Onu bazen anlayamıyorum.. :(

esintii95

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
73
8
6
İstanbul
Arkadaşlar ilişkim daha çok yeni.. Aramızda 10 yaş fark var ben 19 yaşındayım o 29.. bazen bu problemleri o yüzden yaşadığımızı düşünmüyor da değilim .. çok ortadan başladım en iyisi baştan her şeyi anlatıyım ..

kendisiyle konuşmaya başladığımızda sürekli whatsappta olmamdan rahatsızlık duyduğunu söylüyordu bende arkadaşım aslıyla konuştuğumu söylüyordum .. aslı kardeşimden ötedir her gün mutlaka saatlerce yazıstığımız olur .. bir gün whatsappıma bakmak istediğini söyledi wireless şifresini verdi internete bağlandık o sırada birisi eski sevgilim olmak üzere 2 kişi yazdı nasılsın gibisinden bir şeyler.. eski konusmalarıma baktı bi kaç erkek arkadaşımla konusmalarımız duruyordu hepsine geçiştirmeli cevaplar vermiştim zaten..

o da bu durumdan rahatsız olduğunu zamanla onlarla muhabbeti kesmemi istediğini söyledi, ki zaten sürekli irtibatta olduğum kişiler değildi

neyse aradan 15 gün kadar bi süre geçti .. yarım saat kadar önce sen whatsapp ı temizlediğine emin misin dedi neden sordn dedim durduk yere dedi.. eğer bu durum hala devam ediyorsa sessizce çık hayatımdan dedi.çok incindim bu cümlesine aklında başka birisinin olduğunu düşünüyorum vs dedim öyle bişey yok olamaz da zaten filan dedi .. yani anlayacağınız güven problemi yaşıyoruz.. sadece sağlam temelli bir ilişki istiyorum sert olmak zorundayım ciddiyetimi anla gibisinden cümleler kurdu seni anlıyorum vs dedi ama gerçekten çok kırıldım ne diyeceğimi bilemedim sizce ne yapmalıyım ? güvenini kazanmalı mıyım yoksa bitmeli mi ?

Ne kadar zamandır birliktesiniz ? Şimdiden bu şekilde kısıtlarsa işin var demektir. O yaşını başını almış hayatını yaşamış biri sen daha hayatın başındasın.. Eğer devam edersen hayatını ona göre şekillendireceksin.. Çok yaş farkına karşıyım ben bilemiyorum abi kardeş olmanız gerekirken sevgili olmanız tuhafıma gidiyor açıkçası.

Şu erkeklerin erkek arkadaşın olmayacak kimseyle konuşma kafaları beni benden alıyor. Hiç taviz verme canım şimdi bunu dayatan zihniyet evlenince neleri dayatır senin erkek arkadaşında olur kız arkadaşında olur aynı şey onun içinde geçerli sen kiminle nasıl konuşman gerektiğini bildikten sonra ona laf düşmez diye düşünüyorum he eğer bu konu ayrılık nedenin olacaksa olsun bırak.

hemen hemen 1 aydır birlikteyiz .. dediğin gibi yaş farkı benin de aklımı kurcalıyor :44::44: ama onun yanındayken kendimi çok mutlu hissediyorum ve sanırım onu kaybetmekten korkuyorum .. tek anlayamadığım şey bu tavrı .. anlam veremiyorum

whatsappı temizlediğine emin misin diyorsa vardır bi sebebi.. eminim de ve yolunuza devam edin.. bence sorun bir tek buysa neden bitsin ki anlamadım.. ama yaş farkı önemli.. 10 yaş gibidüşünme.. sen 29 o 39 olsa sorun olmayacak bir fark 19-29 da daha büyük ihtimalle olabilir.. 29 kişinin artık yolunu çizdiği bir yaş olmalı ama 19 herşeyin başı.. arada müthiş bir sevgi ve anlaşma varsa bilemem.. kişiye özel durumlar.. ama 30 yaşındayım ve 19-20 yaşında bir erkekle mümkün değil.. düşünmem bile.. çocuk gelir bana.. bunu da eklemek isterim canım..

19 yaşında bir genç kızın kesinlikle 29 yaşındaki bir adamla işi olamaz. Kardeşim 18 yaşında ve onu kesinlikle 30larına dayanmış bir adamla düşünemiyorum Allah korusun. Umarım yakın zamanda görürsün doğrusunu sen de. Çünkü ne dersen de o kesinlikle senin sevgilin olacak biri değil. 30una gelmiş adamın bu yaşta bir kızla olması hayret verici bir durum umarım aklını başına toplarsın kendine yazık etmeden. (Fazla tepki vermiş olabilirim sadece kardeşim gibi düşündüm ve cidden çok sinirlendirdi gece gece beni böyle bir durum)

cevabın için teşekkür ederim tatlım , düşüncelerimiz aynı seninle.. aklımdaki cümleleri sen kurmuşsun :106: sanırım en doğrusu karşıma alıp konuşmak.. yaptığı ya aşırı kıskançlık ya da takıntı .. belki de geçmişte aldatıldı ve şu an o yüzden böyle davranıyor ..

Bence bitecekse burda bitsin.. Seni kısıtlamasına izin verme.. Yarın öbürgün oraya gitme bunu giyme de demeye başlayacak ve sen daha çok bağlanmış olacağından kabulleneceksin.. Senin gezmen eğlenmen hayatı yaşaman lazım şuan..

