- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
nişanlandıktan sonra çok değişti sen hayvansın gibi kelimeler kullandı en sonda iş yerinden çıkmamı istedi çıkmayınca erkekler için orada çalışıyorsun dedi çok seviyordum ama işte saygısızlık evlendikten sonra daha da artar diye ayrılmanın doğru olacağını düşündümeski konularınızı bilmiyorum...
ailen tarafından bu kadar seviliyorsa (nişanlanmış olmasına rağmen) siz neden ayrılmıştınız?
inşallah tek temennimEvlenince umudun kırılır,daha kolay unutursun.
Bu kadar gururunu kıran kişiyi nasıl unutamadın,anlamadım.nişanlandıktan sonra çok değişti sen hayvansın gibi kelimeler kullandı en sonda iş yerinden çıkmamı istedi çıkmayınca erkekler için orada çalışıyorsun dedi çok seviyordum ama işte saygısızlık evlendikten sonra daha da artar diye ayrılmanın doğru olacağını düşündüm
çok haklısın. Diyorum konuşmayın onla dükkanına gidip alışveriş yapıyor. Ayrılmasaydın madem diyorSenin baban siz hariç herkese aşırı anlayışlı sanırım
Bu saatten sonra seni özledim baba diyen kızının eski nişanlısına nasılda anlayışlı
Üstelik 50 gün sonra başkasıyla nişanlanmış ve evlenmek üzere olan ex damat adayı bu yani
Şaşırdım
nişanlandıktan sonra çok değişti sen hayvansın gibi kelimeler kullandı en sonda iş yerinden çıkmamı istedi çıkmayınca erkekler için orada çalışıyorsun dedi çok seviyordum ama işte saygısızlık evlendikten sonra daha da artar diye ayrılmanın doğru olacağını düşündüm
ah ah ben de anlamadım.Bu kadar gururunu kıran kişiyi nasıl unutamadın,anlamadım.
Annen sana sen hayvansın diyen bir damat mı istiyor?nişanlandıktan sonra çok değişti sen hayvansın gibi kelimeler kullandı en sonda iş yerinden çıkmamı istedi çıkmayınca erkekler için orada çalışıyorsun dedi çok seviyordum ama işte saygısızlık evlendikten sonra daha da artar diye ayrılmanın doğru olacağını düşündüm
aileme kaç defa dedim ama dinlemiyorlar.daha çok yeni acın...zaman tanı kendine ve unutmaya çalış..ailenede söyle onlarla konuşmasına müsade etmesinler...sen hem ayrıldıktan hemen sonra nişanlan hem gel benim babama özledim seni de...oldu valla...gereksiz konuşmaya gerek yok..silmelisin hayatından..
çok enteresan değil mi evet maalesef istiyorAnnen sana sen hayvansın diyen bir damat mı istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?