Onu nasıl etkilerim

Ama nerde girişken, rahat yaşayan adam var elinizle koymuş gibi onları buluyorsunuz nasıl olacak? Bize değil kendinize itiraf edin, aslında rahat olmak istiyorsunuz. Evlilik düşüncesi ile birisi ile tanışan adamlar var ama dikkatinizi onlar çekmiyor, onlar radarınıza girmiyor. Yoksa çoktaaan evlenmiştiniz. İtiraf edin kendinize, siz de pastanede muhallebi kaşıkladığınız, ergen gibi mesajlaştığınız adamla evlenmek istemiyorsunuz. Umutsuzca tam aksi adamları istediğiniz gibi yontmaya çalışıyorsunuz ama elinize kıymık batıyor her seferinde, üzülüyorsunuz.
 
Bilmiyorum yontmaya çalışmıyorum aksine şuan için bende evlilik kafasında olmadığım için görüşmede sakınca görmüyorum ama bağlanmaktan da korkuyorum ama nedense beğendiğim adamlar da hep aynı tarz
 
Değerlerinize aykırı adamlar buluyorsanız öylesini seviyorsunuz işte, bu kadar basit. Hayatınız zor valla.
 
Bence akışa bırak.
Normal arkadas gıbı düşün.
Ama öyle her cagırdıgında falan da gıtme .
Sonra aranızda bırseyler gelısır ama ben sana demıstım dıyebılır
 
Ama görücü usulü siz de istemiyorsunuz? Demek ki aslında sizde flört heyecan gezme tozma istiyorsunuz. Bir adamın da sevgililikte beklentisi rahat bir ilişki yaşamak olamaz mı bu durumda bu neden bozulmak olsun?
Neden hemen kullanılmak olarak görüyorsunuz?
Yani dediğiniz tarzda bir erkeğin 30 yaşından sonra evlenene kadar beklemesi bana çok olası gelmiyor açıkçası.
Biz mesela eşimle 27-28de tanıştık. İkimizin de ilişki deneyimi vardı. 15. Günde seviştik. Gayet devamı da bu yönde oldu. Neticede baktık güzel gidiyor evlendik. Ayrılık da olsa sonunda ben yine de kendimi kullanılmış hissetmezdim. Neden hissedeyim ben de sevdim seviştim neticede.
Bence biraz kendinizi bu konularda azıcık gevşetin. Daha flört aşamasında evlilik hakkında düşüncesine bakmayın mesela
 
Çok katı görüşlü değilim ama günümüz erkekleri güven vermiyor ama bakalım
 
İkili ilişkilerde şansım kötü yoksa hayatım gayet iyi ve güzel
Değerleriniz ve gönlünüzün istekleri örtüşmüyor, gözünüzü kapatarak yok sayarak bir yere varamayacaksınız. Cevap vermek zorunda değilsiniz, bunu bi düşünün sadece.
 
2 ayda 4 kere görüşmüşler bir de. Yani ayda iki kere adam kadına bir şeyler ısmarlamış bunda bence de bir sakınca yok. Sürekli görüşme hali olsa iki tarafta ödesin derim de bunda sorun edilecek konu değil benim fikrim de bu yönde.
Konu sahibine gelince adam fikrini belli etmiş saklamamış ve mutlaka cinsellik isteyecek. Eğer düşünmüyorsanız cinsellik uzak durun adamdan yok ben onu evliliğe ikna ederim diye düşünüyorsanız şansınız yüzde 5 falan ona göre başlayın ilişikiye
 

Ben mesela özellikle ilk buluşmada bir erkek bana hesap ödetse (davet edilen olurdum her zaman)
İkinci bir buluşma yapmazdim o kişiyle. Yani kimse kimsenin bogazina yapişmiyor hesap ödeyeceksin diye, hoşuna gitmeyen görüşmez hem erkek hem kadin için geçerli. Erkekte beğenmiyorsa bir sonraki goruşme olmaz.

Hesap ödemek istemeyen adam da bakti kadin elini cebe atmiyor, ortak ödeyen kadinla ciksin. Bu kadar basit.
 
hesap detayını neden verdiğini anlamadım. 2 ayda 4 kez görüşme yapılmış, atla deve değil ödediği hesap. parası yoksa çıkmasın.
asıl takılman gereken şey, koca 2 ayda sadece 4 kez görüşmüş olmanız. ek olarak adam sana yazmıyor. muhtemelen başkalarıyla da konuşuyor, sen öyle elinin altındaki birkaç kadından sadece bir tanesisin. kendine anlam yükleme, adama da anlam yükleme.
devam edersen yarın öbür gün açacağın konu içeriği aynen şöyle olacak:
cinsellik istedi, ben istemedim. o günden beri mesajlarıma cevap vermiyor ama numaramı da silmedi sizce ne yapmaya çalışıyor??
 
Âdil yıldırım dinleyinnnnn adamlar böyle soruları bilerek sorup bilerek evlenmek istemiyorum diyor siz sorun değil diyincede takılmalik ilişki oluyorsunuz bence şuan evlilik için konuşmak çok erken daha çok yeniyiz deseydiniz evlenmek istemiyorsa da söyleseydiniz suratına bam diye o zaman benle ne işin var diyip yol vereceksiniz takılır adam sizle cinsellik içinde yaklaşır sizde okey olursanız kullanırsınız olay bundan ibaret olur bir erkek sınırlarınızı bilecek onu beşi bilmem
 
İşin tuhafı cinsellik için yaklaşımı olmaması
Canım alt yapı yapıyor hala anlamamışsın ilk gun hadi cinsellik yaşayalim demez herhalde 4 kez görüşmüşsünüz adam sizi iplememmis bile evlenmeyi düşünmediği bir kadinla sence niye görüşmeye devam eder ?
 
Bence oldukça net her şey. Söylemiş benden bişey umma diye. En fazla yaşayacağı cinselliktir daha ötesi çıkmaz bu adamdan.
böyle bir tip benimde karşıma çıktı evlilik düşünmüyorum vs yol göstereceksin gidecekler istediklerini alamadiklarinda zaten sırtlan erkek olduğu için yeni av arıyorlar
 
İki tarafta yoğun işte çalışıyor ben 1 ay da izin içindeydim yani vakit sıkıntımızda var ve kendisi adada yaşıyor
 
Bence uzak durarak sınırımı anlatıyordurum
 
Son görüşmeden itibaren ses çıkmadı bende asla görüşme teklifi etmeyi düşünmüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…