Onu nasıl etkilerim

Son görüşmeden itibaren ses çıkmadı bende asla görüşme teklifi etmeyi düşünmüyorum
Arkadaşın ilgi alanı dışına çıkmış görünüyorsunuz aradığını bulamamış sizde.Diğer adaylardan öne çıkan başka bir hanımefendi,beyefendinin ilgi odağında bence.
Görüşme teklifi tabiki etmeyin bu durumda.Kendinizi değersizlestirmeyin,kendisi bilir.
Erkekler ilgi duyduğu etkilendiği kadına sessiz,ilgisiz, kayıtsız kalamazz,bunu bilir bunu söylerim.

Olabilir dün gece kulübüne gittim story atmıştım vaay çekip yazdı instadan sonra beraber gidelim filan yazdı bende kısa cevap verdim bakalım

Yedek olacak konumda değilim bence ama bakalım
evet yedekte de değilsin.
flörtsünüz sanıyordun flört de değilsiniz. flört dahi olmadığınız için yedek olamıyorsun zaten otomatik olarak.

flört durumunda gibiyiz gün içi mesajlaşmıyoruz yazmıyor o yazmayınca bende yazmıyorum sizce ne kadar daha süre bekleyeyim bir şeylerin netleşmesi için yoksa zamana mı bırakayım fikirlerinizi istiyorum
flört ile her gün konuşulur. sor bakalım buradaki hatunlara, flört ettiği kişi 2 gün boyunca hiç yazmasa, aramasa sormasa hala o kişi ile devam ederler miymiş?

Yedek olacak konumda değilim bence ama bakalım
Kendinizi kandirdiginizin bence farkına varın cunki seven adamla sevmeyen adam barizz belli oluyor aynı şeyi ben yaşadım adam 3 ay sonra soru işareti atmış cevap verince de hiçbişey yokmuş gibi konuusyor bu şekilde bir kaç kez tekrar edince tamamen çıkardım hayatımdan engellemedim bile yazdı cevap alamadı bir kez daha şansını denedi yazdı cevap alamadı gitti kendine bu kötülüğü yapma zamanını caldirmaktan başka bir ise yaramaz düşündüğüne değmiyor emin ol

Sıradan biri benim için o yüzden eski sıcaklığı zaten yakalayabileceğimi sanmıyorum kendi bilir zaten soğudum

Yok ben gayet farkındayım benimle görüşmek isteyenlere yöneliyorum yani kimse yok şuan hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…