malesefSu verem olan arkadas mi hala?
malesef
yok.her şey aynı.tüm arkdaşlarım bunun bir geleceği yok diyor ama 3 sn sonrasının bile garantisi yokki.çok özlüyorum işte onuO konudada sanki tekrar görüsmek icin bahane ariyormusunuz gibi gelmistiayrilma nedenlerinizde herhangi degisen birsey var mi?
yok.her şey aynı.tüm arkdaşlarım bunun bir geleceği yok diyor ama 3 sn sonrasının bile garantisi yokki.çok özlüyorum işte onu
Arkadaslariniz mi esinizi seciyor anlamadim. Yada soruyu söyle soralim: Bu adam maddi manevi ilerde bir aile kursaniz sizi baska kimseye muhtac etmez mi, eder mi? Biz kadinlar ne kadar is güc sahibi olsak da cocuk olunca bir süre calisamiyoruz mesela.
Eğitim seviyesi yüzünden ayrılmak ne bir açıklasana gerçekten iş başvurusumu bu. Şu cümleyi ben duysam eğitimin yetmiyor dese aşkımdan gebersem dönüp bakmam hiç kızmaca yokevet onu çok özlüyorum .Kendim istedim ayrılmak.Çok çok iyi biriydi.üzerime titredi hep.Ama hem kültürel uyuşmazlıklar hem eğitim seviyesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.Bir insanla hayatı devam ettirmek için iyi insan olması yetmiyor mu?Üstelik 2.evliliğim olacak.Kafam çok karışık.Ona mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi.
O adam yalancı. sağlık konusunda yalan söyleyen adam her yalanı söyler, yüzü ekşimeden.yok.her şey aynı.tüm arkdaşlarım bunun bir geleceği yok diyor ama 3 sn sonrasının bile garantisi yokki.çok özlüyorum işte onu
Sizinle bir yemeğe ve sinemaya bile gitmemiş nasıl anladınız çok iyi biri olduğunu ve üzerinize titrediğiniÇok çok iyi biriydi.üzerime titredi hep.
Sizinle bir yemeğe ve sinemaya bile gitmemiş nasıl anladınız çok iyi biri olduğunu ve üzerinize titrediğinisonuçta paylaşım ortamında tanır insanlar birbirini
Bunu deyip de yola cikan kimi gorduysem pisman oldu.tüm arkdaşlarım bunun bir geleceği yok diyor ama 3 sn sonrasının bile garantisi yokki.
Şimdi şöyle bir durum var.asla küçümsemek için söylemiyorum.ben devlet memuruyum kendisi taşeron işçisi.ben onun memleketindeyim.ki ben burda 3 senem dolunca tayin istiyorum.kendisi devlet memuru olsa bir an bile düşünmem.kultirel uyusmazligimiz vorumultir.ktiyvarfarklı.yokda iyi insandır.ama gidip yemek yiyelim desem bilmez mesela pek.hayatinda hiç sinemaya gitmemiş mesela.belki de biraz daha beni çekip çeviren birini istiyorum bilmiyorum.baen 1 evlilik yaptım ayrıldım kendisi bekar 1 kere bile bunu sorun etmedi mesela
Bu minvalde onlarca konu var kk de ve etrafta valla mutlu olanı görmedim benO henüz sorun etmiyor, ama dediginiz gibi kpltür farki varsa belki ailesi karsi cikacak. Iyi insan olmak vazgecilmez birsey evlilik icin..ama bana göre ayni önemlikte ayni vizyona sahip olmak. Mesela bazilari kendilerine köy yerinde sade bir hayat kurar, cok mutlu olurlar, bazilari dünyayi gezerek mutlu olurlar. Siz geleceginiz icin ne umut ediyorsunuz? Ve bunu bu adamla beraber kurabilirmisiniz?
Flörtte Evde dip dibe yemekler yenikten bi erkeğin iyiliği Anlaşılmaz. Garsona nasıl davranıyor dışarda nasıl bir kişilik nerde ne yapılması gerektiğini biliyor mu sizin beklentinizi karşılıyor mu bunlar önemli şeyler. Ha evlendikten sonra evden çıkmazsanız sorun yok.Vakit geçirdik ama benim evimde zaten coronadan dolayı çıkılmıyor.yasadigimuz yer küçük bir ilce sadece benim evime gelip yemek falan yerdik vakit gecirirdik
Bu minvalde onlarca konu var kk de ve etrafta valla mutlu olanı görmedim ben
Konu sahibi memur olduğu için boşanmış olması sorun olmazYani konu sahibinin o kisiyi özlemesi normal zaten. Ama bazen realist olmakta fayda var. Ben uyumlu tek bir taraf görmedim. Maddiyati geçtim: Ikisinin hayat tarzi tamamen farkli gibi. Ve burda kac defa konu okuduk bosanmis birinin bekar biri ile ilk adim atarken aileleler araya girip ayirdiklarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?