek arkadaşın haklı bu konuda,ama duygusal hiç bir konuşma yok diyosun,tekrar tekrar konuş uzun bir mail at off oldum olası hiç sevmem şu siteleri,neyse canım inşallah tez vakitte barışırsınız:18:

ayrıyken görüşmüşsün bu aldatma değil ki
9 ay boyunca kendinin biriyle görüşmediğini nasıl ispat edecek
çok abartmış bence çoook!

aslında onu eklemem hata bunu iyi biliyorum zaten bu yüzden o kadar peşinde dolandım..ama duygusal hiçbir şey olmadı bunu benden iyi kimse bilemez sonuçta ama o inanmadı inanmıyor çok çaresizim benim yüzümden bitmesi çok kötü bi durum.keşke geri dönse bi gün

Canım bi kere senin 7 yıl sevdiğin biri ile konuşman çok yanlış.. Bu benim düşüncem bi ilişki bitmişse bitmiştir bence ne arkadaş olabilirsin ne de başka bişey

Fakat 9 ayık dönemde de ne yaptığın onu ilgilendirmez sonuçta sen onun ne yaptığını bilmiyorsun

Bence 9 aylık kısmı hiç bulaştırmadan yeni bi ilişkiye başlayın Ama birinin bunu ona söylemesi gerek belli ki seni dinlemiyor bi arkadaşından yardım alabilirsin Yani şuan en mantıklısı bu sanırım

Dipnot: sosyal ağlar ilişkileri yıpratır...
Sen kendine güvensen bile konuşmam diye karşındakilere güvenemessin dengesiz bi yorum yapar al başına belayı en iyisi kapatmakk

ben hatamı kabul ettim resmen yalvardım af diledim ama kabul etmedi ve bitirdi..of of içim yanıyor.keşke yaptığım bişeyle suçlansaydım zoruma gitmezdi.ama aldatmadım onu çok sevdim o 9 aylık dönemde bile o vardı hiç bitmedi yüreğimde tüm bunlar varken eskisini nasıl sevebilirim ki hiç mi düşünmüyor bunu

Henüz erken Bence ona düşünmesi için zaman ver ama çok uzun olmasın yarın tekrar ara söylediklerini bu gece düşünecektir...

canım zaten 20gündür yalvarıyorum en son bugün gittim konuşmaya benim için bittin dedi bana inanmadı çık git dedi ve ben de içim kan ağlayarak çıktım..şimdi ne yapayım nasıl davranayım?

adam haklı.
7 yıldır sevdiğim biri diyebiliyorsun hala..
ne demek 7 yıldır sevdiğim ee 3 yıldır ilişkin var kaç yaşındasın sen ..?
biri bitince diğerine dönmüşsün ki erkekler yapar bunu genelde.
başka biriyle flört etsen bence bu kadar sorun olmazdı.
bu hızlı geçişleri anlayamıyorum hadi bu geçişler olur da neden anlatılmaz sevgiliye..

Madem 7 yıldır sevdiğin adamla sevgili olmadın,7 yıldır sevdiğin adamı devreye sok.
benimle öyle muhabbeti olmadı desin..??

Hmmmm 20 günde bayaa olmuş artık üstelemenin bi anlamı yok bişy yapma artıkkk

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bu hesap olmuş seninkisi

cnm bak senin bi hatan yok ayrılmışsınız 9 ay sonra barışmışsınız bu 9 ay içerisinde olur olmaz onu ilgilendirmez madem seviyoduda neden ayrıldı ve 9 ay ayrı kalabilmeyi göze aldı hiç düşünmedimi acaba zaten bi ilişkide bi kere ayrılık oldumu bu ilişkide hep şüphe olur beraberde olsan deli gibide sevsen içindeki kuşkular seni bırakmaz o sanki 9 ay boyunca hiç kimseyle konuşmadı sen neden af dileyip yalvarıyosun yaa bu adam milletini şımartmaya gelmez :84::84: inanmayan bişi yapamazsın demekki güveni bitmiş belkide böle şeyler düşünüyodu onuda görünce tam oldu hem arkadaşça konuşursun yani senin içinde bi kötülük olmadıktan sonra hiç bişey olmaz sevgilin çook abartmış dinlemek istememiş inanmamış güvenmiyosa bence tekrar başlamasın çünkü daha çok yıpranırsınız herşeyin hayırlısı

