Onu kaybetmek istemiyorum

karasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
26
0
36
Adana
MRB kızlar belki okuyunca içinizde bana kızacak olanlarda vardır ama aşk kavramını bilenlerden anlayıs bekliyorum ne olur yardım edin ben 1yıldır birine aşık oldum ikimizde evlenip bosanmız hayatın ne demek oldugunu bilen insanlarız bi iki defa birlikte olduk ama her olusumuzda benim canım cok acıdı sonra bi daha olmayacagını söledim cünkü kendimi sıradan bi kız gibi hissetmeye başladım ayrılıp barıstık bana beni gercekten sevdigini söylüo onu bilmem ama ben gercekten aşıgım ona benim seni istememi neden bukadar büyütüyorsun diyor uzun zamandır yasamadık beraberlik şimdilerde yine gündeme geldi ve ben napıcamı bilemiyorum kendisini bıraktıgımda yalvar yakar geri dönen bi insan ben 25 o 28 yasında. kızlar napıcam ben. herseye ragmen yaşamalımı yaşamamalımı bilemedim ama tek bildigim onu cok seviyorum ve kaybetmek gercekten istemiyorum napıcam ben

birini kaybetmemek için ne kadar esneyebilirsin?
cevabına göre yorum yapıcam

ben onu kaybetmemek için asla yapmam dedigim seyi yaptım onunla birlikte oldum... ben sevdigimi (herkes dahil buna) ailemde dahil kaybetmemek için canımdan gecebilecek kapasiteye sahibim

ciddi bir iliskimi bu bilemedim ki ben simdi..

ama neden kendini kötü hissediyorsun onunla birlikte olunca..?? iyi davranmiyor mu sana??

mutluysan bu durumdan devam et yani kötü olan bisey göremiyorum?? 2 birbirini seven insan?? yetiskin insansiniz sonucta??

ama huzursuz hissediyorsan birak.. bitir iliskiyi.. ??

bana sorarsan birlikte olmadan görüşmeye çalışın. bi süre buna ihtiyacım vardersin. durumunu anlatırsın. seni seviyos ahislerine saygı duyacaktır. bi insanı mutlu etmek için kendinden ödün verme derim. bi kere verirsen hep ister. görüşelim ama birlikte olmayalım bi süre bu şekilde devam edelim de. ayrıca seinin canın yanacağını bile bile hala ısrar eidyosa bence bencillik yapıyodur.

bana cok iyi davranıyor ama ben ayrıldıgım esim dısında kimseyle cisellik yasamadım uzak bi kavram yani bana iyi davranmamak değil aksine cok iyi davranıyor tek kavgamızda cinsellik ciddiyetine gelince ilk baslarda beni ailesiyle tanıstırmak için evlenmek için elinden geleni yaptıda ben erken demiştim yani evlilik düşüncesi ikimizdede var

bunuda söyledim istemiyorum demiştim tmm ozaman uzaktan sevelim birbirimizi dedi ama kolay kolay yanyana gelmeyelim cünkü ben seni seviyorum ve istiyorum bu anormal bişey değil dedi. razımısın uzaktan sevmeye demişti

yani sınırsız biz esnekliğin var, o zaman koyver gitsin

ne kadar zalimsin. aşk insanı esnek yapar ama kız seni dinlersen seklini bozar. bence şeklini bozması yönünde değil düzeltmesi yönünde yorum yapalım

bence arkadaşı hemen yargılamak yerine bi anlayalım isterseniz ,tutkulu bir aşk yaşıyor ,ve insan doğasında aşk ile beden teması gayet normal ,her insanın yaşaması olağan bir durum ,ten çekimi diye birşey var ve bunu kimse yadsıyamaz ,sevdiğiniz arzuladığınız biriyle ilişki yaşamanız kaçınılmaz ,ama sonrasında pişmanlık duyuyorsanız işte sorun burda ,ama bekar iki insanın yaşaması olağan normal bir durum diye düşünüyorum ..eğer sevgiliniz sizi sadece bu iş için kullanıyorsa yani siz bunun böyle olduğunu düşünüyorsanız ,basit bir olgu gibi görüp sadece ihtiyaç meselesi olarak düşünüyorsa karşı taraf o zaman durumunuzu bir gözden geçirin derim ,siz aşıksınız onun aşkından da eminseniz ve yaşadıklarınızdan pişmanlık duymayacaksanız normal..fakat fiziksel birliktelik yaşamadığınızda sizden ayrılmak istiyorsa yada aranızdaki mesafe artıyorsa kişinin amacı aşikar..sizde kaybetmek istemediğinizden bunu kabul ediyorsunuz ,işte bu da işin kabullenilmez yanı ...

bunuda söyledim istemiyorum demiştim tmm ozaman uzaktan sevelim birbirimizi dedi ama kolay kolay yanyana gelmeyelim cünkü ben seni seviyorum ve istiyorum bu anormal bişey değil dedi. razımısın uzaktan sevmeye demişti

doğru söylemiş. dürüstçe ifade etmiş. telefon denen ,msn denen bişey var. illa sizi birlikteliğe sevk edecek ortamlara dulunmak zorunda değilsizni. ha yapamam dersen başına gelene katlanacan sonrada istemiyom diye mızmızlanmayacan.

kac sene evli kaldin ki?? neden uzak bir kavram anlayamadim..

4 ay evli kaldım görücü usuluydu sonrada hiç yasamadım taki buna kadar benim annemde dul ben hep annemin kızıyım derdim 30 senedir annem ayrı esinden ve evlenmedi hayatına kimseyi almadı ama ben annem gibi olamadım die aşkıma yenildim die acıdı canım

madem evlilik için şartlar uygun ne diye hemen tekrar birliketilk yaşıyosun. ona bi kere kendini teslim etmişisn. tadına varmış her fırsatta ister.

İstemediğiniz bir şeyi zorla yapmayın,erkek arkadaşınız bunu anlamalı..

Ancak bana siz de istiyor ama evli olmadığınız için kendinizi kötü hissediyor gibi geldiniz ,doğru mu??

cinsellikten mi korkuyorsun sen?? :S korkun tam olarak ne yani?? seni kullanip atmasi mi?

canim demek istedigim su.. ona güvenmiyorsan eger böyle hissediyorsan seni kullanip atacak diye onunla birlikte olma

arkadaşım muhtemelen cinsel konuda rahat davranmanızın sebebi daha önce evlenmeniz olabilir.. ama dediğiniz gibi içiniz rahat değilse yapmamaya çalışın.. anladığım kadarıyla evlilik konusunda size değer vermediğini düşünüyorsunuz.. ama acele etmeyin bence.. evlilik en iyi siz bilirsiniz ki zor bi iş.. belki arkadaşınız da korkuyordur...

herkez aynı sabırda olacak diye bişey yok. o anne sen sensin. kendine yüklenme bence

bunuda denedim acaba sadece cinsel bi obje olarakmı görüo beni dedim bıraktım ayrıldım yalvar yakar döndü onada söledim bunu beni sadece bi obje olarak görüosun dedim bagırdı allah belamı versin sevdim ben seni dedi sevdimde yasadım ne yasadıysam dedi ayrı kalmamıza dayanamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…