- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Age/S ?? onu bilemedim Gender olması gerekmezmiA/S/L ?
Age/S ?? onu bilemedim Gender olması gerekmezmi/L Location
vay arkadaş her gün bir yeni bilgi
Tam anlamıyla sevgili olmakla ilgili cümle Kuran siz değil miydiniz?Oyle bisey sormadim ki canim iyi oku bence :)
çaktırmasan olmaz demi huhSex demek. Sex'in cinsiyet anlamı da var.
Bilmezlikten gelme sista bana ilk attığın mesaj asl idi. asdfghj
Geldigi gibi elimi tutmayi bildi ama :))) saka bir yana cok ustune dusmuyorum kendi bilir cnm bu yasa kadar onunla birlikte gelmedim sonucta.Kendinizi tutmalısınız Bencede hem karşı tarafta da yanlış izlenim bırakabilir. Sonuçta 2 ay olmuş 1 kez görüşmüşsünüz ne bu samimiyet diyebilir. Hakkı'nızda hayırlısı. Ben netten tanışmaya çok soğuk bakmıyorum :)
Sordum canim hayirdir tavirlisin gibi hissettim dedim. Hayir niye olayim tavirli sana dedi. İyi peki dedim yanlis hissettim o halde dedim. Ama adam kasinti ya..Bu kadar aklında kurana kadar bir sorun mu var yazsaydın yaBirşey yok yazıp devam ederse aynı duruma açıklama bile yapmadan yazmazsın geçer gider
temel sağlam değil katları sağlam atsan ne olur nasıl davranayım diye kasma yani akışına bırak akıllıysan anlarsın niyetiniSelam ben iki aydir nette bir cocukla cikiyorum gecen gun geldi gorustuk el ele gezdik normal bir sevgili gibi filan neyse.. Sevgili olduk yani kizceler.
Dun gece de arkadaslariyla cikmisti ben de yazdim filan bana 3 saat sonra eve geldim arkadaslarimlaydim yazmis. Tabi bnm niyetim bogmak degil kesinlikle kizlar.
Ben de sunu yazdim;
Bundan once senden boyle bisey istemedim ama artik "tam anlamiyla" sevgili isek bana haber vermeni isterim canim :) dedim.. O da tmm canim demis ama bugun bana oylesine soguk ki.. Kizlar kotu bisey mi yaptim ben?? Daha once hep bakiyodum buraya uye olup bi sorim dedim. Uslubum hos olmamis mi? Hyr haber vermesini istemem bu kadar sogutmus olabilir mi onu benden? Sorayim dedim size. Yoksa bu cocugun niyeti laylayloum mu?ben nasil davranayim simdi?
Tesekkurler kizceler.
Sordum canim hayirdir tavirlisin gibi hissettim dedim. Hayir niye olayim tavirli sana dedi. İyi peki dedim yanlis hissettim o halde dedim. Ama adam kasinti ya..
Gorecegiz bakalim bu kadar kotu bisey mi demisim ben ya :)Zaten konuşma artık keyif vermiyorsa yazdıklarına cevap bile verme kendini ne sanıyorsa
Net iliskileri baslamadan bitmeye mahkum sanirim...:)temel sağlam değil katları sağlam atsan ne olur nasıl davranayım diye kasma yani akışına bırak akıllıysan anlarsın niyetini
O da oyle dusundu galiba.Tam anlamıyla sevgili olmakla ilgili cümle Kuran siz değil miydiniz?
Gereksiz olmuş diyorum ben de işte
Gorecegiz bakalim bu kadar kotu bisey mi demisim ben ya :)
Yok aksine sikinti yok filan dedi ne bilim belki de gorustugumuzde hoslanmadi yeterince benden bahane ariyor.İyi ki demissin nasıl biri olduğunu görmüş oldun.Söylediğin durum ona uymuyorsa açıkca söyleyebilirdi
Yok aksine sikinti yok filan dedi ne bilim belki de gorustugumuzde hoslanmadi yeterince benden bahane ariyor.
Olabilir elbette.. Belki de onun tarzi bu cok tanimiyorum ki tavirlarindan anliyayim nasil biri oldugunu :) akisina biraktim bakalim. Sordugum da iyi oldu ustelik.Her sorunu kendinde arama kafalarınız uymuyor demek ki.Yeniymiş zaten zorlamanın bir anlamı yok.Sıkıntı yok diyip soğuk davranan da kendisi ondan
ben iki aydir nette bir cocukla cikiyorum
25 yaşında koskoca aklı başında bir kadın iki aydır sadece internet üzerinden görüştüğü biriyle hangi akla hizmet sevgili olur? Her sabah kahvaltıda yürek mi yiyorsunuz ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Evlidir kesin ben diyeyim.
Birlikteyiz demeye calismistim :)))Nette cikiyorsun he mi?
Ona cikmak denmiyor, adi ustunde cikmak... Disari cikmak... Bir yere cikmak...
Onu bilemiyorum evli olmasa bile baska iliskisi olabilir.En iyi ihtimalle evlidir. Degilse bobrek falan...
İki aydır konuştuğum, yeni sevgili olduğum adam bana bu yazsa "pff" der telefonu koltuğa bırakırdım.Bundan once senden boyle bisey istemedim ama artik "tam anlamiyla" sevgili isek bana haber vermeni isterim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?