bu mümkün değil erkekten yol haritası istersen ozaman evlenme meraklısı diye kılıfta giydirebilir bu berbat bişey olsa gerek
hayır madem bukadar derin bi ilişki ben istiyorum artık evlenmeyi ama o( sessiz sedasız konusu bile gelmio
ewet birlikte olmadan önce
ben onu kaybetmemek için asla yapmam dedigim seyi yaptım onunla birlikte oldum... ben sevdigimi (herkes dahil buna) ailemde dahil kaybetmemek için canımdan gecebilecek kapasiteye sahibim
Birşey yapıyorsan arkasında duracaksın; pişman olacağın şeyi yapmayacaksın... Bu kadar basit bu. Düz mantık.
Yalnız; belki kırılacaksınız söylediğime ama ben bu forumda herkesi arkadaşım gibi görüyorum, doğru bildiğimden şaşmıyorum, bir arkadaşım gelip bana bunu söyleseydi aynısını ona da söylerdim.
Bir erkeği kaybetmemek icin onunla birlikte olan kadın kaybetmeye mahkumdur. 1-0 geriden başlar ilişkiye....
Ben de eşimi herşeyi silecek kadar cok seviyorum. Hastalık derecesinde bağlıyım ona. Ama onu kaybetmemek icin bazı prensiplerimden ödün vermem. Herşeyin bir sınırı var. Eğer sınırı aşarsam da pişman olmam.
bende bu yola çıkacak bişey yazdım adım zalim oldu
Peki arkadaslar simdi cıkmam lazım kesinlikle birlikte olmıcam ve kaybetme pahasınada olsa sölücem bunu ona cıkan sonucuda size yazıcam..... Ara sıra gelip yazcam evde misafir cok siz görüşlerinizi esirgemeyin hepinize cok teşekkür ederim
zalimlik denmez gerçekçilik denir buna, biriyle ya birlikte olursun ya da olmazsın oluyosan hık mık demezsin, olmıcam diyosanda oturur konuşursun adam bizim bu ilişki nereye gidiyo nolucaz ona göre bi yol haritası çizelim dersin, bu çok komplike bi problem değil yani ne dertler var burda
Peki arkadaslar simdi cıkmam lazım kesinlikle birlikte olmıcam ve kaybetme pahasınada olsa sölücem bunu ona cıkan sonucuda size yazıcam..... Ara sıra gelip yazcam evde misafir cok siz görüşlerinizi esirgemeyin hepinize cok teşekkür ederim
yok kız ben sadece aşağıdaki ilk yorumun için zalimce demiştim. yoksa aynı noktadayızbende bu yola çıkacak bişey yazdım adım zalim oldu
hoşçakal...bedenin kimsenin malı değil, sende kimsenin cariyesi değilsin unutma, birlikte olmak istersen olursun, istemezsende adama açık açık söylersin, erkekler açık açık söyleneni bile anlamıyolar çoğu zaman söylemezsen hiç bilemez yorumlayamaz
yani sınırsız biz esnekliğin var, o zaman koyver gitsin
evet haklısın çünkü sen mantıklarınla hareket ediyosnun o ise kör kütük aşık ama adam acaba uçkuru içinmi birlikte diye kafası karışık. keşke başta birlikte ollmasaymış ama bence şimdi yapması gereken birlikte olmadan bu ilişkiyi devam ettirip evlilikle noktalandırması
güzelcim bizde kör kütük aşık olduk hatta kendi adıma hala öyleyim, 9.senesine girmiş bi ilişkiyi Allah nasip ederse Temmuzda evlilikle neticelendiricez, bendede libido var sevgilimdede, ama ben açık açık bu konuda çok tutucu olmadığımı ama evlenmeden olursa içimin rahat olmıcanı söyledim, oda bana bu konudaki kararı bayanın vereceğini ne karar verirsem ona uyacağını söyledi, seven adam seninle birlikte olmayıda bilir ama istemiyosan alnından öpmeyide bilir, hepinizi seviyorum kırıcı konuştuysam özür dilerim
4 ay evli kaldım görücü usuluydusonrada hiç yasamadım taki buna kadar benim annemde dul ben hep annemin kızıyım derdim 30 senedir annem ayrı esinden ve evlenmedi hayatına kimseyi almadı ama ben annem gibi olamadım die aşkıma yenildim die acıdı canım
sen 25 yaşındasın ama annen 30 yıldır ayrımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?