- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 902
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bence oldukça net her şey. Söylemiş benden bişey umma diye. En fazla yaşayacağı cinselliktir daha ötesi çıkmaz bu adamdan.Merhaba arkadaşlar 2 aydır tanıştığım bir bey var ve bu beyle 4 kez görüştük kendisinden iyi elektrik alıyorum ama evlilikten sohbet açılınca evlenmeyi düşünmediğini söyledi bende evlenmeyi düşünmediğimi söyledim ve o bana hiç mi düşünmüyorsun dedi karşındakine bağlı deyince ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi.En son pazar görüştük ve gayet hoş vakit geçiriyoruz yemek yedik hesapları hep o ödedi bende teklif etmeme rağmen kabul etmedi benim istediklerimi yapıyor yani benim tercihlerimi ama flört durumunda gibiyiz gün içi mesajlaşmıyoruz yazmıyor o yazmayınca bende yazmıyorum sizce ne kadar daha süre bekleyeyim bir şeylerin netleşmesi için yoksa zamana mı bırakayım fikirlerinizi istiyorum
Bence oldukça net her şey. Söylemiş benden bişey umma diye. En fazla yaşayacağı cinselliktir daha ötesi çıkmaz bu adamdan.
Bu devirde böyle açık konuşan erkek kişisi bulmak da iyi bir şey bence, amaç belli ötesini bekleme.
*Şuanlık ..İşin tuhafı cinsellik için yaklaşımı olmaması
Avını bekleyen arizona kertenkelesini biliyor musun sen?İşin tuhafı cinsellik için yaklaşımı olmaması
Flörtözle bu sohbetler acıldıgında evlilige dört nala kosanı görmedim hic..evlilikten sohbet açılınca evlenmeyi düşünmediğini söyle
*Şuanlık ..
Avını bekleyen arizona kertenkelesini biliyor musun sen?
Flörtözle bu sohbetler acıldıgında evlilige dört nala kosanı görmedim hic..
Ben eşimle 4 sene evlilik konusmadım? 4 senelik ilişkimizde doya doya sevgililigi yasamakla mesgulduk.
İlgisi olsa duramaz gün icinde de yazar cizerdi.Zamana bırakın ama her zamanda musait olmayın cekin kendinizi.
Bu tip erkekler cinsellikte ilk adımı atmaz, sizden bekler siz de zannediyorsunuz ki amacı o değil.
Aslında sorumluluk almamak için bir taktik, ilk adım istek sizden gelecek.
Ama dürüstlüğü güzel, açık sözlü olması.
Eğer tabulariniz yoksa ve tek eşlilik kabul ediyorsa keyfini çıkarın.
Ama kendinizi de olmayacak hayallere kaptırmayın, bağlamayın fazla, sonra gelip burada ağlarsınız biz de biz demiştik deriz
Evlilik aceleniz yoksa ve adam evlenmek istemezse vaktim boşa gitti diye uzulmeyecekseniz güzel vakit geciriyorsaniz devam edin. Ama evlilik umuduyla belki ister diye yaninda kaliyorsaniz uzatmaya gerek yok gibi gorunuyor.
Ben gorur gormez evlilik dusunuyorum diyen tiplerdense evlilik dusunmeyenini tercih ederdim.
Ürkütmek istemiyor şu an içinİşin tuhafı cinsellik için yaklaşımı olmaması
Ürkütmek istemiyor şu an için.
Bütün bunlara ek olarak birden adamın başkasıyla görüştüğünü, birinden hoşlandığını görürsen de yıkılmaBu tip erkekler cinsellikte ilk adımı atmaz, sizden bekler siz de zannediyorsunuz ki amacı o değil.
Aslında sorumluluk almamak için bir taktik, ilk adım istek sizden gelecek.
Ama dürüstlüğü güzel, açık sözlü olması.
Eğer tabulariniz yoksa ve tek eşlilik kabul ediyorsa keyfini çıkarın.
Ama kendinizi de olmayacak hayallere kaptırmayın, bağlamayın fazla, sonra gelip burada ağlarsınız biz de biz demiştik deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?