Onu kaybettim :'(

ahh bu erkekler ...kadın milletini çözmek zor derler ama ,tam tersı erkek mılletıne hıc aklım fıkrim ermez oldu .kacarsın naz yaparsın ,ılk baslarda hersey ıyıdır .sureklı kovalarlar ılgı duyarlar kacıyorsun yaa,sonra bı bakmıssın ayrılırlar .sebeb nedır ,senın kaprıslerınden bıktım cekemıyorum yoruldum artık derler bır gıderler bır gıderler ...

bu durumun tam tersı olarak da ,herseyını verırsın kendınden cok fazla taviz verırsın ,ugruna edemeyecegın fedakarlık kalmaz .bu sefer de kıymat bılmeyıp senden sıkılırlar .sımarırlar terkederler .erkek mılletını cozmek gercekten zor .

barısmıssınız cok sevındım sızın adınıza ama ,bu mutlulugunuz acaba kac gun surecek merakta ettım dogrusu .cunku;sureklı ayrılıp barısılan ılıskıden artık bır hayır gelmıyor .ben de sızınle aynı tarıhte ayrıldım ve aynı tarıhler de barısmısız:9: sevındım dıyebılırmıyım malesef sevıncım kursagımda kaldı .cunku sureklı ayrılıp barısıyoruz .ne olucak bu halımız ben de bılmıyorum .hıc bır sorunumuzu bır turlu duzene oturtamadık .duzenlı gıden tek sey var oda;hafta da bır ayrılıp barısmamız .gulıyım mı aglıyım mı bılemedım .
daha öncede bir kere ayrilmistik 17 saat sürmüstü :1:
ben yurtdisindayim o türkiyede senede 1 kez görüsebiliyoruz ama yinede iyi bir iiliski diyebilirim
bu sefer degerimi anlamis bidaha ayrilmaz insallah :69:
telefonumu kapattim ulasamayinca merak etmis

ben hep diyorum erkekler kadar acımasızı yok,,
eskisi gibi sevmiyorum diyerek,arkalarını dönüp gidiyorlar,tecrübeyle sabittir...yazıklar olsun böyle yapanlara...
güçlü olup dönse bile kabul etmeyeceğiz en doğrusu bu...

daha genceciksin ya, boşver, üzme kendini, salla gitsin, ayrılacaksa ayrılsın, her şeyden herkesten önce "sen" önemlisin.

Son düzenleme:
Back
X