Onu nasıl unuttunuz?

Psikolog değilim ama bu konuda bir tahminim var. Ben de bir ara platonik takılıyordum. Kitapçıda gezerken Nevzat Tarhandı sanırım yazarı bir kitap buldum. Kitabın adı yanılmıyorsam Aşkın Psikolojisi yada öyle bir şey. Okumaya başladım. Kitapta beynin bir şeyleri tamamlamak gibi bir görevi olduğu ve yarım kalan işleri yada şeyleri daha çok düşündüğümüz yazıyordu. Yani daha basit bir anlatımla ulaşılamadığı için gözümüzde büyütüyoruz. Ben okuyunca aydınlandım resmen ve o an bitti. Diyeceğim o ki senin yaşadığın bir sihir. Eğer adamla birlikte olursan ve adam sana tam anlamıyla kalbini açarsa böyle hissetmeyeceksin. Bu körkütük halin kalmayacak büyük ihtimalle. Sonra ona alışacaksın. Hayatına yeni biri girerse ona da bir süre sonra aşk değil sevgi duyacaksın. Yani herhalükarda aynı noktaya varacaksın. O yüzden yorma kendini. Umarım anlatabildim ne demek istediğimi.

Kizmayin ama adam sizinle kedinin cigerle oynadigi gibi oynuyor. Bir taraftan gonlu yok aslinda bu iliskiye, istese coktan olurdu, diger taraftan da cepte tutuyor ara sira cebinden cikarip oyuncagi ile oynayan cocuk gibi. Ne tam geliyor ne tam gidiyorsa bu cepte tutmadir. Adamin konustuklarindan arada soyledigi seyleri cimbizla cekip onlarla avunmak kendinize yaptiginiz bir zulum degil mi? Diyeceksiniz ki "ben de bunu istemiyorum ama bu durumdan da cikamiyorum". Ben de size diyorum ki caba gostermiyorsunuz yeterince mesela gercekten unutmak isteyen hicbir sey soylemeden isten ayrilirdi. Oysa siz isten ayrilmaya karar verdiniz ama bir taraftan da adamin kal demesini beklediniz ki gidip istifa dilekcesini verirken konustunuz ve o da dogal olarak bir iki cimbizlik sozle sizi yolunuzdan alikoydu. Bu hep boyle olacak. Yillar boyle gececek. Her sabah siz biraz avuntu bulma umidiyle ise gideceksiniz, adam gormezlikten gelecek, tam bakti ki adam sizi kaybediyor iplere biraz asilip bir iki sevgi kirintili avuntuluk birsey ortaya dokecek...Uzdu isem ozur dilerim. Ama bazen bir tokat yemeden de ayilamiyoruz. Bu halden kurtulmaniz lazim. Silkinmeniz ve kendinize gelmeniz lazim. Hic mi sevmiyorsunuz ki kendinizi bu zulmu reva gordunuz kendinize?
Size cok uzuldum. Sevginin kiymetini bilmeyen bir adam var karsinizda. Yureginizi acmissiniz ama deneme tahtasi gibi adam oyun oynuyor. Sevginin denemesi olur mu?

ben size çok üzülüyorum ya. aradan kaç ay geçmiş, hala ilerleme dediğiniz şey adamın sizi mesai çıkışı eve bırakması. bu adam en başından beri işlerini bahane ederek sizi oyalıyor. bu adam gerçekten birinden hoşlandığında, zor karaktermiş, işlerinin yoğunluğuymuş demeden ilişkiye başladığında, geçen senelerinize yanacaksınız. umarım bu yaşanmadan, adamın sizin duygularınızla oynadığını anlarsınız. bol şans.

Konu eski olduğu için tek tek yazip guncel yapmak istemiyorum. Size verecegim cevap digerlerine istinadende olarak; adam bana islerimi toparlayayim oturup konusalim dedi, bakin bende dışardan görsem aynen bu yorumlari yaparim o yuzden size o kadar hak veriyorum ki bi cok soylediklerinizde hala haklisiniz. Gunumuz erkekleri yasadiklarimiz hep bunlari ogretti bize. Ama adam hakikaten kardeslerinin bile dogruladigi derecede zor bir karakter. Düşünebiliyor musunuz dort yildir bir gun izine cikmamis. Sac ektirdi kontrole gitmiyor isler yolunda degil diye. Bunlarin hepsibi tesadufen öğreniyorum.Kendine bile zaman ayiramayan bir adami seviyorum ondan ilgi bekliyorum ben. Herseyin farkindayim cok uzuluyorum ama alistim oyle yada boyle bi yerde bitecek. Sadece cok seviyorum ve suan unutmak istemiyorum. Ama bu duyguda bi yerde akisa uygun bir sekilde bitecek. Bitmeyen hicbir sey yoktu benim hayatimda buda bitecek . Eger benimle oynuyorsa ki gercekten sanmiyorum (bunu tum kalbimle hissettigim icin soyluyorum) bunu sadece kotu bi tecrube ve zaman kaybi olarak hatirlicam. Nefret kusmamin kendimi doldurmanın hep bana zarari dokundu cunku sevgimden vazgecemiyorum bunlari yapmamin en az beklemek gibi bisi yaptigin kadar suan icin bana hicbir faydasi yok.

9 ay gecmis hala bekliyor ceylin ve hala idrak edemiyor bazi seyleri .Gelisme dedigi de bize gecen yil soylediklerinin bir degisigi.Ne.diyelim bekle ceylin bekle gelir belki patronun.

9 ay gecmis hala bekliyor ceylin ve hala idrak edemiyor bazi seyleri .Gelisme dedigi de bize gecen yil soylediklerinin bir degisigi.Ne.diyelim bekle ceylin bekle gelir belki patronun.
Terbiyesizligin luzumu yok,herkes ne kadar duzgunce yorum yapmis, dalga geçerek mi egonuzu tatmin edeceksiniz. Benim hayatim,benim tercihim. Sizi ilgilendiremez. Duzgunce yorumunuzu yapin buna asla lafim olamaz. İyiligimi isteyenle dalga gecen cok belli oluyor haberiniz olsun.

Sinirlenecek bir şey yok
Unutmayın herkesi kandırabilirsiniz ama kendinizi asla
Sizinle asıl dalga geçen size ergen küçük kız muamelesi çeken o adam

Sinirlenecek bir şey yok
Unutmayın herkesi kandırabilirsiniz ama kendinizi asla
Sizinle asıl dalga geçen size ergen küçük kız muamelesi çeken o adam
Hanfendi konunun devam etmesini istemiyorum neden anlamiyorsunuz buna sinirleniyorum
Benim kendimi kandiracagim bi durumum yok sadece platonik asigim adam evli degil bisey degil hayat benim hayatim herseyin farkindayim kendimi kandirdigimda yok saygi cercevesi icerisinde yorum yapabilirsiniz otesini ya pa maz si niz, cok basit. Oda saygisizlasirsa onada aynen bu sekilde karsilik veririm,rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…