4 ay evli kaldım görücü usuluydusonrada hiç yasamadım taki buna kadar benim annemde dul ben hep annemin kızıyım derdim 30 senedir annem ayrı esinden ve evlenmedi hayatına kimseyi almadı ama ben annem gibi olamadım die aşkıma yenildim die acıdı canım
ewet sanırım öylee
ben bayanım gel evlenelim diyememkizamanında cok dile getirdi ben erken dedim sonrada sesi cıkmadı zaten bide bi kızı var
Erkek arkadaşınızı seviyor ve onunla beraber olmak istiyorsanız beraber olun ve keyfini yaşayın ama önce kafanızdaki ön yargılardan kurtulun,yoksa hem kendinize hem de ona eziyet edersiniz.
İkiniz de bir evlilik yaşamışsınız,çocuk değilsiniz,yetişkin insanlarsınız,ayrıca birbirinizi bu açıdan da tanımış olursunuz.
Bakdınız her şey yolunda evlenirsiniz..
Niye kendini teslim ettin,verdin gibi saçma sapan sorulara kendinizi maruz bırakmayın,ayrıca anneniz başka bir kişilik siz başka,o seveceği başka bir erkekle karşılaşmamış ve yaşamamış,normaldir.
Sizi seven ve sizin de sevdiğiniz bir erkek var hayatınızda,bunun kıymetini bilin ama size istemediğiniz hiç bir şeyi de yaşatmasına izin vermeyin.
bana hep dioki zorla hiç bişey yasamadık. daha önce yasadık simdi neden bu ön yargılar hiç yasaamamıs olsak haklısın dicem ama yasadık sende beni seviyorsun neden tek sorunumuz bu. daha önce yasanmıslık var die savunamıyorumki kendimi
bana hep dioki zorla hiç bişey yasamadık. daha önce yasadık simdi neden bu ön yargılar hiç yasaamamıs olsak haklısın dicem ama yasadık sende beni seviyorsun neden tek sorunumuz bu. daha önce yasanmıslık var die savunamıyorumki kendimi
ben bayanım gel evlenelim diyememkizamanında cok dile getirdi ben erken dedim sonrada sesi cıkmadı zaten bide bi kızı var
seni sevip sevmediği konusunda kararsızsın bence ,madem yalvar yakar geri döndü sevdim de birlikte oldum dedi ,sende duygularını açık et ,bende seni istiiyorum seviyorum ama kendimi kötü hissediyorum de ,bize anlattığın gibi anlat ona da ..
canm asıl mesele ne biliyomusun bu adam birlikte olmak istemediğindede yanında mı?
ne kadar zalimsin. aşk insanı esnek yapar ama kız seni dinlersen seklini bozar. bence şeklini bozması yönünde değil düzeltmesi yönünde yorum yapalım
Evlenmek istemiyor musun şu an onunla ?
Hem evlenmek istemeyip hem de sevgili olarak, ama birlikte olmadan devam etmek mi istediğin tam olarak?
bunu benden duymayı cok istiyor ama yapamıyorummm
zalimlik denmez gerçekçilik denir buna, biriyle ya birlikte olursun ya da olmazsın oluyosan hık mık demezsin, olmıcam diyosanda oturur konuşursun adam bizim bu ilişki nereye gidiyo nolucaz ona göre bi yol haritası çizelim dersin, bu çok komplike bi problem değil yani ne dertler var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?