bunuda söyledim istemiyorum demiştim tmm ozaman uzaktan sevelim birbirimizi dedi ama kolay kolay yanyana gelmeyelim cünkü ben seni seviyorum ve istiyorum bu anormal bişey değil dedi. razımısın uzaktan sevmeye demişti
Evlilik için erken ama birlikte olmak için erken değil.
Çok tezatlık var.
Kendini kullandırma.Olan olmuş.Evlilikle noktalansın.
nikah dışında herşeyi yaşamışsınız.
Evlen de kurtul bu ızdıraptan derim ben.
bunuda söyledim istemiyorum demiştim tmm ozaman uzaktan sevelim birbirimizi dedi ama kolay kolay yanyana gelmeyelim cünkü ben seni seviyorum ve istiyorum bu anormal bişey değil dedi. razımısın uzaktan sevmeye demişti
ben sizleri yani olması gerekeni anladım.. peki ya ne dicem bana bu konuda akıl verin ne dicem kaybetme pahasınada olsa istemedigimi sölemem lazım ama nasıl ???????
herkez aynı sabırda olacak diye bişey yok. o anne sen sensin. kendine yüklenme bence
ben sizleri yani olması gerekeni anladım.. peki ya ne dicem bana bu konuda akıl verin ne dicem kaybetme pahasınada olsa istemedigimi sölemem lazım ama nasıl ???????
adaım gibi biliyorumki bu ilişki bitecek ama haklısınız sırf o mutlu olsun diye sahip oldugum degerlerden vazgecmemem lazım bugun akşam yarın ben gelemiyorumla konuyu acacam devamıda gelecek zaten neticeyi size mutlaka yarın yada gece bildirecem şans dileyin bana benim için aşkımdan vazgecmek kolay olmayacak ama bu türlüde canım daha yok yanıyor
adaım gibi biliyorumki bu ilişki bitecek ama haklısınız sırf o mutlu olsun diye sahip oldugum degerlerden vazgecmemem lazım bugun akşam yarın ben gelemiyorumla konuyu acacam devamıda gelecek zaten neticeyi size mutlaka yarın yada gece bildirecem şans dileyin bana benim için aşkımdan vazgecmek kolay olmayacak ama bu türlüde canım daha yok yanıyor
kendini suçlu basit hissediyosun anlaşılan...
eh öyle hissetmen normal çünkü bizim kültürümüz bu "evlenemeden olmaz"....
sen zaten evlenip boşanmışsın kimse senden bekaret beklemez...
çok genişmişim gibi algılanmasını istemem...
bende evlenene kadar ilişkiye girmedim...
ama mutluysan güveniyorsan kendini kötü hissetmene gerek yok...
yok sadece onu elinde tutmak için yapıyorsan lütfen kullandırma kendini...
mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?