- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 37
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
-
Bi de bu moda oldu.
Bilmece mi çözüyoruz nedir Allah aşkına?
Sizin bir cümle ile özetleyebileceğiniz bir konu için biz neden 15 dakika ayıralım size.
Böyle git oku der gibi tavır alanlara faydalı yorum yapmak istemiyorum cidden
ceylin son durum ne.ne yaptinKötü niyetle yazmadım onu o şekilde bir tavır olduğunu nereden çıkarıyorsunuz yorum yada faydalı yorum yapmak istemiyorsanız yapmayın bu sizin tercihiniz olur,eski bir konu zaten yinede teşekkür ederim
Kızlar bi yorum yapayım toplu cevap olarak; işler biraz iyiye gidiyor, adam adımlar atmaya başladı hala bir ilişkiye başlamadık ama bazı şeylerden emin olmaya başladım bende kendide söylüyor sandığım kadar oluru yok değilmiş ama hala zamana ihtiyacımız var sevdiğim adam çok çok çok zor ve işkolik bir karakter. İşlerini toparladığı zaman oturup konuşacakmışız, geçen kendi böyle söyledi. Ayrıca kıskançlık yaptığımda filanda gidip soruyorum ve gayet cevaplıyor. Mesaiye kaldığımda beni eve kadar bırakıyor. İlk zamanlardan çok daha ileri gittik. He belki benim ve sevgimin hakettiği bu değil ama bu adam böyle maalesef. Bana değer verdğini anladığımdan beri çoğu şeyi tolere ediyorum ona kavuşabilmek için. Bana dua edin. İlginiz için çok teşekkür ederim :)
Kızlar bi yorum yapayım toplu cevap olarak; işler biraz iyiye gidiyor, adam adımlar atmaya başladı hala bir ilişkiye başlamadık ama bazı şeylerden emin olmaya başladım bende kendide söylüyor sandığım kadar oluru yok değilmiş ama hala zamana ihtiyacımız var sevdiğim adam çok çok çok zor ve işkolik bir karakter. İşlerini toparladığı zaman oturup konuşacakmışız, geçen kendi böyle söyledi. Ayrıca kıskançlık yaptığımda filanda gidip soruyorum ve gayet cevaplıyor. Mesaiye kaldığımda beni eve kadar bırakıyor. İlk zamanlardan çok daha ileri gittik. He belki benim ve sevgimin hakettiği bu değil ama bu adam böyle maalesef. Bana değer verdğini anladığımdan beri çoğu şeyi tolere ediyorum ona kavuşabilmek için. Bana dua edin. İlginiz için çok teşekkür ederim :)
Bacagin biri havada, elin bir gobekte, agizda kocaman bir kurdan... Bunlari da unutmayalim lutfenAman ya
Dertleri oku buradaki
Emin ol kavuşsan geğiren kıllı sürekli maç izleyip anama niye öyle dedin diyen birine dönüşecekti
Bu nasil bir sevmektir. Icim acidiUnutmadim sadece yokluguna alistim. Onla gecen gunler aklima geldiginde burnumun diregi sizlar. 15 yildir ayriyiz. Su an evli 3 kizi, Dunya guzeli bir karisi var. Cok mutlu olsun,hep mutlu olsun. ..
Ben de hatirlarim ama arkasindan saydiririmBu nasil bir sevmektir. Icim acidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?