onu çok özlüyorum..

Benim bir akrabagim evlenmek istedi. Kiz ondan maddi konularda daha iyi durumda oldugu halde babasi kizi istemedi, cünkü kiz daha önce nisanlanip ayrilmisti. Yani bahane bulmak isteyen bulur
Gelinin altında ezilmek istememişlerdir.

Kendisinin sigortası vs her şeyi var ama dediğim gibi taseron.aslinda 1 sene çalış kpssye sende atan diye çok baskı yaptım ama yapmadı.ilk evliliğimi yapacak olsam belki gözume bile görülmez ama 2.evliligim. her şeyi bir değil 1000 kere düşünmek durumunda kaliyorum

Sizi bu kadar sürüncemede birakan bir işten cok da hayirli birsey cikmaz zaten. Özlemeniz gayet anlasilir, ama biliyorsunuz ki tekrar bir araya gelseniz, en gec 2 hafta sonra tekrar ayni seyler gözünüze batmaya basliyacak. Özleyin, özlemekten ölmezsiniz merak etmeyin.

Olayı bilmiyorum ama her ne olursa olsun bir seçim yapmışsınız ve bitmiş, artık önünüze bakmalısınız

Bunları bilmiyorum malesef.sadece evde vakit geçirdik acayip özenli ve dikkatli evde

O işin oluru yok, çevrenizin söylediklerine kulak verin pişman olursunuz. Heyecan aramayın, sahip olmadığınız için güzel geliyo sadece.

ya büyük konuşmak istemiyorum ama bana sevgilim sırf kendisiyle aynı statüde olayım diye iş konusunda baskı yapsa çok üzülürdüm. o kişiyi istiyosunuz ama kabullenemediğiniz çok konu var ve bu konuda çok mutsuz olacaksınız, aynı bir arada olduğunuzda gözünüze battığı gibi. siz sadece yalnız hissediyosunuz ve iki güzel ilgiye aldanmışsınız. konuyu detaylı bilmiyorum ama yazdıklarınızdan bunları anladım. kimseye de bu konuda baskı yapmayın çünkü hem sizin için hem de karşıdaki için bu çok yorucu bi şey.

diğer sevgilinize ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…