onu babama anlattığım gün aldatıldığımı öğrendim :(((( daha kötüsü hala seviyorum...

Çoğu arkadaşımızın dediği gibi gereksiz detaylara girmişsin ve konu gerçekliğini yitirmiş.
Seviyorum diyorsun,ağır olacak ama adam seni sevmiyor.Seven adam kendisi ailenle tanışmak ister heleki 38 yaşına gelmiş biri niye evlenmek için erken desin.

Bende boga burcuyum ama senin saydigin özelliklerinin hicbirini kendimde veya baska bir boga burcu kadinda görmedim.
Benim bildigim boga burcu kadinlar sadik olur, uyumu olur ve gayet sakin bir yapilari vardir. Kolay kolay hata yapmazlar ve yapilan hatalari da kolay kolay affetmezler. Tabi bunlari SADECE burca baglayamayiz fakar bu özellikler kesinlikle mevcuttur, tecrübeyle sabit.
Sen tam tersisin be anacim

adam 6 aydır hem onla hem senleymiş ve sen o çocuklayürüdün diye yapmış! Saçmaaaa hemde çook saçma. Adam resmen seni aldatmış ve seni öne sürerek haklı çıkmış... Bu adamla hala ne yapabilirim diye düşünmen bile tuhaf. En basta adam 40 yasında zaten bi 5 yıl sonra senin isteklerine cevap verebilceğinimi sanıosun

Ayrıldıktan 1 ay sonra neden aradın ki? Seni seven ve barışmayı isteyen adam zaten o kadar süre dayanamaz..
Keşke o 1 aylık ayrılıkta biraz daha iradeli olabilseydin de bunları yaşamasaydın..

Ben de boğa burcuyum asla böyle bir şeyi kaldıramam.Kaldıramadım da gerekeni de yaptım.
Hemcinslerim aldatılma varsa ötesi berisi önemli değildir.
Kesip atmayı acısa da arkamıza bakmamayı öğrenmeliyiz
Ben de kova burcu tarafından aldatıldım ahh öğrendikten sonra karşıma çıkmadı ki ona anyayı konyayı göstereyim.
Bir de ben de aileme açmıştım konuyu

Yerinde olsam o kendini bilmez koç oğlanının o boynuzlarını kırar eline verirdim
Nesini seviyorsun?Köpek gibi aşık olsam da o an bitti benim için gözümü kan bürüdü.
Ahhhhh ahhhh bir boynuzlarımı geçirseydim de rahatlasaydım

doğru söylüyorsun ama benim onu aldattığımı düşündüğü için yapmış bunu bi nevi öcünü almış
sıfırdan yeni bir hayata başlayalım demiştik bu olayı duymadan önce

hadii canımmm, bunun içinmi yapmış? ne güzel ya sen aldattın demi ondan yalan! adam canı istemiş kızla takılmış bu kadar basit bahaneside bu aklına haylazlık yapmak gelmiş resmen, gerçekten bi adam sevgilisinin onu aldattığını düşüncek veee onu bi güzel aşağılayıp tabi yumuşak başlıysa sadece kızıp terkeder neyse bi güzel aşağılayıp terkedip gitmek yerine ayy dur sevgilim intikamımı alcam mı der sanıyosn canım bu bahanesi eğer sen öyle birşey anlatmasaydın emin ol yine öğrenirdin bu kadar basit

canım konuyu dağıtıyorum ama ay yükselen alçalan mars venüs burçlarıda önemli güneş burcuyla olmuyo tek

hayatı boyunca unutamaycağı laflar söyleyerek terketmek istiyorum öyle şeyler söyleyim ki küfür az kalsın diye düşündüm ama uğraşmıcam
içimi rahatlatmam lazım yoksa ömür boyu aklımda kalır.
bende onu mu aldatsam diye düşündüm şimdi ama uğraşmıcam sadece lafımla dövmek istiyorum neler söyleyim ????

sizi terkedenlere ayrıldıklarınıza yada aldatan kişilere neler demek isterdiniz aklınızda neler varr HELLPPPP!!!

belki de işsizliğin verdiği boşlukla sadece o adama bağlanmışsındır. aslında o kadar güçlü bir bağ yoktur aranızda. sen kafanda büyütüyorsundur. belki de yaş bir sorundur. adam da iyi numaracıdır.

