Onu kaybetmek istemiyorum

bunuda söyledim istemiyorum demiştim tmm ozaman uzaktan sevelim birbirimizi dedi ama kolay kolay yanyana gelmeyelim cünkü ben seni seviyorum ve istiyorum bu anormal bişey değil dedi. razımısın uzaktan sevmeye demişti

Evlilik için erken ama birlikte olmak için erken değil.

Çok tezatlık var.

Kendini kullandırma.Olan olmuş.Evlilikle noktalansın.

nikah dışında herşeyi yaşamışsınız.

Evlen de kurtul bu ızdıraptan derim ben.

ben bugün kesin karar aldım birlikte olmamaya peki ya nasıl başlamalıyım ne demeliyim nasıl yaklaşmalıyım inanın beynim durdu belkide alacagım tepkilerden korkuyorum bilemedimki

Birinin SİZİN YANINIZDA KALMA ŞARTI, sizin prensiplerinizi çiğnemek, size saygı duymaması ise, yanınızda kalmasının ne anlamı var ? O kişiyi kaybetseniz ne olur kaybetmeseniz ne olur ?

Biraz kendiniz olun.Başkasını kaybetmemek ! adına kendinizden, isteklerinizden vazzgeçmeyin.

Bırakın O SİZİ KAYBETMEMEK İÇİN ÇABALASIN..

...

kendini suçlu basit hissediyosun anlaşılan...
eh öyle hissetmen normal çünkü bizim kültürümüz bu "evlenemeden olmaz"....
sen zaten evlenip boşanmışsın kimse senden bekaret beklemez...
çok genişmişim gibi algılanmasını istemem...
bende evlenene kadar ilişkiye girmedim...
ama mutluysan güveniyorsan kendini kötü hissetmene gerek yok...
yok sadece onu elinde tutmak için yapıyorsan lütfen kullandırma kendini...
mutluluklar dilerim

bunuda söyledim istemiyorum demiştim tmm ozaman uzaktan sevelim birbirimizi dedi ama kolay kolay yanyana gelmeyelim cünkü ben seni seviyorum ve istiyorum bu anormal bişey değil dedi. razımısın uzaktan sevmeye demişti

bi kere su soylediklerinden belli sizi kullanmaya calisiyo,
ne yani bu kadar mi iradesizmis yan yana gelince hemen o is olsun yoksa duramiyorum fln boyle bi sacmalik duymamistim..
sizi madem seviyo, size ve isteklerinize biraz saygi duymasi gerekmez mi?
seven insan, ya birlikte olalim yada uzak olalim der mi?
adamin niyeti ortada bence..

ben sizleri yani olması gerekeni anladım.. peki ya ne dicem bana bu konuda akıl verin ne dicem kaybetme pahasınada olsa istemedigimi sölemem lazım ama nasıl ???????

hepimiz sevdigimiz insanla beraberken ozel seyler yasamak istemisizdir.
bu anormal bisey degil ama sevgilinizin davranisi cok yanlis.
istemiyorsaniz olay bitmistir.
sadece onu mutlu etmek icin birlikte olup daha sonra icten ice uzulecekseniz tabiki de birlikte olmayin.
sevgilinizi anlamis degilim.eger siz hic cinselligi yasamamis biri olsaydiniz sevgiliniz yine boyle zorlayacak miydi acaba?

ablasının evinde birlikte oluyorsunuz anladığım kadarıyla,peki ablası ne düşünüyor acaba

ben sizleri yani olması gerekeni anladım.. peki ya ne dicem bana bu konuda akıl verin ne dicem kaybetme pahasınada olsa istemedigimi sölemem lazım ama nasıl ???????

Düşündüm ve artık seninle birlikte olmak istemiyorum diyeceksin..

Bunun başka yolu yok

adaım gibi biliyorumki bu ilişki bitecek ama haklısınız sırf o mutlu olsun diye sahip oldugum degerlerden vazgecmemem lazım bugun akşam yarın ben gelemiyorumla konuyu acacam devamıda gelecek zaten neticeyi size mutlaka yarın yada gece bildirecem şans dileyin bana benim için aşkımdan vazgecmek kolay olmayacak ama bu türlüde canım daha yok yanıyor

eğer seninle sadece cinsellik için beraberse zaten birgün bitecek.en azından sen ağırlığını koy ve sen bitirmiş ol.yok gerçekten seviyor ve istiyorsada evlenir seninle

hiçbir zaman gerektiğinden fazla ödün verme.

O senin için ne gibi fedakarlık yapıyor ki? Bunu düşün.

sırf ihtiyacını gidermek için birlikte oluyor.Çünkü istemediğinde biticek diyorsun bu ilişki.

Ya evlenin ya da bitsin zaten.

bu sebepten ayrılırsa o adamdan hayır gelmez.

birini kaybetmemek için onunla birlikte olmak çok acayip geldi bana.
eğer aşıksan, evlilik olmaksızın cinsellik yaşamak sana ters değilse, içinden geçeni yaparsın. ama beni bırakmasın diye cinsellik yaşıyorsan bu kendini kullandırmak olur. o da senden yararlanır... iki kişinin karşılıklı isteğiyle olmalı.. evlenmeden yaşamak istemiyorsan bunu bu şekilde belirt. bi kaç kere oldu diye bundan sonra da olması şart değil..

Yazacaklarımı yazmışsın.
Ayrıca bu kişiyle daha onceden yaşanmış sonuçta. Birden geri çekmek de bana biraz evlenmek için zemin hazırlamak gibi geldi.

Adam başlarda evlenmek istemiş, siz geri çevirmişsiniz sonra da gidip bırlıkte olmuşsunuz ee tabı bırdaha evlılıkten laf etmez..
nasılsa alıcağını evlenmeden de almış ..
Ayrıca Bu sizin tercıhınız madem bırlıkte oldugunuz neden pısman oluyorsunuz tedırgınlık yasıyorsunuz
madem pişman olucaktınız o zaman neden bırlıkte oldunuz cocuk deılsınız sonucta değilmi..

Bu kadar bırlıktelık yasadıgınız ve asık oldugunuz ınsana artık evlenmek ıstedıgınızı soyleyememenız duygularınızı acıkca ıfade edememenızde tuhaf ..
zaten yaşanabılecek herseyı yasamıssınız neyden cekınıyorsunuz ki .

Konyu sonuna kadar okudum.Ama Ben bekarım hiç evlenmedim Ve düşüncem şöyle büyük konuşmayayım allah şaşırtmasın..Benim birrlikte olacağım adam ancak eşim olur.Önce resmi nikah sonrada dini nikahımı kıyarım ancak o şekilde cinsel birliktelik yaşarım.Çünkü evlilik olmadan cinsel birliktelik yaşamak aynı zamanda zina sayılıyor..Bence bunu yapmayın günah yanii.

Sizin yerinizde olsam En başında ona şunu söylerdim.Ben seni seviyorm ancak evlenmeden önce bu tarzda birşey yaşamak istemiyorum bunun günah olduğuna inanıyorum.Ayrıca kendimde vicdanı olarak bunu yaparsam rahat hissetmem kendimi demeliydinz.

Ama olsun bir hata yapmışsın her insan hata yapar fakat dediğim gibi ona vicdani olarak kendinizi rahatsız hissettiğinizi ve evlendiğinizde bunun olacağını söylemelisiniz.Bu arada evlilik konusunuda açın ama direkt değil illaki açılıyordur evlilik konusu 12.12.12 de mi evlensek vs. şakayla karışık sorun bakalım cvp ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…