Onu kaybettim :'(

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
1 saat önce canimdan cok sevdigim sevgilim, uzaktanda olsa yürütmeye calistigimiz 1.5 sene boyunca onu mutlu etmek icin elimden gelen herseyi yaptigim kisi, seni seviyorum ama eskisi gibi degil dedi ve iliskimizi bitirdi.

Kendimi cok kötü hissediyorum, ilk ayriligimiz degildi belki ama ya bidaha bana dönmezse diye cok korkuyorum. Herseyimi vermistim ona, bu kadar kolay sildi beni.

madem herşeyini verdin, çok seviyosun inşallah döner sana geri.. ama bana kendini çok ezdiriyomuşsun gibi geldi. ezdirme kendini..

Bence siz hiç bi şekilde barışmak yada dönmesi için bi çaba içine girmeyin. Erkeklerde zaman zaman böyle düşünceler olabiliyor ve kaybettikten sonra anlıyorlar. Bence siz değil de o sizi kaybetmiş siz bu kadar severken sizin onu kaybetmeniz söz konusu değil. İçiniz rahat olsun eğer dönmezse zaten gerçekten sevmemiştir ve sevmeyen bi insanla boşa vakit harcamaktansa ayrılmak en doğrusu. Umarım bu süre zarfında daha iyi düşüneceksin ve asla kendini suçlama neden sevmiyor gibi kelimeler kullanma canım..:85:

aptal asik rolune ben düstüm ne dediyse yaptim
gecen senede terk etmisti beni 3 gün sonra dayanamadi aradi ama bilmiyorum bu kez baska gibi

böyle bi itirafta bulunmuşsa bence geri dönse bile nasıl olur düşünsene? sürekli aklında soru işareti olr bni eskisi gibi seviyomu diye? yani bi kere böyle söylemekle ilişkiyi temelden sarsmış..temeli sağlam olmayan bi ilişkide yürüse yürüse nereye kadar yürür..bi yerde elbet çöker..zor bi durum canım ama Allah sana seni bütün yüreğiyle seven birini nasip eder inşallah..

erkekler işte...

bunu yapan bir erkek bence deger vermiyrdur artık

sana deger vermeyen durmadan ayrılıp barısan biri ve boyle bir ilişki ne kadar saglıklı sence?

unutmaya calısırdım yerinde olsam

evet cok zor ama inan uzun surmuyor.. bikaç ay aglıyorsun belkii eninde sonunda alnında yazılı olan seni anlayan deger veren mukemmel erkek karsına cıkıyor

degmeyen biri için uzme kendini

herşeyimi verdim derken ? kaç yaşındasın sen

Canım bence hiç üzme kendini. Çok iyi anlıyorum seni ama kendini ezdirme hiç bir zaman ve barışmak içinde hiç bir şekilde çaba sarfetme. Unutma kaçan kovalanır. Eğer sana geri dönmüyorsa zaten seni hiç haketmemiştir üzülmeye değmezz...

ilk ayrılan sen değilsin .. sen onu kaybettiysen o da seni kaybetti eşitsiniz.
belki canını çok yakyı ama 1.5 yıl az bi zaman değil .. geri gelse de bazı şeylerden sonra eskisi gibi olmuyor kanımca.
ayrılığa alışmak çok zor ama şöyle düşün.. artık kavga edeceğin biri yok ..
onu sevmekte ısrarcıysan eğer uzaktan da sevebilirsin..
madem sevmiyormuş eskisi gibi sen de bir daha arama da sorma da. sonuçta ona hiçbir kelliğin yok.
tabiki ayrılık aşamasını atlatman zaman alacak onu silmeyeceksin unutmayacaksın ama zamanla sadece üzeri kapanacak emin ol..
sorunlarınız başka neydi bilmiyorum ama adam akıllı bi ilişki yaşamak çok zor oldu artık..
sen onun üzerine düşmezsen o seni merak eder sana bi şekilde ulaşır..

