Onu bogdugumu mu hissetti acaba? :( Bi bakin kizlar...

Geldigi gibi elimi tutmayi bildi ama :))) saka bir yana cok ustune dusmuyorum kendi bilir cnm bu yasa kadar onunla birlikte gelmedim sonucta.

Bu kadar aklında kurana kadar bir sorun mu var yazsaydın ya Birşey yok yazıp devam ederse aynı duruma açıklama bile yapmadan yazmazsın geçer gider
Sordum canim hayirdir tavirlisin gibi hissettim dedim. Hayir niye olayim tavirli sana dedi. İyi peki dedim yanlis hissettim o halde dedim. Ama adam kasinti ya..

temel sağlam değil katları sağlam atsan ne olur nasıl davranayım diye kasma yani akışına bırak akıllıysan anlarsın niyetini

Sordum canim hayirdir tavirlisin gibi hissettim dedim. Hayir niye olayim tavirli sana dedi. İyi peki dedim yanlis hissettim o halde dedim. Ama adam kasinti ya..

Zaten konuşma artık keyif vermiyorsa yazdıklarına cevap bile verme kendini ne sanıyorsa

Yok aksine sikinti yok filan dedi ne bilim belki de gorustugumuzde hoslanmadi yeterince benden bahane ariyor.

Her sorunu kendinde arama kafalarınız uymuyor demek ki.Yeniymiş zaten zorlamanın bir anlamı yok.Sıkıntı yok diyip soğuk davranan da kendisi ondan

Her sorunu kendinde arama kafalarınız uymuyor demek ki.Yeniymiş zaten zorlamanın bir anlamı yok.Sıkıntı yok diyip soğuk davranan da kendisi ondan
Olabilir elbette.. Belki de onun tarzi bu cok tanimiyorum ki tavirlarindan anliyayim nasil biri oldugunu :) akisina biraktim bakalim. Sordugum da iyi oldu ustelik.

En iyi ihtimalle evlidir. Degilse bobrek falan...

Bundan once senden boyle bisey istemedim ama artik "tam anlamiyla" sevgili isek bana haber vermeni isterim canim :)
İki aydır konuştuğum, yeni sevgili olduğum adam bana bu yazsa "pff" der telefonu koltuğa bırakırdım.
Bence fazla boğucu şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…