Onu nasıl etkilerim

Adam,sadece hafta sonları ve kısa kaçamaklar için iyi olduğunu söylüyor.
Sevişirim,gezerim eglenirim günün sonunda da herkes kendi yoluna baksın diyorsan ; o adam işte bu adam.
Evim Barkım olsun,düzen,nizam aile diyorsan ; işte o adam bu adam değil.
Bunu nasıl anlamadın ki ?

siz kaç yaşındasınız karşınızdaki kaç yaşında zaten ilk aylarda evlenme niyetini belirtmek bana saçma geliyor yani benim sana aşığım annemin gelini olacaksın evlenecez diyen sevgilim beni aldatmıştı. Sonrasında askere gitmeden ciddi birşey düşünmem evlenmem evlenmek saçma diyen sevgilimle 3 yıldır evliyiz. yani zamana bırakmak gerekiyor bazı şeyleri yaşınız kaç o sebeple sordum anın tadını çıkartın. Cinsellik konusunda da istemiyorsanız eğer kesinlikle yaşamayın niyeti o da olabilir.

Bende buluşmaya aracımla gidiyorum aracı yok bu kadar maddi bakmadım bi buluşmada bende ödedim yine öderim o kadar düşünebiliyorum

Şu an hoş vakit geçiriyorum ama bağlanmamaya dikkat ediyorum ve açıkçası beğeniyorum hemen elemek istemem zaman diye düşünüyorum şu ana kadar ters bi durumu yok ama yazmaması gıcık ediyor

25 şubat 2022 Sırtlan erkek konunuzda bekaretin sizin için önemli olduğunu ,evlenmek istediğinizi söylemiştiniz.

Fikirleriniz halen aynı ise, bu adamı beklemeniz sonucu değiştirmeyecektir. Adam evlenmeyi istemediğini söylemiş , inanıp inanmamak size kalmış.

Yaşa çok takmıyorum sadece fikir istedim acelem yok anın keyfini çıkarıyorum

Ben zarar göreceğimi düşündüğüm için bekaret önemli ama uyum da önemli fikiri değişirmi merak ediyorum tabi

Bişeyin netleşmesini beklemeyin zaten net bir ilişkiniz olsun istese baştan evlenmeyi düşünmüyorum demez. Evlilik nedir aşk bağlılık sadakat… Evlenmeyi düşünmüyorsa bağlılık sadakat falan da barındırmıyor sonuç olarak. Özetle sadece beraber iyi vakit geçirirsiniz sonra herkes kendi evine köyüne. Ortada netleşecek bir şey yok. Siz evlenmek istiyorsunuz belli oluyor. O sebeple yanlış bir seçenekte vakit kaybedeceksiniz

Hııımm fikirleri o imajı vermedi belki de

Ya da ilişkim olana kadar hoş vakit geçireceğim

Ben zarar göreceğimi düşündüğüm için bekaret önemli ama uyum da önemli fikiri değişirmi merak ediyorum tabi

Adam kaç yaşında ? Siz yaşınızı söylemek istemiyorsunuz sanırım ; ancak yaş aralığını paylaşabilirsiniz sanırım , 25+ veya 28-33 aralığı gibi.

18 yaşındaysanız yorumlar farklı , 38 yaşındaysanız farklı olacaktır çünkü.

25 üstüyüzz ben ondan büyüğüm

Ya da ilişkim olana kadar hoş vakit geçireceğim

Bu çok çirkin bir bakış açısı. Normal arkadaşsanız , bu 4 görüşmede neden elinizi hiç cebinize atmadınız ?

Adam, siz başka bir ilişkiye başlayana kadar sizin sosyal hayatınızdaki boşluğu doldurmaya gönüllü mü , sordunuz mu ?

Esim dahil olmak uzere hic bir iliskime evlenme niyetiyle baslamadim. Ayni sekilde esimde evlenmek isteseydi zamaninda evlendirdi. Akisina birakin. 2 aylik sevgilime evlenmek istiyorum demezdim ayrica. Evlilik dedigin sey uyumluysan, seviyorsan, sadiksan, guveniyorsan taraflara hukuki haklar saglayan sozlesmeden ibaret. Yani son adim evlilik. Diger kriterler tamamlaninca zaten iki tarafta evlenir.

