Onu nasıl affedebilirim ki

Senin eşinde iş yok. Karakter sahibi, dik duruşlu bir erkek olsa evvela kişilik haklarına tecavüz ettirmez.
Sonrasında senin şu yaptıkların için sana mahkemeyi gösterirdi.

Bi de çıkmış kızla konuş diye masumiyetini ispatlamaya calışmış , iyice küçülmüş.

Bu adam ya çok çirkin ya çok ciddi bir kusur ya da hata sahibi.. Yoksa sizi niye çeksin ?

başlığı okudum yine bir aldatma vakası diye üzülürken yazdıklarını okudum kahkahayı patlattım. Yahu ne var bunda ?? insanlar nelerle uğraşıyor böyle bir konuyu derdim var deyip açıyorsunuz ya pes..

Çok büyütmüssün. Adam mutlaka hatırlıyordur cnm ama aralarında bişey olduğuhu sanmıyorm yazık adama bee

Iki defa okudum. Gerçekten eşinizin sabrına hayran kaldım. Bir başkası olsa kıyameti koparabilirdi bu verdiğiniz abartılı tepki karşısında.

Eşinizin o kadına verdiği cevap gayet sınırlı.
Yazık ediyorsunuz ilişkinize.

Sanıyor musunuz ki gün içinde hiç bir kadınla merhabalasmiyor ?
Insan parkta bahçede gördüğü kişiye bile bazen sorular soruyor,muhabbet edebiliyor.

Ne diyeceğimi bilemedim.
Burada sıkıntı olabilecek tek şey gizli hesap açması ama bu şekilde tepkinizi gördükçe gayet normal bu yaptığı diyorum.

Aşırı kiskancsiniz hem de çok. Bu size zarar vermiyor mu ?

Fake olmasını istediğim konulardan biri.

Bu kıskançlık durumu elde olmayan bir şeymiş . Bu yüzden çok net çizgilerle yazmak istemiyorum ama lütfen terapiye gidin, yuvanizi rahatlatır.

Eğer daha onc e aldatma durumu yasamadiysaniz, güvensizlik vermediyse bu yazdığınız gerçekten çok çok abarti

Cok hastalıklı bir ruh hali.. Asıl vahim olan kendnizi hala haklı görüşünüz.Acınası..Eşiniz cok seviyor sanırım sizi,ben eşinizin yerinde olsam büyük tepkiler verirdim

BACIM az mantıklı ol, az sakin ol... bu yüzden es ile tartisilir mi ya??

Allah kocana hem sabır hemde akıl fikir versin..çekilmez bir kadınsın. :KK62:

bu hesapları evliyken mi açmış
Evet

Bu neyin kafası bence siz hastasiniz
Sizsiniz hasta

o bulduğunuz hesaplardan kadına yazsaydınız keşke cevaba göre aralarındaki ilişkiyi anlayabilirdiniz. Sadece iş için olma ihtimali yüksek ama senden gizlemesi düşündürücü.
Yazacağım zaten hem de mail hesabına
once gercek misin sen diye sormak istiyorum..
cidden gercek misin ya?
evlat olsa sevilmeyecek kadin tipisin bu ne ya..adam senin tapulu malin mi? esin diye is ile ilgili kimseyle gorusemeyecek mi?
golgesi misin surekli takip altinda..valla cok sIkici cok.
evet abartiyorsun.
hatta abarmanin mokunu cikarip ustune tuy dikmissin kusura bakma.
Başka bir şehirden hayatımızda hiçbir yeri olmayan bir kadınla muhattap olması normal yani?
Cidden abartmissin adam ne yapmis ben anlamadim, hani yazismada ne var ? yazismanin neresinden kocanin seni aldattigini falan dusundun ? Adam senle evlendi diye disi sinege selam vermeyecek mi ?
Guvenim yerle bir oldu falan bunlar cok buyuk laflar, adam hicbirsey yapmamis, bir kariyer sitesi birde sosyal medya sitesinde toplam 5 arkadasi var adam aktif bile degilmis hesaplarinda topu topu bir kadinla yazismis belki eskiden taniyordur, belki bir is baglantisidir nedir bu zihniyet anlamiyorum ki. O kadar da guvenin yoksa zaten nasil evlendin ki bu adamla, sirf bu abartili davranislar ve tepkiler yuzunden adamlar en ufak seyleri gizli yapiyorlar bence hos anlattiginiz seyde gizleyecek birsey de yok bence. Adam gizli bir sey yaoacak olsa senin bildigin sifreyi mi koyar sence o hesaba.
Evet aynı sektördeler ama farklı şehirlerde ve iş arkadaşlığı yok ortada eşim bayan iş arkadaşlarıyla bile öyle sohbet etmeyen biri kalkmış elin kızına mesaj yazıyo

Siz bununla ilgili kıyamet kopardım derken ciddi misiniz anlayamadım. İşle ilgili yazışmışlar hem de geçen sene ve silmeyi unutmuştur. Konuşmaya bile değmezken kavga etmişsiniz. Allah eşinize sabır versin gerçekten çekilmez bir insansınız bence.

abartmıyorsun abartamanın dibine vurmuşsun ..
ne var bunda yahu.. bir site tavsiye etmiş kız eşinde tşk etmiş.. yatakta yakalamışsın gibi neyi affedemiyorsun anlamadım..

