bana sorarsan birlikte olmadan görüşmeye çalışın. bi süre buna ihtiyacım vardersin. durumunu anlatırsın. seni seviyos ahislerine saygı duyacaktır. bi insanı mutlu etmek için kendinden ödün verme derim. bi kere verirsen hep ister. görüşelim ama birlikte olmayalım bi süre bu şekilde devam edelim de. ayrıca seinin canın yanacağını bile bile hala ısrar eidyosa bence bencillik yapıyodur.
yani sınırsız biz esnekliğin var, o zaman koyver gitsin
bunuda söyledim istemiyorum demiştim tmm ozaman uzaktan sevelim birbirimizi dedi ama kolay kolay yanyana gelmeyelim cünkü ben seni seviyorum ve istiyorum bu anormal bişey değil dedi. razımısın uzaktan sevmeye demişti
kac sene evli kaldin ki?? neden uzak bir kavram anlayamadim..
bana cok iyi davranıyor ama ben ayrıldıgım esim dısında kimseyle cisellik yasamadım uzak bi kavram yani bana iyi davranmamak değil aksine cok iyi davranıyor tek kavgamızda cinsellik ciddiyetine gelince ilk baslarda beni ailesiyle tanıstırmak için evlenmek için elinden geleni yaptıda ben erken demiştim yani evlilik düşüncesi ikimizdede var
4 ay evli kaldım görücü usuluydusonrada hiç yasamadım taki buna kadar benim annemde dul ben hep annemin kızıyım derdim 30 senedir annem ayrı esinden ve evlenmedi hayatına kimseyi almadı ama ben annem gibi olamadım die aşkıma yenildim die acıdı canım
İstemediğiniz bir şeyi zorla yapmayın,erkek arkadaşınız bunu anlamalı..
Ancak bana siz de istiyor ama evli olmadığınız için kendinizi kötü hissediyor gibi geldiniz ,doğru mu??
4 ay evli kaldım görücü usuluydusonrada hiç yasamadım taki buna kadar benim annemde dul ben hep annemin kızıyım derdim 30 senedir annem ayrı esinden ve evlenmedi hayatına kimseyi almadı ama ben annem gibi olamadım die aşkıma yenildim die acıdı canım
bence arkadaşı hemen yargılamak yerine bi anlayalım isterseniz ,tutkulu bir aşk yaşıyor ,ve insan doğasında aşk ile beden teması gayet normal ,her insanın yaşaması olağan bir durum ,ten çekimi diye birşey var ve bunu kimse yadsıyamaz ,sevdiğiniz arzuladığınız biriyle ilişki yaşamanız kaçınılmaz ,ama sonrasında pişmanlık duyuyorsanız işte sorun burda ,ama bekar iki insanın yaşaması olağan normal bir durum diye düşünüyorum ..eğer sevgiliniz sizi sadece bu iş için kullanıyorsa yani siz bunun böyle olduğunu düşünüyorsanız ,basit bir olgu gibi görüp sadece ihtiyaç meselesi olarak düşünüyorsa karşı taraf o zaman durumunuzu bir gözden geçirin derim ,siz aşıksınız onun aşkından da eminseniz ve yaşadıklarınızdan pişmanlık duymayacaksanız normal..fakat fiziksel birliktelik yaşamadığınızda sizden ayrılmak istiyorsa yada aranızdaki mesafe artıyorsa kişinin amacı aşikar..sizde kaybetmek istemediğinizden bunu kabul ediyorsunuz ,işte bu da işin kabullenilmez yanı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?