Onu kaybetmek istemiyorum

bi mrb kızlar dünden beri kendisiyle hiç konusmadık kavgamızdan kaynaklı sanırım hala afra tafra yapıo bugun görüsücektik demiştim hiç sesimi cıkarmadım ben o yazmadı bende yazmadım o aramadı bende aramadım bakalım nerde patlak verecek.... bitiyor sanırım....

bir ilşkide cinsellik önplanda olunca benimm düşüncem değişiyo..
erkekler iştahsız malum..
ya bu adam şyle düşünürse bu benimle nişan vs hiçbişe yokken böyleyse bir başkasıylada olurmu böyle gibi gibi..
böyle şeyler benim aklımı bulandırır
ilşkinizde güven varsa..
birbirinizi tanıdıysanız ki cinsellikde var imzayı atın olsun bitsin neden bekliyorsunuz..
sadece aynı evi paylaşmıyosunuz sanırım..

hayır öyle değil sürekli yasamadık bikaç defa oldu ve ben her defasında pişmanlık yasadım bunu onada söledim ama anlamadı sırf sen mutlu ol diye üzülüyorum ben dedim o an burukluk yasadı yada roldü yağtıgı sonrasında yineledi simdilerde yine basladı şimdide istemedigimi anladı diye sesi solugu cıkmıyordu bugun görüsücez demiştim ya dün sesi solugu cıkmadı daha simdi msj geldi günaydın aşkım die bu nasıl bişey ya ben cözemedim ama bu seferde ben tavrımı kokuyorum nekadar asık olursam olayım bidaha kendime verdigim sözü yemicem olmıcam onunla olmamalıyım (

aşk bu evet hisler ön planda bazı şeyleri yaşamak için sorun görülmemiş iki tarafında eski evlilikleri göz önüne alınınca ama sen ilk başta müsade etmeseydin o
bununzevkine varamayacaktı bikaç kez oldu diyosun artık oyüzden söz dinleyeceğini sanmıyorum hem bu küsmede biraz can sıkıcı sadece seni onun içinmi seviyo bak böyle düşünüyorum kırılıyorum falan desen ne biliyim zor tabi işin bide dini boyutu vicdani boyutu var rahatsız olman çok normal ee oda evlenmeyi istiyosa fazla kaçma derim ne diyimçok zor bi durum

Bence siz bu adamı sevmiyorsunuz sadece bir boşluktasınız, öncelikle bunu söylemek istedim.

İkinciside bende islami boyutunu düşünenlerdenim ,evlenmeden önce birliktelik olmamalı diye düşünüyorum ,farkettiğim bir şey daha var sanki sana duygusal baskı yapıyor erkek arkadaşın uzaktan sevelim demesi bile bunu gösteriyor ,sevdiğinin sesini duymak bile bir ömre bedelken uzaktan sevmekte neyin nesi ,eğer iki tarafta ciddi düşünüyorsa ve duygularında samimi ise neden evlenmiyorsunuz ,cinsellik insanın fıtratı gereği vardır eğer helal yollara başvurulmazsa haram olarak yapılacaktır bunu engellemek çokda mümkün değil hem nefsinize hem kendinize işkence etmeyin ya evlenin yada bitirin..Siz bu insanla mutlu olacağınıza inanıyorsanız niyetini öğrenin ve ona göre bir yön belirleyin..

sevmiyormuyum.. bu yanlıs teshis. ben onu gercekten cok seviyorum bitti desemde bitmiyor... o yokken dünya dönmeyi durduruyor sanki . sadece benden istedikleri yüzünden ona karsı kırgınım uzagım ama onu gercektn seviyorum... evlilik diyor herkes artık bu adam evlilik lafını açmıyorki evlenelim....

bencede sevmıyorsun ... sevdıgınızı zannedıyorsun ve bnde boslukta oldugunu dusunuyorum...bosandıktan sonra hersey cok farklı olur begenılmek sevılmek guzeldır ama karsındakının bu tarz bırlıktelıklar ıstemesı bnm kafamı cok karıstırıyor bnm sevgılım de boyle senınle aynı durumdayz hemen hemen ama bn artık onunla dha mesafelı ve bazen gorusmek bıle ıstemıyorum bence seven ınsan karsındakının goruslerıne saygı duymalı eger bayan ıstemıyorsa erkek nasıl kıyar boyle bırsey yapmaya bnmde aynı sey basıma geldı senı anlayabılıyorum ,
artık bırlıkte olma onunla eger bırlıkte olmak ıstıyorsanda ıstedgın ıcın olsun o ıstedıgı ıcın degıl ınsallah dogru olan yolu bulursun...sen cok degerlısın bunu unutma ve yanlız degılsın bosanmıs oldugun ıcın kendını kımseye mecbur hıssetme olmadıgı noktada bıtır ve yoluna devam et herkes boyle degıl emın ol cok daha ıyı merhametlı ınsanlar var hakkımızda hayırlısı ...

