- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Eski nişanlının da annenin de sana zerre saygısı yok.çok enteresan değil mi evet maalesef istiyor
bilmiyorum ama ben toparlanamıyorum tam evet artık onsuz çok mutluyum diyorum pat onunla ilgili bir konu birileri illa onu hatırlatıyor.Nasil bildigin babanin yanina seni ozledim BABA diyerek mi gitmis.
O nisanlandigi kizin yerinde olmayi hic istemezdim.
50 gun sonra nisanlaninca boyle oluyor demek ki.
Hirsla kalkmis simdi oturabiliyorsa otursun bakalim.
Konu sahibi siz degil o dusunsun. Mutlu oldugunu sanmiyorum.
Ha para olunca iş değişirçok haklısın. Diyorum konuşmayın onla dükkanına gidip alışveriş yapıyor. Ayrılmasaydın madem diyor
nişanlandıktan sonra çok değişti sen hayvansın gibi kelimeler kullandı en sonda iş yerinden çıkmamı istedi çıkmayınca erkekler için orada çalışıyorsun dedi çok seviyordum ama işte saygısızlık evlendikten sonra daha da artar diye ayrılmanın doğru olacağını düşündüm
hakaret etti bana hayvan dedi nişan günü s..r git dedi sonra iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi çok çok seviyordum ama sevgi bir yere kadar dedim ayrıldımZaman'la geçeceğini biliyorum. Öyle de olacaktır.
Neden ayrılmıştınız. ?
Ailen bile bu kadar severken. Sen severken ?
evet ama bilmiyorum son saygısızlıkları haricinde mükemmel bir insandı illa kıyaslama yapıyorum o son hakaretleri olmasaydı tek evlenebileceğim insandı. Umarım en kısa zamanda unuturum.Sende eski nişanlına kendinden çok değer verdiysen unutulmuyor..bir de yaşanmışlıklar olunca hepten duygusala bağlıyoruz..ben de öyle..düzgün gördüğün insanlara bir şans ver..eski nişanlınla kıyaslama kimseyi..zaten bu erkek müsvetteleri seni önemseseydi..50 gün sonra nişanlanmazdı..hayatın tadını çıkar..
yok yok babam ondan alışveriş yapıyorHa para olunca iş değişir
Babandan alışveriş yapıyor ya, eski damat adayındna iyisi olmaz tabi
O zaman iş daha ilginçyok yok babam ondan alışveriş yapıyor
aileme kaç defa dedim ama dinlemiyorlar.
Anneme de onun konusunu bir daha açma dedim ama evde sürekli onun konusu.
Annem de bana bir şey mi yedirdiler diyor hiç unutamıyorum onu güler misin ağlar mısın
evet bi babam onun yanına gidiyor bi o babamın dükkanına geliyorO zaman iş daha ilginç
Başka yer mi kalmamış
Ben sandım eski nişanlın durudk yere babanın dükkana gidiyo da ah özledim baba diyo
Baban kendi gidiyomuş
neden anlamadım kusura bakmayın ?Yazarken anne babanı araya katmayaydın eyiydi
Baban ayrılmanızı istemiyor muyduevet bi babam onun yanına gidiyor bi o babamın dükkanına geliyor
Konu eski nişanlına değilde,anne babanın tavırlarına geldi ya,Onları suçluyorlar ya ,o bakımdan dedim.neden anlamadım kusura bakmayın ?
bilmiyorum ama ben toparlanamıyorum tam evet artık onsuz çok mutluyum diyorum pat onunla ilgili bir konu birileri illa onu hatırlatıyor.
nişanlandıktan sonra çok değişti sen hayvansın gibi kelimeler kullandı en sonda iş yerinden çıkmamı istedi çıkmayınca erkekler için orada çalışıyorsun dedi çok seviyordum ama işte saygısızlık evlendikten sonra daha da artar diye ayrılmanın doğru olacağını düşündüm
aynen bu kalbe nasıl söz geçerAyrılmakta haklıymışsın.. Bunu bir de KALP anlasa diretmese bu sevgiyi demi
babam yemek çay falansatıyor öyle cafe gibi bir dükkanSen ayrılmakla en doğru olanı yapmışsın. Çok tuhaf bir ailen var gerçekten. Bırak tıka kulaklarını. Ailen seni hiç düşünmıyor sen de onları duyma.
Nişanlıyken hayvan diyen adam evlenince ne eziyetler yapardı. Şanslı say kendini.
Neyini unutamayacaksın o saygısız deyusun? Sen hakeden biri çıkacak karşına.
Baban ne dükkanı işletiyor bu arada?
hayır hiç kimse istemediBaban ayrılmanızı istemiyor muydu
Hala görüşmesi bundan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?