o çocukluk ve okul aşkıydı yani geçmişte kaldı hiçbir zaman sevgili olmadık onunla sadece sevmiştim.şu anda 23 yaşındayım 3 yıldır da onla beraberdim ve gerçekten o benim hayatımın aşkı

o çocukluk ve okul aşkıydı yani geçmişte kaldı hiçbir zaman sevgili olmadık onunla sadece sevmiştim.şu anda 23 yaşındayım 3 yıldır da onla beraberdim ve gerçekten o benim hayatımın aşkı

demekki değilmiş o öyle görmedikten sonra sen görsende bişi değiştirmez unutmaya çalış bence hayırlısı dicen artık

aslında ben hata yapıyorum yapmadığımı adım gibi bildiğim bir olay için 20gündür yalvarıp açıklama yapıyorum.evet onu facede kabul etmem hataydı ama 3yılın sonunda sözüme inanmalıydı.yazık ki beni tanıyamamış bu daha da büyük hata.ama ben onun bana inanmasını istiyorum yani bi gün beni düşündüğünde haklı mıydı doğru mu söyledi diye içi yansın istiyorum...nefret ve hainlikle değil aşkla anılmak istiyorum

aslında ben olsam bende eklerdim sonuçta eski sevgili "her zaman" bitince kişi tamamen bitmiştir demek değildir ki! ilişki yürütülememiştir ama gerçekten o yıllar içinde yaşattıklarıyla senin yaşamın boyunca saygınlığını korumuştur ve bu kötü bişey midir ki??
bence sevse sana tripler yapar falan ama bitti diyemez böyle sevgiye inanmıyorum!
eski sevgilini eklediğinde ayrı olmanız belki kafasını karıştırmıştır (ki bence ayrısınız bu kadar büyük tepki vermeye hakkı yok) ayrılınca hemen gitti yine olursa gider düşüncesi vardır. ama sen bu kadar üstelemekle onu haklı çıkartmışsın..
bence de ona güzel bir mail ya da mesaj at içine otursun yazdıkları 3 yıl az bir zaman değil nasıl olurda inanmadığı bir ilişkiyi bu kadar zaman devam ettirir senin sözlerin ona bişey ifade etmiyor mu?!
çok fazla da sık boğaz etme onu sevdiğini ve bekleyeceğini söyle.. bu şekilde davranarak yanlış yaptığını söyle.. ve geçen 3 yıl için teşekkür et onla çok mutlu olduğunu söyle..
geri dönmeyecek olursa şayet bence çok da üzülme yaşam ileride ne gösterir bilinmez.. kendini yiyip bitirerek de hiç bir şey düzelmez canım sakın unutma

onun gözlerinin içine bakıp herşeyi anlattım ona olan sevgimi o gözyaşlarından anlamalıydı ona ihanet etmediğimi karşısında dururken görmeliydi............şimdi tüm bunlar işe yaramazken bi mail işe yaramaz bence...acım dinsin ve dönsün

sen elinden geleni yapmışsın sabret acın geçecektir elbette.. bu arada sakın yalnız kalma kendine uğraş bul daha kolay atlatırsın.. o da elbette anlayacaktır hatasını..

aysecım bence hıc ustune dusme benımde ılışkımde olmustu ayrılık kahroldum pıskolojık tedavı bıle gördum ama aramadım ve sonunda gerı dondu ayrıca esımde ıtıraf ettı arasaydı sıkılırdım gerı dönmezdım ded bence arma o senı kesın arayacaktır

zaten en son bugün mesaj attım bana inanmadığı için herşeyi bitirdiği için nasıl canımın yandığını yolun açık olsun dedim ve bitirdim..tabiki içimde hiç bitmeyecek keşke bi gün bana inanmadığı için içi paramparça olsa..çok özledim geçer mi bu bi gün o döndüğünde size bunu yazabilecek miyim..?o günler gelecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…