Onu nasıl unuttunuz?

Ceylinceylinbjk

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2017
370
569
23
37
iyi geceler hanimlar,
30 yasindayim. Bu yastan sonrada kor kutuk asik oldum. Mutlaka konumu hatirlayanlar olacaktir, beklemek gibi maalesef inanilmaz bir sey yapiyorum. Sirf onu bir gun daha fazla görebilmek, onu göremeyince delirmekten korkmak adına. Açıkçası bu konu ile ilgili yorumlarınızı merak etmek için açmadım konuyu,merak ettigim şey; hepinizin mutlaka canini yakan,kendi icinde ateslerde kavuran, onu bir kez olsun koklayabilmek adina kendi dunyasinda platonik ask yasayan, yada ayrildiktan sonra onsuzluktan mutsuzlugun en dibini goren bir ask hikayeniz vardir.
Nasil unuttunuz? Ne gibi cabalar sarfettiniz? Olgun, basarili her anlamda kendini bilen bir kadinken nasil onu unutup hayatiniza devam ederken ne tur adimlar attiniz?
Biliyorum benimki de gececek ama, gecsinle gecmesin arasinda bir sey istiyorum ben. Onu sevmeyi bile seviyorum, bi bakisi beni eritmeye yetiyor,varsin adim atmasin onu maksimum gorebileyim, yanimdan gecerkenki parfum kokusunu alayim, ismimle hitap ettigini duyayim.Onu severken kaybettigim zaman, teptigim kismet hicbir sey umrumda degil. Bazilariniz belki kizacak bana, fazla duygusal bulacak , neyin kafasini yasiyor bu diyecek. Ama gerçekten çok çaresizim. Onu çok seviyorum, unutmakta istemiyorum, ama bu işin oluru da yok. Nasil kurtulacagim bu cikmazdan. Çok denedim ama gerçekten onun bulunduğu ortamdan gidemiyorum, kocaman kadinim evet ama duygularimi yönetemiyorum. Sabırla bekleyip acı çeke çeke onu unutmayı öğrenmeli miyim yoksa bir yolunu bulup uzaklaşmalı mı?
Rahatlatıcı birşey duymaya çok ihtiyacım var. Gece gece çok sıkıntıda hissediyorum kendimi..

Bieleşme ihtimaliniz yokmu?cok sevdiğinizi hissediyorum.kaybolmamalı unutulmamalı bulunmusken hissedilirken böylesi

Aman ya
Dertleri oku buradaki
Emin ol kavuşsan geğiren kıllı sürekli maç izleyip anama niye öyle dedin diyen birine dönüşecekti

İstemsiz güldüm

Aynen koyver gitsin konu sahibi.
En iyisi muhtemelen buna yakın bir şey olup çıkacaktı..

Yeniden seversin unutursun.
Seni seven sana asılır zaten bırakmaz.
Güle güle de bak önüne.

Ben nasıl unuttum?
Vallahi bilmiyorum.
Öyle seviyordumki...
Şimdi burda evli barklı halimle eski aşkitoma methiyeler düzmeyeyim amma ve lakin çok sevdim.
Upuzun yıllar birlikteydik,anlaşamıyor,uyuşamıyor ama seviyorduk.
Anlaşmazlıklar sonumuzun hayırlı olmayacağını gösteriyordu,çok düşünüp ayrılma kararı aldım,o da çok karşı çıkmadı.

Sonrası ipini koparmışcasına sağa sola savruldum.
Gezdim,arkadaşlarımla çok vakit harcadım.
Kah ağladım kah güldüm.
Ama mantıklı ol,önüne bak,istemedin olmadı diye koydum kafaya.
Telefon numaramı değiştirdim,anıları yok ettim,sildim geçtim gittim.
Nasip de olmayacakmışki,Allah aldı içimden o ateşi.

Oy ne yazdım amaa..
O aşktı ki benim ilk gençliğim,ilk heyecanım...

Daha önceki konunuzu okumuştum. Bir ilerleme yok sanırım. İyi şeyler birden bire olur bu kadar bekletmez insanı. Olacak olsaydı çoktan olurdu. İşi bırakıp bir psikologtan yardım almanızı öneririm.

Önce hayatimdan cikmasinin kendim icin gercekten hayirli olduguna inandim,
Kendi kendimi mutlu etmeyi ogrendim cunku mutlulugun baskasina bagli olursa her zaman mutsuz olursun,
Kendimle, ailemle, arkadaslarimla gecirdigim vaktin evde oturup aglayip zirlamaktan daha degerli oldugunu anladim,
Dusunmemek, bakmamak icin hep bi ugras buldum,
Kitap okudum, evle ugrastim, okula arkadaslarima stajima sardim,
Hic biseu yolunda degilkende sukrettim bu yuzden hersey suan yolunda.

Bi baktim ben zaten onsuz da mutluyum. Zamanla bittigi icin sukrediyorsun. Ha deyince olacak sey degil bu. Sabret, kendine inan.

Soz konusu şahsın kötü huylarini akliniza getirin. Yardimci olabilir belki unutmaniza; zaten biz onunla olamazdik diye dusunursunuz belki. Bana bir nebze faydasi oluyor. Tamamen unuttum mu ? Hayir gecmiyor yillar gecse de

Adamla ilişki yaşamamışsın bide yaşasan mahvolurdun heralde
Ben son sevgilime çok aşık oldum beni sevmediğini anlayınca bitti bir kaç ay içindede unuttum
Tabi üzülüyor insan ama hayatta biraz güçlü olmak gerek .
Aşk güzel ama seni istemeyen adam için bu şekilde üzülmen kendini yıpratman yanlış bence

onunla da olmuyor, onsuz da olmuyor.
unutulmuyor ama alışılıyor.
sahip olduğun güzelliklerin daha değerli, hiçbirşeye değişilmez olduğunu düşünüp,
şükredip yaşıyorsun.
ama yine de unutmuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…