1 kere yaşıyorsunuz sonra pişman oluyorsunuz,sonra tekrar tekrar...Pişman oluyorsanız neden kendinize hakim olamıyorsunuz,tekrarlıyorsunuz pişmanlığınızı.Seviyorsunuz diye onun her istediğini yapmak zorunda gibi bir mecburiyetiniz mi var?Ben ilişlilerde bu kadar her şeyi yaşayıp baştan tüketilmesine karşıyım.Şimdiden her şeyi yaşayınca ileride evlenince bir çok şeyi tüketmiş oluyor insan.Bunlar benim görüşüm.Bana göre her şey;yeri ve zamanın da yaşanınca anlam kazanır ve özel olur.
Tabi ki herkesin kendi seçimi...
Siz şuan onu çok sevdiğiniz için kaybetmemek,onu üzmememek adına her şeyi yaşama,kendiniziden çok onu düşünme çabasına girmişsiniz.Sanki bir boşlukta gibi ona tutunmaya çalışmışsınız.Sonuç ise ortada...
Hayatınızın önceliği ''o'' değil ''biz'' olmalı...

seviyosan da ölmüyosundur aşkından
sakın ama sakın taviz verme hiç bişeyden
insanın gözü kör olur böyle durumlarda
keşke busöylediklerimi dinlesen ama sanmıyorum
dedim ya insan kör olur sen akıl istemişsin ama yine bildiğini okuyacaksın
ama keşke o evlenelim diyene kadar bıraksan..
anladığım kadarıyla evlenmenize mani olan bi durum yok
ve bu insan bu durumda evlenelim demiyosa yapacak tek bişeyin var ayrıl gitsin
çünkü oda evlenmiş boşanmış sende
bazı alışkanlıkları özledğiniz için birlikte olmuş olabilirsiniz
bu dediğim umarım zoruna gitmez

hayır madem bukadar derin bi ilişki ben istiyorum artık evlenmeyi ama o ( sessiz sedasız konusu bile gelmio

o zaman bir sen aç konuyu.ona bir zamanlar ettiği teklifi hatırlat eğer bu şekilde olacaksa devam edelim de.yoksa onun gönlü olacak diye ne kendini kötü hisset ne de günaha girme.bi de A llah muhafaza hamile falan kalırsın başına iyice iş açılır.

Allah kahretsin.............. Bitti işte..... Ben ona arkadaslarım beni senden iyi anlıyorlar sen neden anlamıyosun yazdım oda sadece sunu yazmıs ozaman sana arkadaslarınla mutluluklar bende güclü görünmek adına tşkler yazdım.. Bitti gitti. Nekadar basit ne kadar sıradan. Böyle olmamalıydııı yaa bukadar sıradan değildi benim hissettiklerim........................

İki genç ve sağlıklı insanın birbirini arzulaması gayet normal bunda utanılacak bir durum yok kartları açık oynamak lazım.Seviyorum diyorsunuz ve onunla birlikte olmayı kendi arzunuzla gerçekleştiriyorsunuz.Yani şöyle diyelim kendi zevkinizi ve ihtiyacınızı gideriyorsunuz doğru değil mi?Bence beyefendi sizden hoşlandığı için sizinle birlikte ama sevgi aşk evlilik gibi konulara uzak.Eğer karşısına geçip ben seni seviyorum liseli aşıklar gibi gezelim tozalım ama evlenmeden olmaz diyecek olursanız o adam gider benim fikrim bu.Öyleyse birlikte olduğunuz zamanların kıymetini bilin sadece birlikte olmak için buluşmayın ama hem gezip tozup birlikte yemek yemenin sohbet etmenin yanında bunu da yaşamanın kimseye zararı olmaz oluruna bırakın belki de sizden vazgeçemeyip o biran önce evlenelim diye isteyecek kim bilebilir.

birbirinizzi seviyosanız evlenin.eğer evliliğe yanaşmıyorsa boşver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…