Daha bu kadar yeni iliskide fazla yuz vermissin. Sana hesap soracak kadar ileri gitmis. Seni kisiliginle, cevrenle birlikte tanimaya ve kabullenmeye calisacagina, "ben ciddiyim" ayagina kisitlamaya calisiyor. Daha simdiden. Ama cikis yolunu kendisi de soyluyor, sessizce hayatimdan cik diyerekten. Sen o var diye normal erkek arkadaslarin bile gorusemeyeceksen, o bunu kaldiramayacaksa, dedigi gibi ayrilin. Yoksa bu tur tartismalar daha cok yasarsiniz.
Ayrica yas farkiniz bana da cok geldi. Herkes yas farki konusunda farkli dusunur. Ama ben 4'ten fazlasini uygun bulmuyorum zaten. 10 yas ucurum bana gore.

olabilir dediklerin canım benimde erkek arkadaşımla senin kadar olmasa da yaş farkı var yaşadığın bu sorun yaş farkı kaynaklı değil diye düşünüyorum al karşına konuş daha 1 aylık birliktelik güven olmasını bekleme ben güvenin zamanla kazanıldığına inanan biriyim o güveni karşılıklı birbirinize verecekseniz zamanla. Ama ilişkinin başında ne kadar taviz verirsen o kadar sonu gelmez bence ipleri sıkı tut konuşmanda :)

Kendimden biliyorum lutfen bu kadar taviz vermeyim sonunda uzulen siz olursunuz . Benim eski nisanlimla bu konular yuzunde firtinali bir sekilde ayrildik onu tanidigomda 19 yasindaydim o 27 o yaslarda hos geliyordu kisitlamasi birde kaybetmekten korkuyordum ama inanin bir zaman sonra bu durum sizi sıkacak ve katlanamaz hale geleceksiniz . Size guvenmiyorsa bu iliski yurumez zaten kusura bakmayin

empati kurmaya calisin,
tam tersi durum olsa elbet sizde rahatsiz olursunuz,

anlasilan o ki o da rahatsiz olmus,
bunu anlayisla karsilamak gerek ve
kendimizin de rahatsiz olabilecegi seyleri yapmayalim,
Bu durumun tersi durumda siz olsaniz ne yapmasini isterdiniz? bunu kendinize sorarak dogruyu bulmaya calisin ve onu uygulayin, vicdaninizin kulak vermek dogruya götürür bi iznillah..

Ama insAllah durumunuz usulune adab ve erkana uygun olarak hayirla sonuclanir
sonunda hayirla baglanmiyacak islerle oyalanip cok üzülen kisi siz olmayasiniz insAllah.

Son düzenleme:
ciddi temelli ilşki istiyormuş erken değilmi daha,o işini gücünü kurmuş yaşayacağını yaşamış ciddiyete dönmüş ama sen,cnm daha 19 yaşındasın ya, okuman lazım kendi ayakların üstünde durman lazım, hayatı tanıman lazım ne biliyim on yaş fark kız 19 olduğunda çok gözüktü bana hayırlısı.hemen evlenmek isterse falan ne yapacaksın

dualarınız için çok teşekkür ederim amin söylediklerinizde çok haklısınız sanırım empati kurmalıyım .. tabiki bende rahatsız olurdum aşırı kıskancım ama onun kadar büyüteceğimi düşünmüyorum

evlenmek mi benim önümüzdeki 7-8 yıl içinde öyle bi düşüncem yok onun da bu fikre pek sıcak baktığını düşünmüyorum :44: abisinin evliliğindeki problemleri bana anlatırken evlenmicem soğudum evlilikten dedi bana şakayla karışık .. bilmiyorum yani iş evlilik mevzusu açılacak kadar ciddileşmedi ...

Aranızdaki yaş farkını pek uygun bulmadım. Senden 2 yaş küçük kız kardeşim var, onu düşünerek yorum yapıyorum.. Sanırım 10 yaş farkı olan birisiyle görüşmesini istemezdim. Henüz çok yenisiniz. Karşında olgun ve sağlıklı bir adam var, yani demek istediğim mutlaka cinsel anlamda beklentileri olacaktır, masumane bir aşk bekleme derim.. Bu ilişki seni çok yıpratır, kafa yapınızın uyuşması milyonda 1 ihtimal benim için. sen 25 o 35 olsa görüşün ama şuan çok farklı pencerelerden bakıyorsunuz.. Umarım üzülmezsin. Ben kıskançlıktan çok aranızdaki yaş farkına takıldım.

erkeklerin geç büyüdüğünü/olgunlaştığını düşünüyorum :44: ortak noktalarımız çok fazla ve iyi anlaşıyoruz ama zaman ne gösterir bilemiyorum, açıkcası korkuyorum .. söylediklerinde haklısın :18:

Son düzenleme:
Piiiiiiiy yaş farkının getirisi olan kıskançlığı daha çok yaşıcaksın söyliyim. belki üniversitedesindir şimdi o nasıl kuduruyodur içten genç erkekler var etrafında diye bilsen

bizim de 15 yaş var aramızda geçen yıl üniversitedeydim çıldırıyodu ben de sallamıyodum sonra o daha çok çıldırıyodu

bırak çıldırsın sen sınırlarını aşma sadakatinin yeter, kendinden emin ol. zaten seni seviyorsa kabul edecektir senin sınırlarını

Orası öyle ama masum çocuklar da olmuyorlar.
Evlilik için düşünülebilir ama sevgili olmak sıkıcı olur sanırım. Kesinlikle saygı duyuyorum.. Umarım mutlu olursunuz, elbette birbirinizden öğrenecek bir çok şeyiniz olabilir ama ileriye yönelik düşünmelisin.. Şuan güzel olabilir ama 10 sene sonra aynı enerjiye sahip olamaya bilirsiniz. Mutluluklar dilerim.

çok teşekkür ederim :112:

ne zamandır birliktesiniz ? yaş farkı çok problem oluyor mu ben bu konuda çok tedirginim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…