canım bana ufak bi sorun gibi geldi benim yaşadıklarımdan heralde sinirlenme sakin ol önce konuşmamazlık sakın yapma olay büyüdükçe büyür seni çok iyi anlıyorum kadın kadından anlar :) olay büyür daha kötü olursunuz eşinin huyunu bilmiyorum ama oda mevzuyu uzatmadan kapatmışken kapatın bidaha aynısını yaparsa ki yapmaz sanırım bundan sonra bir ders olmuştur ona sinrilenme sakın konuş küsme iyi olmaz sonu
Tşk ederim yorumun için

ben eşinin yerinde olsam konu sahibini affetmem asıl.. yaptığı terbiyesizliğe bak.. sen beni neyle itham ediyorsun deyip yüzüne bakmazdım ki.. birde gizli gizli mail okuma olayı var..
Siz bununla ilgili kıyamet kopardım derken ciddi misiniz anlayamadım. İşle ilgili yazışmışlar hem de geçen sene ve silmeyi unutmuştur. Konuşmaya bile değmezken kavga etmişsiniz. Allah eşinize sabır versin gerçekten çekilmez bir insansınız bence.

Acaba ben mi anlatamıyorum?
Bakın sorun ettiğim şey kızın eşime site tavsiye etmesi değil. Eşim kızı nereden tanıyor belli değil aralarında nasıl bir muhabbet var belli değil yahu iş arkadaşı olsa anlarım akraba olsa anlarım ne olduğu belirsiz bi kızı nerden bulmuş da muhattap olmuş??? Sorun bu

Bu arada o işle ilgili olan siteden de onlarca kızın profilini görüntülemiş ve bu kızlardan yüzde doksanı farklı şehirlerden bu da mı normal arkadaşlar? aklıma geldiğinde midem bulanıyor neden başka kızlara bakma gereği duydu ki neden

bir konuda daha yazmıştım,evrene ne mesaj veriyorsan,bu mesajı ergeç alıp,gereğiyle sana geri postalar....sen hiçbirşey yokken adamı aldatma imasıyla,boğmaya başladın,evren kayıtsız kalmaz....

Tşk ederim yorumun için

Acaba ben mi anlatamıyorum?
Bakın sorun ettiğim şey kızın eşime site tavsiye etmesi değil. Eşim kızı nereden tanıyor belli değil aralarında nasıl bir muhabbet var belli değil yahu iş arkadaşı olsa anlarım akraba olsa anlarım ne olduğu belirsiz bi kızı nerden bulmuş da muhattap olmuş??? Sorun bu

yoo ben gayet iyi anladım..
iş ile ilgili sitelerde ille insanların birbirini tanıyor olması gerekmez birbirine yardımcı olmak için..
kızın ne olduğu belirsiz olduğunuda sanmıyorum .. hatta evli bile olabilir.. bu bir sosyal ortamda tanımadığın birine yardım etmeye engel değildir..

Bir de şöyle düşünün bu hesapları kullanmıyorum diyor bana ve ne olduğu belli olmayan bir kıza mesaj atıyor bunun bir önemi yok mu

Evet önemi yok
İnsanlar iş için karşı cinsle görüşebilirler
Kullandığı her hesabı size bildirmek zorunda da değil eşiniz
O sizin köleniz değil, azıcık nefes aldırın şu adamlara
Ha çok prensipli, ilkeli iseniz hemen boşanın bu adamdan
Bir şey olduğuna inanıyorsanız, birlikte yaşamanız da abes
Boşanmayacaksanız da boşuna sorun yaratmayın

Yine de anlamadan dinlemeden eşinize yüklenmeyin
Kötü birşey olsa o mesajıda göremezdin
Biraz daha mantıklı hareket etmenizde fayda var

yoo ben gayet iyi anladım..
iş ile ilgili sitelerde ille insanların birbirini tanıyor olması gerekmez birbirine yardımcı olmak için..
kızın ne olduğu belirsiz olduğunuda sanmıyorum .. hatta evli bile olabilir.. bu bir sosyal ortamda tanımadığın birine yardım etmeye engel değildir..
Ortada bir yardım yok aslında kız muhabbet amaçlı mrb nasılsınız falan demiş site bahane ama bu tahmin çünkü kızın mesajı yok silinmiş.
Eşimde cevap vermiş ilgi ve alakası için!

Evet önemi yok
İnsanlar iş için karşı cinsle görüşebilirler
Kullandığı her hesabı size bildirmek zorunda da değil eşiniz
O sizin köleniz değil, azıcık nefes aldırın şu adamlara
Ha çok prensipli, ilkeli iseniz hemen boşanın bu adamdan
Bir şey olduğuna inanıyorsanız, birlikte yaşamanız da abes
Boşanmayacaksanız da boşuna sorun yaratmayın
İş için görüşmemiş ki muhabbet etmiş ki kızda bu bahaneyle site tavsiye etmiş.bu arada evet iş için karşı cinsle tabi görüşebilir mesela iş arkadaşı ile ama bu kız kim.
Bir şey olduğunu sanmıyorum ama bi beğenme olabilir mi diye kendi kendimi yiyorum

Back
X