herşey olacağına varıyor kimseyi döndüremiyorsun yolundan aklına koyduysa ayrılıgı gider erkek milleti sanmıyorum ki geri gelsin. üzülme tatlım

benim 2.5 senelik ilişkim bitti.. ne kadar çok sevseniz de anlaşmazlık çok olunca bitirmek zorunda kalıyorsunuz (hoş ben istemedim yine bitirmeyi ama ..) tekrar geri dönüşü olmicak şekilde bitti ve ben şu anda birdaha hiç kimse olmicakmış gibi hissediyorum çünkü ona güvendiğim kadar kimseye güvenmedim sevmedim.. sizin durumuzda arkadaşım bi anlık bi duygu karmaşasına girmiş gibi geliyo erkek arkadaşınız aileyle zorla tanışmadıktan sonra o kadar kolay bitmez.. söylediği sözün farkına varıp geri dönücektir.. bu evrede fazla sıkmamaya çalışın kaçan balık kovalanır bu hep böyle kıymet bilmyi kovalayınca anlıyorlar malesef..

Şükür ki herkes yaşıyormuş

Kaybettim deyince biri öldü sandım açıkcası.

Valla bende öyle sandım zeynep
canım yaşın küçük daha bu kadar hırpalama kendini herşey olacağına varır

İşin kötüsü ben kafayı askerlikle bozalı.

Korkuyla açtım konuyu birinin sevgilisi şehit oldu sandım nasıl güm güm attı yüreğim canım.

Ölümden başka herşeye çare var herşeye çözüm bulunur bencede herşey olacağına varır

Boşver tatlım arama hiç arama başka şeylerle uğraş emin ol o arayacaktır eğer aramazsa zaten üzülecek hiçbirşey yoktur. Daha çok gençsin karşına kimler çıkacak hiç merak etme yaşamana bak hayatınn en güzl yaşları

baristik kizlar
gece telefonum kapaliydi aramis ulasamayinca merak etmis mesaj atmis
sabah konustuk uzak oldugumuz icin benim daha fazla üzülmemi istememis ondan ayrilmis

herseyini verince onlar icin gitmesi daha kolay oluyo canim
sanirim marifet verebildigince az vermekte
güzelim sen onu bosver zirt pirt terkeden adamdan zaten gelecek beklenmez allah daha hayirli birini cikartir ins karsina

brışmışsınız hayırlı olsun ne diyim umarım ayrılmassınız demekki seviyor ki dayanamadı sevmeseydi arkasına bile bakmazdı

ahh bu erkekler ...kadın milletini çözmek zor derler ama ,tam tersı erkek mılletıne hıc aklım fıkrim ermez oldu .kacarsın naz yaparsın ,ılk baslarda hersey ıyıdır .sureklı kovalarlar ılgı duyarlar kacıyorsun yaa,sonra bı bakmıssın ayrılırlar .sebeb nedır ,senın kaprıslerınden bıktım cekemıyorum yoruldum artık derler bır gıderler bır gıderler ...

bu durumun tam tersı olarak da ,herseyını verırsın kendınden cok fazla taviz verırsın ,ugruna edemeyecegın fedakarlık kalmaz .bu sefer de kıymat bılmeyıp senden sıkılırlar .sımarırlar terkederler .erkek mılletını cozmek gercekten zor .

barısmıssınız cok sevındım sızın adınıza ama ,bu mutlulugunuz acaba kac gun surecek merakta ettım dogrusu .cunku;sureklı ayrılıp barısılan ılıskıden artık bır hayır gelmıyor .ben de sızınle aynı tarıhte ayrıldım ve aynı tarıhler de barısmısız sevındım dıyebılırmıyım malesef sevıncım kursagımda kaldı .cunku sureklı ayrılıp barısıyoruz .ne olucak bu halımız ben de bılmıyorum .hıc bır sorunumuzu bır turlu duzene oturtamadık .duzenlı gıden tek sey var oda;hafta da bır ayrılıp barısmamız .gulıyım mı aglıyım mı bılemedım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…