madem sacları beyazlıcak kadar sevdide annesine mi seni sevdiremedi senii
öle deme emin ol aile gibisi yoook!annesi sözde seviyodu 4 sene ne sıkıntısı olduysa bendn yardım etti tamam dedik işede girdi bizimki evlencez artık 4 seneden sora ama annesi bir düğüne gittik neymiş ben lanlı lunlu konuşmuum yanımdaki arkdaşlarımla öle bir gelini olamazmiş ama yalan ağzımı açıp konuşmadım bile tek kelime etmedim kimseyle ama annesi olmaaz deyince olmadı bitirdi şimdi her hafta sonu alkol alıyor beni arıyor ağlayarak üzülmüydum ailemle sorunlar diz boyuydu ama bugün özlediğimi anladım of of
ikinizede çok üzüldüm ne yaptıki bu kaynana böle tekrar başlama umudunuz yokmu canım ya
allah kavuştursun ne diyelim.
adam üzüntüden adnan şensese dönmüş.
seven erkek annesinin bir lafıyla terketmez boşuna kendinizi kandırıp üzülmeyin.aramasının sebebide tamamen alışkanlık ve boşluk..bu erkeklerde sık görülen bir durum bir kız bulunca birdaha sizi aramıycaktır..sevginize layık birini bulun iftira atan annenin lafıyla sevgilisine sahip cıkmayan adamdan bir cacık olmaz! allah yardmcsnz olsun
katılıyorum valla canım. öyle bir lafa ayrılırsa herkes. yandık yani o zaman. benim sözlüm bildim bileli arkamdadır. bizim sorunlarımız olmadı ama ufak tefek şeylerde de kimseye tek bir laf söyletmez. söyleyenin de ağzını kapatır. haklısın sahip çıkmamış hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?