yemek yedik hesapları hep o ödedi bende teklif etmeme rağmen kabul etmedi
İyi de böyle diyen sizsiniz.
Bende buluşmaya aracımla gidiyorum aracı yok bu kadar maddi bakmadım bi buluşmada bende ödedim yine öderim o kadar düşünebiliyorum
Şimdi de böyle diyen sizsiniz. Yanınızda değildim sonuçta, ben yazdığınızdan yola çıkarak söyledim. İlk dediğinize göre iki ayda elinizi cebinize artmamissiniz ki bu hoş bir şey değil.
Adam ne yapsın, her çıktığı kızın masraflarini karşılıyorsa araba taksidi ödemeye bütçesi kalmıyordur
Konuya gelince ben şunu anlamadım.
Madem amacınız düzgün bir adamla tanışıp nihayetinde iyice anlaştığınıza emin olunca evlilik sandalına binmek.
O zaman neden
evlenmeyi düşünmediğimi söyledim
Evlenmeyi düşünmediğini söyledin ki?
Bence bu kadın olsun erkek olsun bizim türk insanının en saçma huyu bu. Kendine açmayı, kendini anlatmayı eziklik olarak görüyoruz. Adam/kadın ne dediyse katılıyoruz.
Benim flört ettiğim bir çocuk vardı üniversitedeyken. 'Yağmurda yürümeyi çok severim' demiştim, 'ben de bayılırım' demişti. O günden sonra her yağmurda çağırirdim yürümeye. Sonradan sevgili olunca itiraf etti, yağmurda vıcık vıcık yürümekten nefret edermiş, yurda gidince 'yine sicana döndün' diye dalga gecermis arkadaşları.
E sevmiyorsan söyle, sevmiyorum de.
Ben çadır seviyorum,tüm sevgililerim (ömrünce çadırda yatmamislar dahil) çadır sevdalısı oluyor. X partisini sevmiyorum, zamanında oy verenler bile 'x partisi çok bozdu' diyor evliliği düşünmüyorum diyorsam karşı taraf da düşünmüyor. Kıskançlık boş iş diyorum, eski sevgiliyle onu niye ekledin kavgası yapan adamlar geniş oluyorlar anında
Ben de az çok böyleydim.ne zaman ki hayatıma başka yetiştirilme şeklinde büyümüş insanlar aldim gördüm ki dünyada böyle bir şey yok.
Gayet de insanlar kendi düşündüklerini, kendi hislerini karşı tarafa zıt olma pahasına söyleyebiliyorlar, kimseye yaranmaya çalışmak için kendi olduğu insanı bir kenara atmiyorlar.
Mesela benim yaşım 25ken, daha hayatımın baharında olduğum icin evliliği düşünmüyordum. Aşık olduğum Amerikalı adam "birileriyle güzel anilar yaşayıp yaşayıp ayrılmak benim için hoş bir şey değil, madem sonrasında yolları ayiracagiz neden birbirimizi kesfedelim ,anılar yaratalım ki? Evlenmeye niyetin yoksa/ailen beni kabul etmeyecekse yolun daha başındayken görüşmeyi keselim" derdi. Bunu asla bir türkten duymadım mesela. Niyeti evlenmek bile olsa - benden sonraki ilişkisinde hemencecik evlenmiş bile olsa kız evlilik düşünmüyorsa 'ay ben de düşünmüyorum' modunda oluyorlar.
İyi de neden:)
Keşke siz de açık açık kendi ilişkiye bakışınızi söyleseydiniz. Olursa olur, ona uymazsa bir yerde ilişkinize son verirdiniz.

Bir insanı daha net görmeden sadece bir kaç randevuyla yemekle kahveyle nasıl evlenmek istediğinize karar verebilirsiniz ki? Bir ilişkiye direkt ben evlenirim diye başlasa daha saçma olmaz mıydı?
Biz de eşimle sevgili olduğumuzda ikimizde evlenmeyi düşünmüyorduk. Açıkça da söylüyorduk. Üç sene sevgililkten sonra evlendik. Çünkü iyice tanıdık bağlandık, beklentilerimizi bakış açımızı paralel bulduk.
Böyle her flörte insan evlenirim diye başlayamaz ki başlasa sorun bence

Bunu öyle yaptığım için yanlış olduğunu anladım ama hayatımı şu baharında evlilik düşünmüyorum ama karşımdaki insana bağlı dedim onun bana vereceği hislere onu derken zaten sana bağlı dedim binevi o da ben evlilik düşünmüyorum dedi ama anı yaratmak istemem zaten bağlanmamayım diye yazmıyorum fikirlerimi açacak kadar tanımıyorum açıkcası

Ben böyle olanlar var mı onu öğrenmek istedim işte cevap bu ama hoş vakit geçiriyoruz şu an o seçenekten dolayı elemek istemiyorum

Bende böyle düşünüyorum ama cinsel olarak kullanılmak istemem yani ben istemiyorum cinsellik

E o zaman sevgili olsun yani arayan soran görüşmek isteyen muallakta olan kesim o bende yemek ısmarladım ayrıca ay aynı şeye takılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…