Özgüvenle alakası yok
Sen kendini sevmiyorsun kendini...
Kendini seven kadın 6aydır aldatıldığı öğrenir öğrenmez basardı tekmeyi.
Neyin özgüveni martaval okumayın bana.
Sevgi sevgi..Sevgide bir yere kadar.
Çıkmış böyle evlilik nasıl olacak diyorsun.
Ha sen hala evlliği düşünüyorsun.
Evlen arkadaşım evlen.
Bugün sekreter yarın hemşire öbür gün doktor katılır kervanınıza.
Hep beraber yürüyüp gidersiniz işte
Bir de çocuk olur birinizden.
Hamileyken yardım edersiniz işte birbirinize.
E böyle erkek zor bulunur.ayrılmayın sakın ha.Bulunmaz hint kumaşı ne de olsa
Yok öyle deme minicim..
Konu sahibi seviyor.Aldatılıyor ama olsun.
Ne olacak ki aldatılınca.Nasıl olsa adam onun hormonlarını hoplatıyor zıplatıyor mühim olan bu.
Böyle adam (!) olmaya ne var valla
saolun kızlar ağzıma zıçtınız :)) haklısnızda bana da biri anlatsa bende böyle yorumlardım herhalde ama başa gelmedikçe anlaşılmaz anlatılmaz yaşanır acil başka birşey bulmalıyım kendime yeni bir iş mesela yada başka bir şehir vs.. bana başka bir uğraş için de fikir verin daha çabuk kurtulayım bu dengesiz hayattan
sekreterle aldattığını nasıl öğrendiniz?
kırmızıyla boyadığım sahne bana çooooooook tanıdık geldi inan.biraz uzattım ama neyse ertesi gün öğrendim ki iş yerindeki zilli sekreterle konuşurmuş meğerse kıza ümit vermiş falan ve yaklaşık altı aydır da hem onla hem de benleymiş...aklıma neler geliyor nelerrr... hala aynı sen o çocukla neden yürüdün... cinnet geçirdim sakinleştirdi beni öptü kokladı barıştık fakat nasıl devam ederiz ne olur??? böyle evlilik ilişki olurmu ona tam nasıl güvencem ben yada o bana artık güvenecek mi?
evet doğru ayrılmalıyım ama hemen değil... eğer şimdi ayrılırsam üzülürüm ve depresyon vs... kendimi toparlayıp hazırlamam lazım önce madem ki ben onun yedeğiydim şimdi sıra bende aileme gelince bi bahane bulunur elbette bu arada kızı da aramayı düşünüyorum sonradan çünkü o da ikimizi aynı anda yönettiğini bilmiyor bilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?