bir ilşkide cinsellik önplanda olunca benimm düşüncem değişiyo..
erkekler iştahsız malum..
ya bu adam şyle düşünürse bu benimle nişan vs hiçbişe yokken böyleyse bir başkasıylada olurmu böyle gibi gibi..
böyle şeyler benim aklımı bulandırır
ilşkinizde güven varsa..
birbirinizi tanıdıysanız ki cinsellikde var imzayı atın olsun bitsin neden bekliyorsunuz..
sadece aynı evi paylaşmıyosunuz sanırım..
Bence siz bu adamı sevmiyorsunuz sadece bir boşluktasınız, öncelikle bunu söylemek istedim.
İkinciside bende islami boyutunu düşünenlerdenim ,evlenmeden önce birliktelik olmamalı diye düşünüyorum ,farkettiğim bir şey daha var sanki sana duygusal baskı yapıyor erkek arkadaşın uzaktan sevelim demesi bile bunu gösteriyor ,sevdiğinin sesini duymak bile bir ömre bedelken uzaktan sevmekte neyin nesi ,eğer iki tarafta ciddi düşünüyorsa ve duygularında samimi ise neden evlenmiyorsunuz ,cinsellik insanın fıtratı gereği vardır eğer helal yollara başvurulmazsa haram olarak yapılacaktır bunu engellemek çokda mümkün değil hem nefsinize hem kendinize işkence etmeyin ya evlenin yada bitirin..Siz bu insanla mutlu olacağınıza inanıyorsanız niyetini öğrenin ve ona göre bir yön belirleyin..
hayır madem bukadar derin bi ilişki ben istiyorum artık evlenmeyi ama o( sessiz sedasız konusu bile gelmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?