biraz da böyle düşünmeni tavsiye ederim...

kesinlikle katılıyorum işsizlikten bunalımdan onunlaydım o herşeyi yapsın haketsin haklı olsun ben neciysem artık!!!! neyse daha mantıklı düşünüyoeum bugün acı sözler istiyorum yüzüne bağıracağım ve unutamayacağı ağır sözler

bu arada konu sahibi öpülüp koklanınca sakinleşiyo çok ilginç.bu tarz olayda konuşmak bile zorken öpüp koklamak.....??? beynimi zorluyorum ama ıııı olmuyo?? yaş kaçki bu arada???

dua ederimki başına gelmez arkadaş yaş 25 okumuş olman lazımdı öyle filmlerdeki gibi tamam bitti deyip bitiremem ben beynine işlemeliyim

bende onun canını acıtmak isterim uygun cümleler bulmalıyım

bunu kendimi güçlü hissederek yapmak isterim

üzüldüğüm kadar üzülsün isterim

bende onun canını acıtmak isterim uygun cümleler bulmalıyım

bunu kendimi güçlü hissederek yapmak isterim

üzüldüğüm kadar üzülsün isterim

gerekirse istediğin kadar edebiyat yap karşısında, gerekirse çok para kazan, kendi canını acıtırsın sadece onun canını acıtamazsın çünkü içi rahat aldattı. Başkasıyla olmanın hazzını aldı senden güzel kız gördümü şansını yine dener kız yine pas verirse belki bu sefer tam aşık olup seni terkeder sende bu sefer yaş 25 diye söze başlarmısın ki, aldatan adam bir defalığına o hazzı aldıysa almıştır ! kendi canını acıtmaktan başka birşey yapamazsın, burda yorum yapan herkes şuan senin iyiliğin için seni senden fazla düşünüyo bunu da bil, herkes biliyo severken aldatılıp ne olduğunu psikolojik olarak

Bu şüpheyle nereye kadar gidebilirsinki? Tutki evlendin acaba görüşüyo mu acaba devam ediyo mu acaba neden geç kaldı. Öpmek koklamak sonra sakinleşmek anca biz kız grubunun saflığından kaynaklanıyo. Madem çok zoruna gitti niye seni aramamış 1 ay boyunca tutki o yürüdüğün çocuk Allah korusun senin başına iyice bi iş açtı seviyodu ya noldu ? Allah hayırlısını versin kimse senden değerli değil.

dua ederimki başına gelmez arkadaş yaş 25 okumuş olman lazımdı öyle filmlerdeki gibi tamam bitti deyip bitiremem ben beynine işlemeliyim

haklısın.bende öyle filmlerdekiler gibi o çiçekten o çiçeğe konan bi bal arısıyla hayat sürdüremezdim zaten.her zaman tekrarladığım bi cümlem vardır bana ait.eşim diş fırçam gibidir sadece bana ait olmalı onunla olduğum zaman midem bulanmamalı.başkasının pisliğiyle bana gelmemeli.bu yaşanılan sıradan bişey değil.allah kimsenin başına vermesin.belki bi defa hata olur ama 3-5 defa olanı kabullenecek kadar midem geniş değil.ne yaparsan yap bıraktım bi daha yapmıcam dese kendi yapmasa bile bu tür insanların genelde geçmişi ayağına dolaşır.üzgünüm ama bu böyledir.şimdi bana kızacaksın belki ama ileride aklına gelirsem eğer allah razı olsun desen yeterli :) umarım doğru bi karar verirsin ama gençliğini bi adamın peşinde aldatılıyormuyum acaba düşüncesiyle harcama.giden yıllar ömürden gidiyor.bol şans...

guven probleminin oldugu iliskilerde eski sayfalar hep acilir sacilir ve bu iliskiden hep kacilir...hem bir ipte yuruyup hemde kopar mi bu ip diyorsun...evet bir gun incelecek ve kopacak diyorum ben...ve sen beni aldattin ben ocumu aldim olaylariyla hangi evliligin temeli saglam olur?
hakkinda hayirlisi kardesim..

bitirdim bugün biraz geç oldu ama daha geç olmasından iyidir aklıma ne geliyorsa saydım sövdüm rahatladım. az önce diğer kıza mail attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…