Onu her gece rüyalarımda görmekten çok yoruldum :(

bilmiyorum ama ben toparlanamıyorum tam evet artık onsuz çok mutluyum diyorum pat onunla ilgili bir konu birileri illa onu hatırlatıyor.

Hem kaba saygısız terbiyesiz hemde vurdumduymaz. Nişanlısına üzüldüm açıkcası, düşünsenize evleneceğiniz adam eski nişanlısının babasına gidip SENİ ÖZLEDİM BABA diyor. Kurtulduğuna şükret, ne demek ya erkekler olduğu için orada çalışıyorsun, çok sinirlendim. Ailenizi de dinlemeyin lütfen.

Zaman'la geçeceğini biliyorum. Öyle de olacaktır.
Neden ayrılmıştınız. ?
Ailen bile bu kadar severken. Sen severken ?
hakaret etti bana hayvan dedi nişan günü s..r git dedi sonra iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi çok çok seviyordum ama sevgi bir yere kadar dedim ayrıldım

evet ama bilmiyorum son saygısızlıkları haricinde mükemmel bir insandı illa kıyaslama yapıyorum o son hakaretleri olmasaydı tek evlenebileceğim insandı. Umarım en kısa zamanda unuturum.

O zaman iş daha ilginç
Başka yer mi kalmamış
Ben sandım eski nişanlın durudk yere babanın dükkana gidiyo da ah özledim baba diyo
Baban kendi gidiyomuş
evet bi babam onun yanına gidiyor bi o babamın dükkanına geliyor

bilmiyorum ama ben toparlanamıyorum tam evet artık onsuz çok mutluyum diyorum pat onunla ilgili bir konu birileri illa onu hatırlatıyor.

Sen ayrılmakla en doğru olanı yapmışsın. Çok tuhaf bir ailen var gerçekten. Bırak tıka kulaklarını. Ailen seni hiç düşünmıyor sen de onları duyma.

Nişanlıyken hayvan diyen adam evlenince ne eziyetler yapardı. Şanslı say kendini.
Neyini unutamayacaksın o saygısız deyusun? Sen hakeden biri çıkacak karşına.

Baban ne dükkanı işletiyor bu arada?

Ayrılmakta haklıymışsın.. Bunu bir de KALP anlasa diretmese bu sevgiyi demi

babam yemek çay falansatıyor öyle cafe gibi bir dükkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…