4 senesini versin kız sana snra annen istemiyo diye kızı bırak ortada oh ne ala ya ne kolay bu erkeklere böyle şeyler. onun için bu kadar kolaysa senin için de kolay olmalı bence. ben olsam aradığında resti çekerdim annen istemedi diye beni ortada bıraktın gittin şimdi ne diye arıyosun ne diye seni unutmama izin vermiyosun beni üzmek perişan etmek hoşuna mı gidiyo. günahıma girdin sen benim görürsün bu hayatta hiçbir şey karşılıksız kalmaz seni vicdanınla baş başa bırakıyorum bi daha arama beni diye. belki kafasına dank eder o zaman seni ne hale soktuğu
ama yinede annesini ikna edemezmiydi.tamam annesini silemez cıkartamaz hayatından ama orta yolu bulamazmıydı ya.bende yaşıyorum aynı sorunu ama 5 sene oldu yine kabul ettrdi annesine beni.laf söyletmedi hiçbi zaman.yapablirdi ortada cok büyük bişey yok.seviyosa neden vazgeçer bi erkek madem sende cok seviyosun annesini sen ikna et konuş gözüne girmeye calş nebilm olamazmı...
Hit the road Jack dont you come back no more no more no more...Hikaye bunlarrrrrrrrrrrrr.... Bütün erkekler ana kuzusudur birazcık. Kayın valide adaylarını ekarte etmenin yolu oğulları olacak tiplere anneleri çenelerini kapayıp cici cici oturmazlarsa seni kaybedeceklerini güzelce olmazsa GÜZELCE anlatmaktır.Zaten anasını danasını seçiyorsa Oedipus kompleksli bir deliyle uğraşmak istemezsin inan bana! Kimseden de özür dileme o senden özür dilesin.Eski nişanlımın annesinin özür dileyişini hatırlayınca keyiflendim ya şimdi hehehehe. Daha da anlamadıysan tercümesi:Adamın k..na öyle bir tekme atacaksın ki ve bunun anası yüzünden olduğunun altını o kadar güzel çizeceksin ki içine oturup kanını yerde bırakmayacak şekerim.Maalesef kötü niyetle baş etmenin yolu silahı ateş edene çevirmektir.Aradığında aynen de ki "beni neden arıyorsun?" Biz ayrılmadık mı? Önemli işlerim var kusura bakma.Bye.Merhamet etme!Kazanacağını garanti ederim.Hadi iş başına hadi.
Maalesef kötü niyetle baş etmenin yolu silahı ateş edene çevirmektir.
bugün bana sensizliğe alıştım dedi
Sorunlarını yakın arkadaşlarınla paylaş.Burada ya insanları eziyor ya yaralamaya çalışıyorlar. Birileri de kendilerine gerçeği hatırlatınca alay edince aslan kesiliyorlar.sanal ortamda kimse sana çare olamaz.
seni seviyor ama sevgisi ugruna bişey yapamıyr...yazık!
annesiyle konusunmu hiç biz birbirimizi seviyruz siz neden karşı ckıysunuz diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?